Sari la conținut

InvestitorRO

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gender
    Male

Trader profile

  • Trading since
    2008
  • My broker
    Confidential

InvestitorRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Tocmai am primit confirmarea ca a ajuns formularul original completat de mine ca mai sus si l-au aprobat
  2. Ok, am sa o trimit oricum si sa vedem care va fi rezultatul
  3. Am un cont in alta parte pe numele companiei. Brokerul nu este din Romania si mi-a confirmat deja ca nu va fi nicio problema de a accepta fondurile, indiferent de unde sunt trimise. Si da, este dificil de a deschide conturi, am incercat asta in UK insa cereau niste sume destul de mari doar pentru a ma baga in seama ca sa zic asa, adica 500K gbp. P.S. banca unde este acum contul este in EAU Este doar o declaratie pe proprie raspundere conform careia compania este rezidenta in USA si nu isi desfasoara afacerile acolo si va plati impozitele in tara de origine. Trebuie sa bifezi casutele in care se incadreaza compania.Va trebui completata in fiecare an. Inst W-8BEN ai aici instructiuni Stiu ce este insa este destul de ambigua exprimarea/indicatiile de pe site-ul IRS tocmai de aceea intrebam aici daca stie cineva sigur ce casute trebuie bifate, cum etc.
  4. Am un cont in alta parte pe numele companiei. Brokerul nu este din Romania si mi-a confirmat deja ca nu va fi nicio problema de a accepta fondurile, indiferent de unde sunt trimise. Si da, este dificil de a deschide conturi, am incercat asta in UK insa cereau niste sume destul de mari doar pentru a ma baga in seama ca sa zic asa, adica 500K gbp. P.S. banca unde este acum contul este in EAU
  5. Am o companie in numele careia doresc sa deschid un cont de tranzactionare. Brokerul cu care o sa deschid contul mi-a indicat ca trebuie sa completez acest W8BEN inainte de a-mi acorda accesul la bursele americane. L-am completat dar nu stiu sigur daca e corect. Brokerul nu vrea sa-mi dea indicatii daca e corect sau nu (cica ar fi ilegal pentru ei sa faca asta), mi-au spus doar ca trebuie trimis, ei/expertul lor legal il va verifica dar nu pot garanta ca va fi aprobat sau nu, cum mi-au cerut copie fizica, prin posta/curier, n-as vrea sa risc sa fie completat gresit , sa trebuiasca sa-l trimit de "X" ori inainte sa fie aprobat, iar un expert fiscal in aceasta materie care sa ma ajute, n-am gasit, desi am intrebat in cateva locuri, habar n-aveau de W8-BEN. Daca e cineva aici care poate se pricepe sau poate a fost intr-o situatie similara, as fi recunoscator pentru un raspuns. Am atasat aici formularul completat, din motive lesne de inteles nu am folosit datele reale. http://s9.postimg.org/5x4pqq0n3/W8_BEN.png Multumesc mult!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.