Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.226

30 Iunie, QE2 la final. Ce urmeaza? Nimeni nu stie.


Barbones

1.106 citiri

Cum parerile sunt impartite asa sunt si bet urile. Unii cred in QE3 altii nu, asa ca solutia conservatoare este statul pe gard si asteptat Ben sa ciripeasca si pe nea Trichet sa arate cat de ingrijorat este.

 

Cum Iunie, Iulie si August sunt luni cu volum mic doar o asemenea miscare va da o eventuala directie. Dar pana atunci mai e o luna cel putin plus perioada imediat urmatoare anuntului care nu neaparat se va caracteriza ca trend.

4 Comentarii


Comentarii Recomandate

Pai asta si spune articolul, sa ne pregatim de QE3 ceea ce duce dolarul in jos. In plus, perspectiva de scadere a ratingului SUA tot in jos duce Dolarul. Apropo de O noua Criza Mondiala - in asemenea situatii apar ca mustele "analisti' care previzioneaza asa ceva si cum sansele sunt mereu 50 50, daca cumva le iese, acesti analisti se umplu de bani pe faptul ca vor fi invitati la tot felul de intalniri, vezi Roubini.

 

Parerea mea este ca FED nu are alta varianta decat infuzie de capital prin cele 2 moduri: Rata mica a dobanzii si cumpararea de bonduri (QE3) altfel intram in Criza din nou ceea ce cred ca e la mintea cocosului ca nu e de dorit.

Link spre comentariu

Stau si ma intreb uneori ce gandesc americanii in legatura cu dolar-ul lor amarat, care a suferit cam mult de-a lungul timpul, doar pentru ca tipii de pe wall street sa isi faca mendrele, pe banii lor. Purchasing power, ala, a tot scazut si scazut si scazut.

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.