Sari la conținut

Seth

Traders
  • Număr mesaje

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Seth

  1. Ok..cel putin ciudat...Contact DeltaStock: Deltastock AD Sofia Sucursala Bucuresti - Bucuresti City Center Str. C.A.Rosetti, nr.17, Sector 2, Tel: 004 021 5270430 SI Contact Trading 212: Bucharest City Centre, 7th floor 17 C.A. Rosetti Street, District 2

     

     

    Este aceasi firma?:P

  2. Va multumesc pentru sfaturi....dar MT4 ca platforma e prea complexa pentru mine....ma tenta trading 212 pentreu ca platforma lor online este User frendly....vroiam sa deschid un cont cu o suma modesta....250 euro maxim....sa vad cum merge treaba...dar totusi nu stiu daca sa ma risc.....intrebarea mea care este.....daca aveti cont real....ati reusit sa retrageti banii de la ei?? Pe platforma lor nu vad nicaieri ''RETRAGERI'' cum retragi...si daca exista problema in momentul in care incerci sa retragi banii. Multumesc mult! Si sincer pe mine ma intereseaza mai mult Actiuni si nu fOREX....sper caam nimerit forumul potrivit:)

  3. Salutare. Dupa ce mi-am deschis un cont demo la trading 121 am fost sunat de catre un reprezentant al firmei...ma intreba daca doresc sa imi puna pe e-mail un manual de utilizare si mai multe info despre acea platforma.....

    Platforma are destul de multe minusuri dar este si ''User frendly'' . Ma gandesc sa bag bani reali . Ce ziceti. este scam?eram sa o patesc cu platforma 500Plus. Credeti ca trading121 este scam sau nu?? A bagat cineva bani reali in acel cont?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.