Sari la conținut

CB Bogdan

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profile Information

  • Gender
    Male

Trader profile

  • Trading since
    2008
  • My broker
    ETRADE,XTB
  • My strategy
    Moving Averages,Fibonacci.

CB Bogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. L-am sters eu. Daca tot e ilegala treaba chiar ca nu vreau sa dam idei.
  2. Din ce am citit si din ce am aflat de la tine treaba asta cu mineritu nu mai tine foarte mult. Dar cursul bitcoinului este in schimb foarte interesant. O sa iti urmez exemplu mai sus mentionat si voi astepta si eu sa mai scada cursu pe cat posibil si o sa achizitionezi si eu macar un 20 30 de bitcoini.Pare foarte interesant cum acest bitcoin se aseamana ca volatilitate cu forexul. Totusi nu sunt in clar cu vanzarea cum se procedeaza. De exemplu am 10 bitcoini si ii adaug in contul Mt.Gox si ii pun la vanzare ca market order. Tranzactia se executa instant la fel ca si cum plasez o tranzactie la un broker la cursul din acel moment sau se asteapta si tranzactia trece la open orders si dupa un timp se executa ..... dar la alt curs ???
  3. Multumesc mult de raspuns....m-am lamurit ....nu stiam ca e ilegala treaba ....dar multumesc ca mai atentionat.
  4. Am mai gasit pe forumul bitcoin urmatoarea afirmatie e adevarata ??As avea ceva banuti deci n-ar fi problema..numai ca suna prea bine ca sa fie adevarat....cu 1300$ sa faci 10.000$....hmmmm??? voi ce ziceti??? """"""""" Daca ai avea in momentul de fata un ASIC de la BFL cu 60GHash/s ai avea urmatoarele castiguri: Pretul aparatului: $1,299.00 Recuperarea investitiei: 4 zile Monezi minerite pe zi: 4.5065 BTC Valoarea monezilor minerite pe zi la cursul de azi ( $91.24 / BTC ) = $411.17 Profit pe luna: $10950.91 """"""""""""
  5. Sau din ce spune domnul tradelover e mai profitabil sa cumpar bitcoins cand mai scade cursu si sa ii las sa vad unde ma duce??
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.