Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.227

Italia azi, Spania probabil maine


Barbones

2.182 citiri

Continuam sellul pe Italia pana la o rezolutie pozitiva. Maine poate Spania. La 1.39 este si 50fib si tot in zona este 200 DMA. Inchiderea de azi si maine conteaza.

Si lira este de vandut dar nu prea stiu ce sa cumpar la schimb blink.gif

 

PS. si totusi, la ora 12 Euro si-a gasit suport, miroase a ceva banci mari pe buy.

Daca ternina aproape de open azi astept pe Big Panda maine dimineata, el e taticul zilele astea.

 

Chiar si asa cred se poate numii "Martea Neagra"

15 Comentarii


Comentarii Recomandate

Big Panda este termenul dat intre traderii anumitor fonduri sau banci cand se refera la China dar nu pot sa spuna oficial ca este vorba de banca centrala a chinei sau vreo institutie subordonata.

Link spre comentariu

From Bloomberg: "China seeks to diversify away from Dollars. The big panda bought a net 1.33 trillion yen ($16.6 billion) in Japanese long-term bonds in April, the biggest amount since records began in January 2005, according to data released today in Tokyo by Japan’s Ministry of Finance

Link spre comentariu

Eu astept un pattern de trend changing si sa intru long pe EUR... voi ce "bias" aveti ?

 

nici un bias :) de preferat sa nu miroasa a peste... daca e parfumat patternul, poate poate...

Link spre comentariu

Iralnda downgradata :singer: (o parere proprie, eu cred ca asistam la un abuz de "putere" din partea agentiilor de rating din SUA)

Link spre comentariu

astept sa inceapa sarabanda agentiilor cand SUA va intra pe fagas. Deocamdata, China daca lasa Euro sa pice pierde mai mult decat daca ar vinde tot ce a cumparat de la 1.18. Uite o alta idee care ma tine long pe euro sau cel putin nu ma lasa la sell.

Link spre comentariu

Eu nu pot sa-ti impartasesc ideile cu privire la Long EURO pe baza de analiza fundamentala pt. ca maine poimane aflu stiri precum ca s-a suparat China si vinde tot. Pt. mine, analiza fundamentala nu imi prezinta certitudini chiar daca e vb de China.

 

O idee prinde contur in mintea mea si anume ca pe undeva se planuieste abandonarea monedei EURO, dar asta nu acum. Momentan e necesar o cladire a imaginii monedei EUR ca investitorii sa prinda incredere din ce in ce mai mare iar dupa ce "cei care trebuie sa scape de EURO" scapa, atunci va avea loc implozia.

 

Este doar un scenariu si prinde contur datorita faptului ca nu vad cum tari precum Grecia sau Portugalia, inclusiv Spania sa fie capabile sa-si plateasca datoriile si sunt ferm convins ca se discuta varianta "defaultului" sau varianta distrugerii monedei EURO.

 

 

Deci, sunt lipit de grafic pt. ca el e mult mai sincer decat politicienii si politica globala.

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.