Sari la conținut

SebastianID

Traders
  • Număr mesaje

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

SebastianID a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 17 2013

SebastianID a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre SebastianID

  • Dată Naștere 08.04.1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Limassol, Cyprus
  • Job title
    Sales Account Manager

Trader profile

  • Trading since
    2012
  • My broker
    IronFX

SebastianID's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Aici gresesti. Nu dau numele firmei pentru ca nu fac reclama, insa exista firme reglementate si autorizate in Cipru care nu au banii in bancile de acolo. Daca vrei sa stii despre cine e vorba, te rog sa imi dai un mesaj privat. Nu vreau sa intru in polemici dar mi se pare aiurea sa generalizezi un astfel de fapt. Asa ca aceasta este o presupunere in necunostinta de cauza. Probabil asa se intampla si cand in alte tari se spune "Nu merge sa investesti in Romania, ca aia sunt niste hoti" Cu respect!
  2. Intradevar, eu stiam de aceasta informatie de acum 1 an si jumatate (lucrand in domeniu). Tot acest fond de garantare e doar o alta bula a sistemului financiar romanesc. Sa dea Dumnezeu sa nu pice vreo banca medie (nu mare), pentru ca atunci Cipru va fi mic copil pe langa ce se va intampla la noi.
  3. Ba, tu faci reclama mascata pentru brokeri. Gotcha! Nu-i frumos ce faci! Iti multumesc pentru reply, insa am cateva remarci: in primul rand nu ne tragem de sireturi, iar "ba" este o expresie care nu isi are locul. In al doilea rand, faptul ca spun ceva ce stiu cu siguranta nu inseamna neaparat ca imi fac reclama, ci faptul ca un om care are un background puternic in domeniu si a carui opinie este cautata de media care conteaza in aceasta lume financiara. Multumesc. In prima privinta - ai dreptate. Insa, deocamdata, ai pe forum nu ai un cuvant prea mare de spus. Nu te cunoaste nimeni. Si, nu ma lua cu background si alte chestii, cand stim amandoi bine ca esti de la IronFx. Si, daca tot te dai very-important-person, de ce lucrezi pentru mojicii aia? Pardon - lucrati. Am vazut eu ce treaba a facut IronFx aici pe site, a intrat, a cautat membrii pentru White label si Introducing broker, printre membrii cu reputatie crescuta. Daca imi caut prin agenda s-ar putea sa am numarul tau, de la birourile IronFx. Pentru cei nefamiliarizati, am vrut sa imi fac Introducing Broker pentru IronFx si o anume doamna Gabriela tot incerca sa ma convinga. In fine, m-am gandit de ce nu. Si am inceput sa imi depun actele, mai lent, in felul meu specific. Dansa m-a ghidat in legatura cu actele de care mai era nevoie. Pana cand mi-am dat seama ca ma cam presa femeia aceea rau de tot. Si am renuntat ca nu mi-a placut atitudinea. Sa vad si eu analizele IronFx realizate de analistii lui Peste-prajit, prin reprezentantul lor direct aici pe forum si poate mai vorbim. Luati exemplul celor de la Bullbrokers, buni-rai cum 'or fi, au postat zi de zi analize. Au tacut si au facut ce trebuia sa faca. Luati exemplu, domnule! Iti multumesc ca m-ai informat cu privire la acest lucru. Ca sa stii, abia acum s-au facut angajarile aici, in Cipru, pentru Romania. Nu stiu sub ce forma lucra acea dna Gabriela pentru IronFX. De acum inainte voi posta zilnic analizele, deoarece doar ce am inceput si inca nu am avut timp suficient pentru toate aceste lucruri. Si da, totul tine de atitudine si nu te blamez ca nu ai vrut sa mai fii IB. Dar, asa cum stii, oamenii sunt diferiti. Si nu ma dau important, pentru ca nu sunt. Si chiar daca as fi, nu imi sta in caracter. Sper sa mai putem vorbi si in viitor. Zi frumoasa!
  4. Ba, tu faci reclama mascata pentru brokeri. Gotcha! Nu-i frumos ce faci! Iti multumesc pentru reply, insa am cateva remarci: in primul rand nu ne tragem de sireturi, iar "ba" este o expresie care nu isi are locul. In al doilea rand, faptul ca spun ceva ce stiu cu siguranta nu inseamna neaparat ca imi fac reclama, ci faptul ca un om care are un background puternic in domeniu si a carui opinie este cautata de media care conteaza in aceasta lume financiara. Multumesc.
  5. Buna ziua, Doar ce am facut si eu cont pe acest forum. Da, FOREX-ul nu te face bogat peste noapte, insa problema cu analizele specialistilor este ca, ati ghicit, foarte putini sunt cu adevarat specialisti. De aceea, luand totalul analizelor, vom avea acea marja de 20-30%, care pare mai mult un fel de "flip the coin" decat o analiza in adevaratul sens. In plus de asta, luati in calcul si evenimentele care se petrec in lume. La IronFX avem specialisti in adevaratul sens, iar faptul ca ieri, cand situatia din Cipru a creat un adevarat val de ingrijorare in lume, Marshall Gittler a avut interviuri, de-a lungul zilei, la CNN, Sky News, Bloomberg, BBC World, BNN precum si articole in New York Times si alte ziare mari, imi da dreptul sa spun ca pot exista si oameni cu adevarat profesionisti in acest domeniu. Unul foarte schimbator, de altfel.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.