Sari la conținut

MarcoTrader2007

Traders
  • Număr mesaje

    398
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de MarcoTrader2007

  1. Avand in vedere ca graficele merg pe mobil, chiar fara sa consume trafic, ar mai ramane o problema.Si anume: news!!Apar ceva stiri in MT4 mob, dar nu e mare lucru.Le-as dori pe cele de pe forexfactory.Aveti careva vreo idee cum sa procedez?Ma gandeam sa imi apara direct in MT4, dar nu cred ca este posibil.

    Singura solutie pe care o am este sa intru direct pe site, dar imi ia foarte mult trafic, fiindca nu este versiune mobila a site-ului.

  2. Salut.Eu o vad in sus.Iti si explic de ce.

    Daca ne uitam pe Weekly avem toata convingerea ca o s-o ia in jos.Avem divergente destule, s-a batut mult de pragul fibo 0.50, linia de trend sparta (cea albastra)Deci mergem down dupa datele pe care le avem.

    Insa daca trasam linia de trend de pe daily observam ca pretul preseaza asupra ei(deci este un suport rezistent si important care vine din trecut).

    Daca aruncam o privire si pe Montly vedem o numaratoare clara de EW, lasandu-ne impresia ca suntem la inceput de 5.Dar lipseste divergenta, iar la sfarsit de unda 4 e un obicei vechi de a forma o divergenta clasica.(asta din observatiile mele), plus ca pe un TF asa mare ar fii si mai normal ca 3-ul sa se corecteze pana la 61.8.

    In concluzie eu vad sa zboare pana in 61.8 (zic sa zboare in sensul sa plece repede ca sa se poata forma divergenta.), sa formeze divergenta clasica si apoi directia este clara de down.

     

    Asta ar fi o solutie, dar nu e exclus sa isi continue drumul in jos.Vom stii asta daca va trece de linia de trend trasata pe daily.

    post-1335-126609124234_thumb.gif

    post-1335-126609125179_thumb.gif

    post-1335-126609126171_thumb.gif

  3. Nu e chiar asa cum zici .Acele institutii au pierdut un anumit procent din totalul de capital pe care il detin.Or fi acele sume astronomice dar poate pentru ei reprezinta 30, 10, 5, 1 % din portofoliul propriu.Tu daca ai spart cateva conturi esti mai looser ca ei. :D

    Cred ca intelegi ideea.Procentele sunt importante.Degeaba te lauzi tu ca ai facut intr-o luna un mil de $ daca ai in cont un mld.

  4. Eu mi-am dechis la alpari cand eram minor.Le-am zis ca n-o sa scot banii pana implinesc 18 anis a nu aiba vreo problema.Nu stiu daca asta a fost cauza dar cert e ca mi-am deschis contul.

    Daca nu o sa reusesti mai baga demo un an ca nu o sa-ti strice.

  5. Chiar daca la sfarsit o sa fie o excrocherie tot noi avem de castigat.Cel putin eu asa simt.Eu ii consider reali, si asta ma determina sa fiu mai atent cu tranzactiile.Mai mult valoreaza acumularea de experienta decat 100$.Oricum nu o sa ne imbogatim cu cei 100$ :)

  6. Swiss Dealing FX trading client

    Asta e denumirea linkului.Am downladat si data trecuta tot de aici, doar ca trebuie sa instalez intai JAVA 6. :)

    Mersi Andrei!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.