Sari la conținut

iordaki

Traders
  • Număr mesaje

    411
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de iordaki

  1. Nu va băgat!

    Sa traduc ce ați scris mai sus?         "Ma bag sa joc "alba-neagra" cu escrocii, poate reușesc sa câștig..."

    Chiar credeți ca aveți vreo șansă?

     

    La cate sute de brokeri si concursuri sunt prin net.... tot la escroci va trage?

    • Upvote 1
  2. @forxist activ(sau pasiv,nu stiu).Baietas,nute-a bagat nimeni in seama,eu am treaba cu grd89,n-am idee de ce te bagi tu singur in dosul calului.Eu am realmente nevoie de citeva informatii.Creierul tau plapind poate realizeaza ca nu am adus osanale firmei,nu i-am caracterizat in nici un fel..Dar probabil ca tu esti un looser care sta pe tusa si mormaie.Somn usor,n-o sa-ti mai bag in seama nicio eventuala postare ulterioara.Am treburi mai importante

     

    O teletrade o reacționat caracteristic lor. Ca sunt eu looser sau nu o sa aprecieze alții :) Noi suntem la niveluri foarte si foarte diferite, ca tu sa mai hămăi ceva.

    Voi sunteți niște escroci! Punct!

     

     

    P.S. Te-as trimite si te-as scoate eu acum cu text direct, ca cu asa escroci numai asa se poate de vorbit. Dar, din stima de Stefan nu o sa fac. Dar, tu sa stii ca tot teletrade demult e băgat adânc, adânc!

    • Downvote 2
  3. @grd89,Si eu sunt in situatia ta acum,mai am 3 zile sitermin partea practica .,dupa care va urma testul detranzactionare.Ti-as fi recunoscator daca ne-ai da mai multe detalii despre acesta.

     

    bai, teletrad chiar considerați de prosti pe cei din jurul vostru? Credeți ca sunteți credibili ca postați pe aici prostii de genul celor 2 postări precedente?

    2 "persoane" doar înregistrați si primul mesaj e cat e de bun teletraderu.... Voi nici sa va faceți meseria de escroci nu puteți calitativ!

     

    Halal de voi!

    • Downvote 2
  4. Offtopic
    Buna ziua,

    Incepand de prin decembrie de cand m-am axat mai mult pe trading,si fiind on aproape zilnic pe piata,pana acum si sigur in viitor.Vreau sa va intreb poate pe cei mai experimentati.Piata nu se mai misca ca inainte ,pana la jumatatea lunii martie se misca,vedeam mai des semnale.Am mai citit si pe alte forumuri traderi care stau cateva ore pentru a prinde un semnal.
    La inceput eram mai incantat de miscarile care erau,acum sunt cam rare si nu tot timpul pot fi on ca sa le prind.
    Poate asa mi s-a parut mie voua cum vi se pare,se mai misca asa mult piata?


    Totul depinde de strategia aleasa, de targeturi si de riscuri. Tradingul pe trend prevede cam 25-30% din timp sa fii in piața si restul timpului "sa stai pe dreapta", sa aștepți momentul. Asa ca totul depinde de modul de tradig :)
    Intrade-var piața din 2009 e mult mai greu de prezis. In perioada lunga am intrat in zona de corecție si "merge din 3"(ma refer in special la EUR/USD), ce si lămurește greutatea de a prezice, pentru ca are mai mult variante de evoluție (ma refer la EWA).
    Succese in a prinde momentul potrivit de intrare in pata!:)
  5. Offtopic

    pe Weekly 2 bare foarte frumoase... atentioneaza miscarea short despre care tot vorbeste Iordaki ... saptamina viitoare cred ca va fi una interesanta



    Asa este mișcarea a primit confirmări pe weekly, avem 2 "stele căzătoare", din care ultima are "coada" lunga, ce mărește puterea ei.
    Pe daily, avem o "evening star" (1-3 februarie). O combinație foarte puternica.
    Concluzie: cu cele expuse mai devreme, avem confirmări în lanț. Sell la toate corecțiile care oferă piața :P
  6. Offtopic

    Offtopic
    unii deseneaza ceva,altii nu,ok,e alegerea ta ,eu asta vroiam sa vad.sunt activ de aproape un an,contul mi l-am facut de mai mult timp dar nu am avut si nici nu am timp sa studiez indeaproape .nu a trecut un an de cand am inceput sa fiu activ in fiecare zi ,practic sunt inca boboc:)


    Totul depinde de strategie.
    Eu personal am numărat 12345 în sus. Pe H4 se vede o divergenta la MACD (5.34.5), Stohastic a ajuns in zona supra cumpărării, la daily avem un doji si altele.
    Deci un ciclu s-a terminat, cel puțin urmează o corecție spre 1.3360 sau poate 1.3250.
    Dupa cum o sa ajungem acolo se poate face concluzii ce v-om face mai departe.
    P.S. aștept mișcare masiva spre 1:1 și stau cu ochii în 4.
  7. "Ultimele mișcări" sunt periculoase. Am trăit nu odată când nu le mai făceau sau se imita ceva urat, trunchetat si apoi cădeau "ca din pod".

    Asa sau altfel, o mișcare în sus pe termen mediu e foarte mult posibila. Dar e de urmărit:)

  8. Offtopic

    salut Iordaki, parerea mea k o sa mai crestem inainte de mult asteptata paritate. Aud si nzd mai au nevoie de inca un 5 final la d/h4, la fel ca alte valute europene(sek, huf,nok). Cam asa vad euro pe termen ceva mai lung


    Salut! Foarte mult posibil. Asa sau altfel, cel puțin urcarea din 10.01.2011 trebuie corectată.
    Si mai departe o sa vedem noi cu o sa se mai miște.
  9. Offtopic


    Miscarea inceputa inca de ieri pe commodities si ADP-ul de astazi a schimbat complet "peisajul" EURUSD


    Da si eu cred ca o sa mai tina cresterea dolarului, mai ales ca maine dimineata apare raportul important legat de job-uri in US ( USD Change in Non-farm Payrolls ). Si cum toata lumea manifesta un entuziasm deosebit si dupa ADP, se asteapta ca si cel de maine sa aduca vesti bune. Daca nu, va fi problema pentru ca e un raport cu mare grad de interes si modifica mult piata.

    Dimineata a spart deja suportul de 1.3130 si a ajuns sa testeze 1.3090, deci cred ca vom avea pozitii short si azi.post-5221-0-78946200-1294308613_thumb.gif


    Da, de ceva vreme aștept paritatea dolarului cu euro. Se pare ca suntem pe calea cea dreapta =))
    • Upvote 1
  10. @Irdaki hi man long time huh? deci daca a ta retea este urmeaza sa fie lansata beta... ceva detalii poti sa ne dai? Mai exista asa ceva in lume pentru paper money? cum este currensee si ce nu-ti place la ea?

     

    @sharky(darzuandreiovidiu) man gandeste-te ca poti invata de la altii sa vezi ce pozitii au deschis cum au intrat, etc nu ai nicio presiune mai ales pe paper money chiar daca ii privesti ca si bani adevarati. faptul ca spui ca pune presiune, inseamna ca si Olciter pune presiune pe tine in particular ca deh prezinta analizele video sau nu te uiti la ele? :)) vino cu un motiv mai bun pentru "de ce nu?"

     

    toate cele bune

     

    Nu știu dacă este ok sa fac aici reclama.... :)) ( www.vprofite.com ) Acum se muncește pentru a lansa cat de curând in versiunea BETA de test.

    La currensee e mult, prea mult ajax si uneori începe sa te deranjeze... Asa si nu am gasit persoane cu care as putea sa schimb o vorba la tema... (probabil am cautat rău)

  11. Salut, long time no see :)) vroiam sa va intreb daca ati vazut www.currensee.com si daca credeti ca o retea sociala de genul acela ar aduce plus valoare celor care fac trading virtual (paper money)

     

    Sunt înregistrat acolo. Dar, nu prea o folosesc. Eu am început sa construiesc o rețea sociala de alternativa. In curând o sa fie lansata în versiune BETA

  12. Offtopic


    Seamana Nu? :D

    Stimate domn, mai jos am sa va dau linkul de la forumul oficial pe care posteaza si mult respectatul domn Voznii. Acolo, daca o sa-l cititi cu atentie o sa observati ca majoritatea din ilustratiile care mi le-ati prezentat au fost pt prima data publicate de mine. Bineinteles ca se imprumuta idei si de la alti colegi si nu numaidecit numai de la domul Voznii. In urma tuturor ideilor care se ivesc pe forum domnul Dmitrii isi face scenariul si-l publica in blogul sau personal de pe site-ul companiei Broco. Pentru asta si exista forum: pt a discuta asupra mai multor variante, pt a critica neajunsurile unul altuia... Ce credeti ca numerotarile domnului Voznii sunt ca cuvintul lui Dumnezeu? Chiar astazi i s-a atras atentia asupra unor erori in numerotarea undei [3] of (iii) of v de la perechea eur-usd. Pe de alta parte poate ati observat ca postez numerotari si de la timeframeuri mai mici pe care nu le gasiti si la el. In concluzie, pt a va convinge de faptul ca nu sunt un aparat de xerox va propun doua variante:
    1. Mergeti pe forumul adresa caruia o voi specifica si studiati cu atentie toate discutiile de acolo (eu sunt acolo Мовила Артур) si va veti convinge ca multe din ideile publicate oficial de Voznii apar mai intai acolo, dintre care multe sunt ale mele.http://www.procapital.ru/showthread.php?t=16610&page=360
    2. Va pot numerota orice alta pereche de valute, index sau ce vreti dumneavoastra la orice timeframe pe care va garantez ca nu le veti gasi la Voznii.
    Clar lucru ca Dmitrii Voznii este guru in analiza undelor lui Elliot. Cu el discut in fiecare zi si va asigur ca si el ia foarte des consultatii la domnul Prechter.


    EU nu am nevoie de dovezi. Si nu ma îndoiesc in capacitățile DVS. Doar, parca mi-a părut ca seamăna cu ceva si am atras atenția. Atât.
    Ce tine de Voznii guru... lăsați-o mai moale:)
    Succese in continuare.
  13. Offtopic

    Offtopic
    cred ca pe baza asta au invatat majoritatea care utilizeaza metoda Eliot in analiza tehnica... poti sa studiezi o biblioteca intreaga despre analiza tehnica conform teoriei Eliot... daca nu ai ceva ilustratii atunci totul se reduce la minimum...



    Daca e nevoie de grafice... Poftim Link! Dar, voznii e un papagal. Urmăriți-l... :D
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.