Sari la conținut

dariuspa1

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Job title
    student

dariuspa1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. dariuspa1

    Youtradefx

    Multumesc frumos Andrei, deocamdata nu merge pagina aceea!
  2. dariuspa1

    Youtradefx

    Da,intradevar, site-urile sunt extraordinare din cate vad simi-ar face o mare placere sa depun la ei, mai ales ca ofera foarte multe avantaje si aici ma refer la semnale de tranzactionare, care dupa parerea mea sunt f importante pentru un incepator cu rabdare, adica eu unul o perioda as merge doar pe semnalele lor, pana as invata sa fac asta singur! (luni..ani de zile) va dati seama, insa fiind student nu dispun de acei 300 usd pt acel micro cont:(.. sunt student si abea am strans 150usd! VA MULTUMESC frumos domnule Dan, pentru raspuns si pentru sprijin, si mi ar fi placut sa va contactez pe privat pentru a ma pune in vorba cu acel domn, insa banii sunt o problema, recunosc! Mai astept propuneri totusi! Stima
  3. dariuspa1

    Youtradefx

    Va multumesc pentru raspunsuri! sa inteleg ca nimeni nu a tranzactionat prin ei! Ce mi sa parut diferit la ei este faptul ca nu ma suna zilnic sa ma bata la cap sa depun banii si s.a cum am mai citit pe forum ca fac unele companii destul de renumite pe internet, care ulterior au falimentat oamenii Ce vroiam sa va mai intreb, pot sa depun banii prin ei si sa tranzactionez doar cum vreau eu?( eu folosesc metatrader4) adica sa ma ajut cu ei doar cu banii, si defapt sa tranzactionez dupa sfaturile unui alt broker sau a altei comunitati! ce ma sfaturiri, unde sa imi depun banii? va astept parerile pentru ca sunt foarte importante pentru mine! va multumesc din suflet!
  4. dariuspa1

    Youtradefx

    Va salut cu respect! Sunt nou in acest domeniu, de ceva timp tot ma documentez si citesc, si iar citesc..si in acelasi timp tranzactionez pe un cont demo facut pe youtradefx.com pentru ca ei au fost primii cu care am vorbit si la telefon si prin mail! managerul meu de cont mi se pare destul de serios, adica nu imi vinde vise, dincontra, mi-a explicat in detaliu cum sta treaba stiind foarte bine ca voi baga doar 100-150 dolari maxim(student)! Mi-a spus ca ma va indruma mereu, sa tranzacionez cu sume mici, 0.01 loturi in primele saptamani, daca vede ca pierd de la inceput ,vom schimba tactica s.a. Mie unul mi sa parut destul de convingator, si ca isi da un interes destul de mare pt ce suma vreau eu sa investesc! Acum vin si va intreb, a mai lucrat cineva cu ei?, sunt seriosi?, merita sa imi pierd banii la ei? Orce propunere/sugestie/parere, e bine venita! Va multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.