Sari la conținut

aaanna13

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

aaanna13 a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 22 2014

aaanna13 a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Job title
    -

aaanna13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Profitabil este sa tranzactionezi cand sunt stiri puternice, gen NFP, sau vreo conferinta ECB. Trist este ca acum au inceput sa se prinda de miscare si in principiu deschid pietele cu tf daily inchis, insa daca esti atent sau daca te mobilizezi la ora 10:00 dimineata, poti prinde la William Hill. Bet365 deschid din start cu daily inchis, insa la un moment dat au deschis la o ora dupa NFP si l-au lasat deschis pana la sfarsitul zilei. Daca reusesti sa prinzi deschis, eu am observat ca cel mai bine este sa dai cash out atunci cand ajungi la un raport r/r de 3 la 1, pentru ca se retrag si apoi se poate inchide pe minus. Poti sa pui 2 pariuri: unul ca se duce in sus, unul ca se duce in jos, iar apoi sa dai cash out. Unul il poti pierde, dar am intalnit cazuri in care mi-au fost atinse ambele nivele.
  2. Rezultatele inca nu sunt gata. Proiectul a ramas in stadiul de procesare a itemilor. Am strans cateva raspunsuri. Dupa ce voi analiza itemii pentru a le verifica validiatatea,probabil va trebui sa ii revizuiesc si sa ii las doar pe cei care sunt in masura sa masoare ce vreau sa masor. Voi posta rezultatatele cand vor fi gata . Facultatea am ales-o in prima faza pentru a ma cunoaste pe mine
  3. Buna ziua, Numele meu este Angela Enache si va rog sa imi acordati 10 minute din timpul dvs. Sunt studenta la Facultatea de Psihologie, Universitatea din Bucuresti si desfasor o cercetare in vederea stabilirii unei legaturi intre pasiunea pentru domeniul tranzactiilor valutare si anumite trasaturi de personalitate. Participarea in acest studiu este voluntara. Nu exista riscuri asociate cu participarea la acest studiu. Daca alegeti sa participati in acest proiect, veti completa un scurt chestionar (5-7 minute). Participarea este complet anonima. Nicio persoana care va vizualiza rezultatele nu va putea sa va identifice. De aceea, va rugam sa raspundeti cat mai sincer cu putinta. Consider ca este un studiu interesant si imediat ce voi pune la punct datele obtinute, voi avea grija sa va transmit si dvs rezultatele. Prezentarea cercetarii o voi desfasura in cadrul facultatii, la Conferinta de Psihologie Experimentala Aplicata ce va avea loc luni, 26.05.2014 ( http://www.eapsi.ro/ ). Accesati linkul de sub acest text in cazul doriti sa participati la acest studiu. Sunteti singurii care ma pot ajuta cu acest studiu . Va multumesc! Linkul care va conduce la completarea chestionarului: https://docs.google.com/forms/d/1kpBj6sy2LhxYXpEIaUxcuCjV6J7vB_y_pPkTdDpt4h4/viewform?usp=send_form PS. In cazul in care sunteti de acord, rugamintea este sa completati astazi,23.05.2014 sau cel tarziu maine, 24.05.2014 acest chestionar pentru a putea procesa informatiile in timp util.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.