Sari la conținut

Liderii comunității

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 22.01.2013 în toate secțiunile

  1. ghici cine o sa-ti dea sentimentul unui cont real de 2000 lei... un cont real de 2000 de lei restul o sa ii joci ca si 20$ iar daca pierzi o sa-ti spui "asta e! am pierdut 20$. mai incerc odata cu 20$" C'mon man u can more than that io (ca si multi altii de aici) am avut sentimentul real cand in 3 zile am pierdut R E A L, M A R C A T 1400$ vrei sa-ti spun ce sentiment as fi avut daca era doar 14$? niciun sentiment. vrei sa-ti spun ce-am simtit cu cei peste 1400$ R E A L I ? ca se scufunda lumea cu mine. 2 saptamani nu am fost bun de nimic si i-am recuperat in 3 saptamani. deci concluzia? ori o pui ori stai deoparte restul ie abureala Bafto delo delo P.S. stii de ce exista aceasta diferentiere intre afectat si nefacetat de valoarea contului? cand castigam pe un real dar amarat de 20$ iti spui: "is tare frateeeeeeee!!!!! am facut 2000%" iar cand pierzi pe un cont de real 1400$ nu te uiti ca ai pierdut doar 15% din cont ci te uiti la valoarea absoluta.
    1 punct
  2. O carte foarte buna despre COT. Larry Williams - Trade Stocks and Commodities With the Insiders - Secrets of the COT Report.pdf
    1 punct
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.