Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.326

Un August intors din drum. Sper.


Barbones

611 citiri

Se spune ca cel de al 2 lea picior al recesiunii ar trebui sa inceapa sa se formeze saptamana asta, tehnic vorbind, fundamental vorbind oricand se poate nu numai acum iar statistic, August si Septembrie sunt in favoarea dolarului ceea ce ar fi in concordanta cu primele doua.

 

Primele semne ca totusi nu se va intampla ca-n 33' sunt mediocre, Euro a reusit sa reziste caderii, deocamdata, sub 2750 si a atacat 2900, Lira in schimb fundamental nu o duce prea bine zilele asta si din previziuni pe ce a mai ramas din saptamana nici atat. AUD si CAD au capatat un suflu nou pe fundament american cu Dow si SP pe noi varfuri in sus dar totusi sub asteptari iar Francul face ce stie adica rezista ... si rezista.... si rezista.

 

Asa ca, tot ce trebuie sa vedem saptamana asta sau macar pe inceputul lui Septembrie este un nou val de cadere a dolarului. Astfel statistica, fundamentul si tehnicul sa nu mai lucreze in favoarea crizei iar paternul Celei de a Doua Mari Crize sa fie invers Primei.

 

La Euro raman inca cu SL ul la 2750 (mental ca nu ma buy) iar pe final de saptamana daca americanii fac contabilitatea sa dea bine il mut la 2800 pentru ca euro ar trebui sa treca de 2900 macar ca testare.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.