Sari la conținut

Barbones

Traders
  • Număr mesaje

    1.192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    69

Comentarii Blog postat de Barbones

  1. Cum, la varful UE si SUA nu se vedea clar ca se pierd locuri de munca atunci cand, voit au exportat industriile in China? si de ce oare s-au dus toti in China, nu oare pentru profit? unde sunt banii?

     

    Cum, care criza a datoriilor suverane?

    Criza a inceput in mediu privat, nu de stat. Sa ne aducem bine aminte. Lehman a fost catalizatorul. Un colos privat si de acolo catre bancile private, nu de stat. De aici a pornit totul. De aici si pana la a salva bancile a fost un pas. Cu ce bani? Cu banii statului, deci gaura din privat s a dus la stat si a devenit datorie suverana.

    Acum 2 ani parca Irlanda imprumuta 100 de miliarde pentru a da banii la banci nu la oameni.

     

    Capitaluri serioase? Orice fond are ca scop profitul. Cand ceva pute, nu te duci sa mirosi sa vezi daca chiar pute. Pleci.

     

    Nu exista capital serios si neserios. NU exista criza a datoriilor suverane. Statul, ca e SUA ca e UE este vaca de muls oriunde. Se fura peste tot, nu doar la noi si cu acte-n regula.

     

    Presa are scopuri caci altfel ar fi falimentara daca nu deserveste capitalul. Presa de azi e profitabila doar in masura in care produce influenta, manipuleaza destul in cat sa faca profit cel care comanda manipularea, de aia e bine sa citesti si sa si cauti sa vezi care e adevarul.

     

    Informatia de azi este controlata cu scop precis. Presa "privata" are ca scop principal nu vanzarea de ziar sau reclame pe site ci pur si simplu influenta politica locala sau mondiala.

     

     

    Azi, sunt companii de tot felul, de la banci cu capital mostenit pana la mari companii de intermediere de bani sau de marfuri cu miliarde capital care au ca scop acelasi lucru. Profit. Nu-i intereseaza daca maine e mai rau datorita actiunilor lor. Vad ele maine. Azi? Profit.

     

    Nu uita ca prin 98' 2001 a mai fost o criza, mai mica dar a fost. Crize sunt tot timpul si in mod regulat si usor de prevazut doar ca noi acum deschidem ochii. Crizele se repeta ca si valurile de pe charturi.

     

    Nimic nu creste la infinit si nimic nu pica definitiv.

    • Upvote 1
  2. Eu, mai greu cu politica, caci pana la urma aici se reduce tot. Ce vor face n-am de unde sa stiu dar stiu ca pe termen scurt, un asemenea anunt, la inceput de stagiune are clar influenta in piata. Acum se vede pe toate. De la Nasdaq, la valute, Risk OFF este in piata.

    Cei ce vor bani, profit, sunt lacomi si reci. Atata timp cat sunt bani gratis, avem cu ce. Vedem maine care e treaba dar azi, azi e de luat cascaval. Adica, cumparam tot ce e riscant si speculam, maine vedem noi, nu functioneaza, vindem.

    Mie imi e greu sa inteleg de ce se intampla ceea ce se intampla dar macar vad reactia pietei atunci cand apar bani. Toata lumea e entuziasta. Ca e rau? Proabil. Asa a fost si cred ca asa e si de acum in colo.

    In final, pentru mine, trader retail ma intereseaza un singur lucu si anume sa iau directia din ce se spune oficial de catre bancile centrale, Ca ele, dansele, au scopuri, e cu totul alta treaba, dar vad ca speculantii merg pe mana lor, deci, hai si noi daca se poate.

     

    Mai avem un hop. Pe 12 Septembrie la nemti si daca da, la deal 2 luni cel putin pe tot . Actiuni, valute riscante si jos cu dolarul. Cat? pana se markeaza profit sau pana o dau la intors bancile centrale ceea ce nu prea cred. Au nevoie sa creasca masa monetara pentru creditare. Fara creditare nu merge nimic. Azi, cererea de credit nu are previziuni de crestere asa, din nou o bula de bani in piata. Poate Poate.

    Mai bine inflatie decat inanitie. :D

  3. Question: Whose fault do you think it is mainly that the euro area is in a debt crisis? Some experts say that Germany is also responsible for the crisis, since it lent money to Greece and other indebted countries recklessly in order to make them buy German goods. Do you agree?

     

    Trichet: The sovereign risk tensions are a global phenomenon which, after the crisis of the financial system, is affecting the sovereign bonds of a number of advanced economies. A small number of European countries are particularly affected, but it is a global issue.

     

    In Europe there is a paradox because the euro area as a whole is in a better situation than several other advanced economies. For instance, at the end of this year, our public finance deficit will probably be at the level of around 4½%. So we will have a yearly deficit level which will be half the level of the public finance deficit of the two other very big economies of the G7, namely Japan and the United States. We have to keep that in mind.

     

    The tensions and problems are due to the absence of sound, rigorous and correct management by the countries themselves: they have the primary responsibility. Second, they are due to the lack of rigorous surveillance by all the other countries, which is required by the Stability and Growth Pact.

     

    Parca cel care a luat interviu mi-a citit "Povestea " hi hi hi

     

  4. daca azi zicea ceva de qe3 clar vedeam euro in vazduh, dar azi, ca si ieri a zis ca - in caz de nasol - apeleaza dar nu e cazul inca, asa ca stand by - stand by? buy buy buy !!!! sau excel excel sel sel sell !!!!!. Ha ha Ha

     

    a fost clara treaba ca e imputita rau. NU E CLAR NIMIC!!!!

     

    Nu vezi ca se joaca la Open, nici sus dar nici jos. Nimeni nu stie ce sa faca.

  5. Senior traders are scratching their heads wondering exactly what was so different between Bernanke's comments yesterday and today. Just because today he says at this point the Fed is not prepared to provide no stimulus the market sells EUR/USD off - but yesterday he didn't say that they were prepared to provide stimulus at this juncture either. All he said was that if the economic conditions warranted it the Fed would consider it. This inane and innate volatility is wearing on market makers nerves and they can't wait for Friday to roll around

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.