Sari la conținut

damnrock

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de damnrock

  1. Multam' fain pentru sharing!

    Cu tot ce am citit aici, m-am lamurit in totalitate in ce ma bagam. Iar cu norocul incepatorului, de care vorbeati prin alte topic-uri, aveti dreptate. Eu am prins in primele zile numai tranzactii bune pe USD/YEN si am reusit pe demo sa scot $68.000. Asa ca, totul mi se parea ireal de simplu. Daca nu mi se mai deschideau ochii cu site-ul vostru, de ieri eram cu bani reali pe teledrade pierzand la greu.

  2. Site-ul lor este: http://www.ro.teletrade-dj.com/

     

    Au o aplicatie proprie TeleTrader care iti accepta ordinele instant, intarziere de cel mult 0.5 secunde(atat am intampinat dupa 2 zile de umblat in ea), iti acorda pana la 100.000$...prea multe nu stiu sa va spun. Stiu, din contract, ca ei sunt o reprezentanta pentru o firma din Singapore si ca in contract se precizeaza ca orice riscuri, mai bine zis toate riscurile, si le asuma clientul. Este normal asa la un astfel de contract?

     

    Sunt incepator si as vrea sa stiu daca merita sa merg pe o suma live cu ei. Pe cine altcineva imi recomandati?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.