Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.230

From: Euro Acum


Barbones

2.708 citiri

Incepand de azi, 6 Sept 2012 si cel putin pana in Decembrie s-ar putea sa vedem un mare trend de buy la Euro, Lira, Aud.

Azi, Mario Draghi aproape ca nu a spus ca da bani cu lopata gratis. Mai urmeaza maine NFP si de saptamana viitoare toate sasele sa o luam in sus.

 

 

Source: Euro Acum

4 Comentarii


Comentarii Recomandate

Am urmarit conferinta de presa. Cred totusi ca Draghi a subliniat ca ECB va cumpara aceste bonduri DACA statul respectiv dubleaza printr-o politica fiscala corespunzatoare. O ziarista italiana chiar a intrebat daca nu este de fapt un default mascat sau un softdefault.

Si sa nu uitam ca este a patra tentativa.

Link spre comentariu

Am urmarit si eu conferinta si.....mie personal, mi se pare ca Draghi nu face altceva decat sa cumpere timp pentru statele cu probleme. Pentru ca ECB sa cumpere bonduri pe piata secundara, exista prea multe conditionalitati sau conditii pentru statul a caror bonduri le va cumpara ECB si apoi, aceste cumparari sunt urmate de sterilizare ceea ce este un lucru naspa deoarece cu o mana baga bani in piata si de fapt baga bani in buzunarul tarii cu probleme si cu alta ia bani de pe piata si ia si din piata tarilor performante. Sterilizarea va duce la dezechilibre chiar mai mari decat sunt acum.

Link spre comentariu

Eu, mai greu cu politica, caci pana la urma aici se reduce tot. Ce vor face n-am de unde sa stiu dar stiu ca pe termen scurt, un asemenea anunt, la inceput de stagiune are clar influenta in piata. Acum se vede pe toate. De la Nasdaq, la valute, Risk OFF este in piata.

Cei ce vor bani, profit, sunt lacomi si reci. Atata timp cat sunt bani gratis, avem cu ce. Vedem maine care e treaba dar azi, azi e de luat cascaval. Adica, cumparam tot ce e riscant si speculam, maine vedem noi, nu functioneaza, vindem.

Mie imi e greu sa inteleg de ce se intampla ceea ce se intampla dar macar vad reactia pietei atunci cand apar bani. Toata lumea e entuziasta. Ca e rau? Proabil. Asa a fost si cred ca asa e si de acum in colo.

In final, pentru mine, trader retail ma intereseaza un singur lucu si anume sa iau directia din ce se spune oficial de catre bancile centrale, Ca ele, dansele, au scopuri, e cu totul alta treaba, dar vad ca speculantii merg pe mana lor, deci, hai si noi daca se poate.

 

Mai avem un hop. Pe 12 Septembrie la nemti si daca da, la deal 2 luni cel putin pe tot . Actiuni, valute riscante si jos cu dolarul. Cat? pana se markeaza profit sau pana o dau la intors bancile centrale ceea ce nu prea cred. Au nevoie sa creasca masa monetara pentru creditare. Fara creditare nu merge nimic. Azi, cererea de credit nu are previziuni de crestere asa, din nou o bula de bani in piata. Poate Poate.

Mai bine inflatie decat inanitie. :D

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.