Sari la conținut

valim1975

Traders
  • Număr mesaje

    170
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    14

Postări postat de valim1975

  1. Dragi colegi,

     

    Cred ca nu trebuie sa va spun ca eu asteptam sa ajustez in sus pozitia, iar ea a mers in profit .....si s-a tot dus.... Eu am inchis cam tot la 1.132. LTRO-ul a tras perechea peste 150 puncte.....

     

    Pot sa va spun ca ieri a fost singura zi din 2015 in care am marcat circa 10 $, in celelalte am marcat de la 30 in sus.

     

    Am sarit de 16300, dar cred ca de acum nu voi mai putea merge la fel de bine.

     

    Vestea rea este : probabilitatea de corectie e mare, volatilitatea nu mai e constanta, perechea are un spatiu de manevra in jos foarte mic.....deci va trebui sa ma gandesc la o expunere mica si sa reincep eurron si eurhuf .

     

    Intrucat orice minune tine 3 zile, mai am pina marti timp de gandire.post-5493-0-24136600-1424979489_thumb.pngpost-5493-0-90430700-1424979519_thumb.png

  2. Sââââângeeeeeeeee.....

     

    Aveti chef de tachinaj .....văd!

     

    In Ro, legea 52/94 spune ca pentru a fi autorizat ca si SSIF sau ca societate de administrare fond, trebuie sa fii SA, nu SRL, SNC ..etc...

     

    Daca vreti sa o faceti pe sestache....go on...dar sa va aranjati din timp locul la penitenciar. 1 greseala e suficient ca sa va salte DIICOT-ul....

  3. Dragi colegi,

     

    De 10 zile nu am mai postat. Va dati seama ca am sarit de 11.000 dolari. Acum vreau sa imi respect prima promisiune, asa ca am crescut valoarea contuluii la 16.000 ( de fapt 15.958 usd, dar nu e nici o problema, am mai scos ceva, fiinca deja furasem startul) . Provocarea va fi sa fac 25% pina la finalul anului, adica in cont sa am minim 20.000 usd, tot pe short EURUSD, EURRON si EURHUF.

     

    Daca tot am reusit 20% in mai putin de 3 luni....sper sa reusesc sa fac inca 25 in 9 luni... 

     

    Daca voi nu va simtiti stapini pe situatie, nu ma copiati decit cu prudenta MAI ALES ACUM .... nu am sa postez imediat ce inchid pozitiile....

     

    Uitati de ce... ( nu spun de unde este mesajul, ca sa nu fac reclama, dar este de la un provider de super incredere, care ocupa locul 2 in preferintele mele ca s iplatforma, dar 1 ca si analize)

     

     

    Riscuri iminente cu privire la situatia Greciei – Cum va puteti proteja?

     

    Termenul limita pentru incheierea unui nou acord de salvare (bailout) intre oficialii greci si creditori expira pe data de 28 Feb 2015. Noua conducere de la Atena are doua variante, ori ajunge la o noua intelegere de bailout cu creditorii actuali, ori isi cauta alte surse de finantare.

     

    Cum poate impacta aceasta situatie pietele:

     

    In cazul in care care nu se va ajunge la un acord, volatilitatea poate atinge cote extreme in pietele financiare, iar cotatiile pot afisa oscilatii considerabile.

     

    Am evidentiat mai jos cateva dintre scenariile cu care se poate confrunta Grecia in urmatoarele zile:

     

    Scenariul 1: Grecia nu ajunge la un acord: Intalnirea oficialilor de la Atena si Eurogroup are loc Vineri, 20 Feb 2015. Esecul negocierilor ar putea cauza volatilitate extrema in piata si un declin puternic atat al valutei Europene, cat si al actiunilor din Zona Euro. Totodata se va resimti un impact major si asupra altor instrumente financiare.

     

    Scenariul 2: Grecia reuseste sa obtina o extensie a programului de bailout: Acesta ar fi deznodamantul cel mai avantajos pe un termen scurt de timp, asigurand stabilitate financiara Greciei, cel putin pentru urmatoarele 6 luni. In aceasta situatie, atat moneda Euro, cat si pietele aferente ar marca o apreciere vizibila pe baza acestui anunt.

     

    Astfel de evenimente care implica un risc politic ridicat pot reprezenta atat o oportunitate, cat si un motiv puternic de ingrijorare pentru investitori.

     

    ATENTIE! Un astfel de eveniment va poate aduce in situatia de a inregistra pierderi ce depasesc capitalul total al contului. In acest caz va veti afla in situatia de a inregistra un debit ce va trebui acoperit din fonduri suplimentare.

     

    In incercarea limitarii riscurilor aferente, dorim sa va recomandam urmatoarele:

     

    ·                Reducerea expunerii prin administrarea eficienta a pozitiilor, anticipand oscilatii semnificative de pret;

    ·                Folosirea ordinelor de protectie pentru pozitiile initiate in piata;

    ·                Alimentarea contului de tranzactionare pentru a va asigura ca dispuneti de suficient  capital pentru a sustine fluctuatiile de pret;

    ·                Consultarea presei de specialitate pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri pe acest subiect. 

     

     

    post-5493-0-03970300-1424441293_thumb.jpg

    post-5493-0-07957200-1424441304_thumb.jpg

    • Upvote 1
  4. In 1997 am facut parte din staff-ul care a infiintat un SVM (SSIF dupa redenumire). 

     

    Cheltuielile au fost foarte mari, doar birotica ceruta de BVB si Rasdaq atunci a costat peste 3500 usd ( era in 1997, cand doar 1 licenta de Win NT4 workstation era vreo 300 de dolari, iar serverul era pentium pro). Dar atunci erau alte vremuri.

     

    CNVM-ul cerea minim 1 camera de tranzactionare, 1 camera de intilniri cu clientii, un birou pentru conducere si un birou back-office, dispuse astfel incit tranzactionarea sa fie linga back-office si nu la iesire, pentru a se pastra linistea. Chiar daca ni se parea exagerat, totusi nu aveam ce comenta. Banuiesc ca reglementarile nu s-au modificat....fiinca nu au de ce. Deci tot de minim 4 camere, dispuse cum am spus, ar fi nevoie.

     

    Revenind la firma noua, cred ca investitia in birotica nu este necesara initial. Nu e nevoie de server (apropos, am eu unul care nu il mai folosesc de 2 ani, consumă 200w/oră, adică 150 kw/luna, iar in afara de Active Directory , am rezolvat totul cu un NAS de 300 roni). Poti sa inchiriezi un VPS de la un provider si ai rezolvat problema si cu licenta de MT4, care si asta costa destul.

     

    Sfatul meu este sa constitui intii portofoliul de clienti ca si PAMM sau ca IB pt altii, si daca se justifica cheltuielile, poti sa mergi mai departe. Ai cheltuieli fixe pe care le eviti in felul acesta.

     

    Faci cum crezi, dar un simplu fond de risc ( pentru ca la fond de investiții nu poti plasa pe forex mai mult de 35 %, parcă ) e solutia. Ca si client institutional poti sa negociezi conditiile, chiar si cu 100.000 euro initiali ( cunosc persoane care au fonduri private de investitii, dar tot trebuie inregistrat la ASF).

     

    Spor la treaba. Pot sa te ajut cu sfaturi oricand.....si daca merge poate ma gandesc sa fac si eu un pas in directia asta.. ....dar fara un minim portofoliu.....e greu sa fim multi si cu norma intreaga ... ( apropos, norma intreaga inseamna de la 8 dimineata la 9 seara; cei din conducere au munca nenormată.....) . Eu am trecut de perioada cand imi permiteam sa pierd noptile ( in 1999 cand era nebunia SIF-urilor, stateam de veghe toata noaptea sa fac transferuri in registrul Bursei, pe o conexiune de 33.6 Kbps). Acum eu am familie, copii, etc...

  5. Am desfacut si eu Sony Vaio. Nu e mare branza daca faci poze la cum sunt aranjate suruburile. Chiar daca iti raman suruburi, nu e nici o pb: inseamna ca erau in plus.

    Problema mare e ca trebuie sa fii "legat la masă" , daca vrei sa nu risti arsul circuitelor. Praful de pe placi este un excelent incarcator electrostatic. Daca te risti...GO ON!

     

    Poti sa gasesti in China o carcasa , in 23 de zile iti vine si in 2 ore o montezi.

  6. Asa este. 100 per total, 10 la fiecare tranzactie in medie. Daca nu imi arati volumele, nu stiu daca ai folosit la toate 1:30.

     

    Azi poti sa incepi sa constitui portofoliul pe EURUSD short, dar cu expuneri mici ...Avem FOMC si Grecia azi.

     

    SPOR LA PIPSI!!!!!

  7.  

    Salutare colegi!

     

     imi sună a expunere de peste 1 la 10, chiar peste 1 la 20.

    Daca ar fi aparut o stire buna pe USD, ai fi avut un spike in jos de iti inchidea contul.

     

    Expunere cam  1 la 30.

    Pentru ca ai experienta in trading am o nelamurire. Afirmi ca: "Daca ar fi aparut o stire buna pe USD, ai fi avut un spike in jos de iti inchidea contul".

    Nu este normal ca tranzactia  sa se inchida la SL?

    Ok, iti lua SL. Cand iti ia SL inseamna ca ai obtinut o pierdere. Daca nu aveai SL, iti inchidea contul.

     

    Asa e mai bine? :)

     

    Daca o lua cu 10 puncte in sens opus, aveai -44%. Sau, mai pe romaneste, daca ai fi pierdut 250 de pipsi, erai falit.

     

    Acum ai inteles de ce vorbesc? Daca banii pieduti erau din profit, era ok, ai riscat. Daca erau din capital, atunci sa tii minte zicala ca ulciorul nu merge de multe ori la ....piață. Stii ce se spune: Nu ma intreba cum am facut primul milion. Pentru restul iti dau toate documentele...

     

    Salutare colegi!

     

     imi sună a expunere de peste 1 la 10, chiar peste 1 la 20.

    Daca ar fi aparut o stire buna pe USD, ai fi avut un spike in jos de iti inchidea contul.

     

    Expunere cam  1 la 30.

    Pentru ca ai experienta in trading am o nelamurire. Afirmi ca: "Daca ar fi aparut o stire buna pe USD, ai fi avut un spike in jos de iti inchidea contul".

    Nu este normal ca tranzactia  sa se inchida la SL?

    Ok, iti lua SL. Cand iti ia SL inseamna ca ai obtinut o pierdere. Daca nu aveai SL, iti inchidea contul.

     

    Asa e mai bine? :)

     

    Daca o lua cu 10 puncte in sens opus, aveai -44%. Sau, mai pe romaneste, daca ai fi pierdut 250 de pipsi, erai falit.

     

    Acum ai inteles de ce vorbesc? Daca banii pieduti erau din profit, era ok, ai riscat. Daca erau din capital, atunci sa tii minte zicala ca ulciorul nu merge de multe ori la ....piață. Stii ce se spune: Nu ma intreba cum am facut primul milion. Pentru restul iti dau toate documentele...

  8. Salutare colegi!

     

    Deci, problema mea cu audusd nu se refera decit la a te acomoda cu piata. Daca esti incepator, tentatia sa tranzactionezi in piata calda este extreme de mare.  A incepe sa tranzactionezi AUDUSD fara sa fi inteles mecanismele practice, minim 1 an de zile, e ca si cum te bagi direct la indici sau Optiuni binare.

     

    Cunosc un om care a inceput cu optiunile si care in primele 10 tranzactii a castigat peste 80%, iar in urmatoarele 5 a piedut totul. Credea ca asta e viitorul lui. :))

     

    Eu consider ca trebuie sa intelegi intii tranzactionarea cu stiri directe, apoi pe cea cu stiri indirecte.

     

    Felicitari pt TM. Daca ai facut 44% intr-o saptamina mie imi sună a expunere de peste 1 la 10, chiar peste 1 la 20. Vad ca ai facut tranzactii la pipsi putini, deci la volume mari. Ori contul era mic, ori ...ai avut noroc.  Daca ai fi avut ordin minim 1 lot, poate aveai noroc....poate te inchidea...si atunci nu ai fi mai zis.  Daca ar fi aparut o stire buna pe USD, ai fi avut un spike in jos de iti inchidea contul. Sa stii si tu ca AUDUSD in sesiunea europena este la mana celor ce fac arbitraj valutar, astfel ca te poti trezi cu spike-uri care sa nu ai cum sa le explici...si ramii fara cuvinte si inchizi pozitia sau cascadezi aiurea, daca nu ai ceva mai multa experianta. 

     

    Eu zic sa le explicam noilor veniti ca riscul este mai mare sa inceapa cu exoticele  decât cu majorele. 

  9. aaa pai am pierdut contul efectiv intr-o saptamana :)) a fost o scurta distractie de 5 zile, prima zi am facut vreo 70 de dolari, a doua chiar a mers bine, am facut cam 400 si ceva, a treia am pierdut vreo 200 , joi pauza, si in ultima zi am facut cea mai mare porcarie din lume, am cumparat aud/usd, a intrat intr-un retracement destul de mic si am zis perfect, am prins mai ieftin, mai intru cu un lot, si chiar atunci a zburat in jos si am cam pierdut peste 1000 in circa 2 minute, m-am blocat, am iesit din trade, sii cam atat , deocamdata stau pe tusa si ma mai joc pe demo pana imi strang ceva bani sa incerc cu miniloturi , ce am vrut de la bun inceput sa spun e ca eu nu incercam sa fac reclama ca cei de la profit point is extraordinari si ca nu stiu ce, incercam sa zic ca mie personal mi s-a dat o sansa, ce mi se pare gresit ii ca m-au pus sa tranzactionez cu loturi intregi,aia ii o porcarie, mai ales ca unui trader amator ca mine sa ii arunci din start pe real 10 dolari pip-u,oricum, ii ce ii, am facut si eu greseli de baza cand am intrat cu doua loturi, dar ce ii ca voi toti imi interpretati scurta mea poveste in einshpe feluri cand eu tot ce am vrut ii sa va povestesc experienta mea, nu ma intereseaza daca le-am facut reclama buna sau rea, eu is relativ multumit

    Omule, ma bucur ca esti perseverent. Ce greseli poti sa NU faci cand tu esti incorsetat de cerinte??? Faptul ca ai pierdut, nu inseamna decat ca esti un trader normal. "Patronii" nu vor decit sa te ia flama si sa iti dai seama de potential.....si sa investesti.....si apoi sa pierzi.

     

    Tu iti doresti sa tranzactionezi cu miniloturi ( 0.1 sau 10.000) . Eu ti-as recomanda microloturi. Eu tranzactionez de peste 4 ani, cu conturi de 15.000 euro, dar incep cu microloturi, adica 1000. Si... nu sunt pe pierdere.

     

    ....Si inca un aspect: daca vei tranzactiona 10 perechi valutare cu indici sau comoditati, nu te vad bine. Ce iti trebuia audusd? Crezi ca poti sa iti explici variatiile audusd cand stirile pe aud sunt digerate de tine de 8 ore iar amricanii abia se trezesc? Ti-ai dat singur raspunsul. Daca nu incepi cu eurusd, nu prea ai cum sa inveti...

     

    Si .... te rog sa imi permiti o gluma . Daca vrei sa reusesti la Cluj, ori pleci, ori faci ca si primarul vostru. Adica, intii trebuie sa te arunci in cap la tv( cauta pe youtube cu Boc la Andrei Gheorghe) . Te bagi? Vestea buna este : Clujul are suflet! ( ca de corp....nu avem ce spune....nimic nu e intimplator....clujenii se gandesc la suflet, restul e neimportant, ca in reclama cu gustul de la Orbit )

     

    Apropos.....maidanezii din Cluj mai latra" Nooooo Haaaaaaam" ? sau au importat altii? :))

     

    Sper sa nu te superi pe mine....daca te superi, citeste doar prima parte.

  10. Dragi colegi, azi soldul meu este 10884. Azi nici nu stiam cum inchideam sau deschideam pozitii... vedeam ca este peste 1.13....short, sub 1.13....inchis.

     

     

    Am pus unul dintre conturile mele vechi. am sa il alimentez sa ajung la 5000 si sa vedeti tranzactiile pe forexfactory. Contul este ca in imagine, nu cum il vede FF. Soldul e ok, dar nu am cum sa fiu cu pipsii pe minus, atit timp cat sunt cu banii pe plus...

  11. http://www.multicharts.com/trading-software/index.php/Depth_of_market_(DOM)

     

    Eu consider acest tip de informatie o himera. In mod normal, eu daca as fi Market maker nu mi-as desconspira catre ceilalti strategiile mele. In cel mai fericit caz, as pune pe oamenii mei sa plateasca si sa le arat ce ordine am primit spre executie si la ce pret, DAR IN NICI-UN CAZ NU AS LASA IN ACEST TIP DE DATE SI CONTUL MEU HOUSE. 

     

    parerea mea este ca cei cu optiuni binare  sunt cei care misca piata. Cei cu optiunile comunica, intr-adevar, ce ordine au, dar voalat. Sunt convins ca miscarea de ieri pe EURUSD a fost cauzata de cei cu Optiuni. Sunt , de asemena convins ca intr-o luna vom avea dinnou 1.135. Vedem.

  12. Valim ce te-a derteminat sa lucrezi cu trading212? 

     ce inseamna DOM? :>

    Sunt singurii care fac pozitia medie, si poti sa plasezi ordine independente de tip if /then. Este ceea ce face si mt5, dar daca pui un tp la un ordin, ei ti-l pun la toata pozitia. la trading 212 nu se pune tp la toata pozitia, ci doar la cantitatea din ordin. De exemplu, daca ai 1000 eurusd short si pui mai de sus un alt ordin de 1000 cu tp, dupa ce iti ia ordinul, se va lansa un ordin buy cu 1000, la ce curs am specificat. La MT5 mi s-ar fi pus tp-ul la tot ordinul de 2000, lucru pe care nu il doream. 

     

    Al 2-lea motiv mai este si faptul ca dau dobinda buna la short EURRON, adica 5,x centi pe zi. Daca prinzi un short de la 4.5, traiesti din dobinzi pina cade. la EURRON poti merge pe expunere pina 1:40...

     

    al 3-lea motiv este ca ....m-am obisnuit cu ei..:)

     

    DOM nu stiu ce inseamna. Daca imi spui unde ai vazut, iti spun.

  13. Din pacate...nu. Trading212 nu are astfel de posibilitati. Nu au nici parola de investitor. E un mare minus al lor.

     

    Am promis ca o sa vad pe la ce provider imi deschid cont , ca sa pot sa il public. Caut unul cu MT5, fiinca sunt obisnuit cu pozitia medie. Daca stiti vreunul cu MT5 si microloturi......astept propunere:).

     

    Am un cont pe un MT4, dar nu imi place. In lipsa de altceva, am sa il pun pe acesta. Pot sa il pun pe myfxbook fara sa il instalez pe un desktop? Eu tranzactionez doar de pe mobil..

    Pe forexfactory il pun cand ma intorc, adica in 3 zile.

  14. La mine nevasta stie. Mi-a dat banii ei ca sa ii investesc. Asa mergem in concediu la Ultra All Inclusive la Mamaia 7 zile :))

     

    Apropos. Eu nu cred ca investesc 1 ora pe zi daca nu vad miscare. Week-endurile stau si 8 ore ca sa citesc analizele.... Daca mobilul nu beepaie, nu are rost sa ma uit. creaza dependenta. 

     

    Gata. Am ora la ski. Pe maine....

  15. Toti cer. Te pun sa acoperi numerele din mijloc si cvv2. 

     

    Dar alta platforma mai serioasa nu ai gasit? Mai aveai sa intrebi de Iforex, Teletrade, UFX, Markets.com, plus 500.....tot aia e... Nu te suna, dar te agaseaza cu reclamele. 

     

    Eu prefer sa evit britanicii, fiinca te suna ca sa te intrebe daca stii ce faci...etc...si chiar trebuie sa le raspunzi....

     

    Daca iti plac britanicii căcăciosi.....spor la trading.

  16. Azi am estimat prost. Am cam 50% din pozitia maxima pe care as vrea sa o am. daca mai sare 200 pips.....atunci ajustez. 

     

    Astept idei despre ce am de facut pina atunci.

     

    1. Ma vaicaresc ca sunt un looser.

    2. astept pina sare de 1.15

    3. incep sa ajustez de aici, dar cred ca riscul de a iesi in pierdere este mai mare.

     

    Astept propuneri. (sper sa nu imi spargeti si mie capul)

     

    .....Si o corectie la ceea ce ati scris mai sus : Voi credeti ca luptati cu bancile. WRONG. Luptati cu turmele de traderi ca si noi.

     

    1.A fi profitabil in primul rand inseamna sa actionezi atunci cand vezi consens intre analisti cu privire la un trend. 

    2. sa te abtii cand vezi ca parerile diverg.

    3. sa nu incerci alte perechi, pe care nu le cunosti, chiar daca iti recomanda cel mai bun prieten si chiar daca atunci duci lipsa de idei. OPORTUNITATILE VIN SI PLEACA, iar tu trebuie sa fii pregatit oricand. 

    4. sa nu plangi dupa laptele varsat si dupa profitul nerealizat.

     

    Gata. Nu mai am chef de tinut prelegeri. 

     

    PS. Pana si Veceslav ar fi fost in profit daca nu incepea cu volum mare. daca ajusta la 300 de pipsi, pina la sfarsitul anului avea sanse sa obtina un profit mic. Apropos, el stie graficele mai bine ca noi toti impreuna ( cred). La ce i-a folosit??????  Mai bine se gandea la o strategie de salvare. Omul nu pune pret pe timp. Practic, pina va ajunge pe profit, va sta sa faca altceva, timp in care putea sa produca macar sa bea o bere pe zi la ceas de seara.

    post-5493-0-03115300-1422974248_thumb.jpg

  17. Bai oameni buni, de ce trebuie sa va jigniti reciproc??? 

     

    Acum sunt plecat, dar cand ma intorc imi deschid un cont cu 1000 euroi ca sa vedeti tranzactiile mele, poate asa nu va mai jigniti si nu mai spuneti ca unul e looser si altul șmecher că își ține contul ascuns. Ori vreti sa invete lumea ceva de la noi, ori sa va bălăcăriți ca frustrații. Eventual deschideti un topic special " înjurături- bălăcăreli", iar cand vreti sa bagati una intr-un topic normal, puneti doar codul, ca sa nu ne sanctioneze Stefan.

     

    Tradingul nu e usor, dar al naibii sa fiu daca vreunul crede pina nu se arde. Credeti ca eu nu m-am ars? Ati vazut leii, daca nu ii inchideam cu 300 usd in pierdere, acum eram cu obiectivul indelpinit.... Piata e imprevizibila, dar daca te dedulcesti, ți-o iei frumos de tot.

     

    Cred ca nu are rost sa va spun modul in care "telefonistii " va iau banii. Va mai spun odata:

     

    Cand va dau tranzactii, tu esti contra brokerului. Daca tu ai castigat, te pun sa mai bagi, poti sa ma icastigi, DAR O DATA SI O DATA TOT VEI PIERDE. NICI NU STII CAND TE ELECTROCUTEAZA.

     

    Din ceea ce vad eu la voi, foarte multi sunteti telefonisti pentru voi însivă. Nu inteleg, sincer, de ce vă este frica sa recunoasteti ca ati gresit si ca ati reusit sa nu mai repetati grseala a doua oara???

     

    V-as mai scrie, dar am treaba, chiar daca sunt in vacanta....

    • Upvote 1
  18. Ai dreptate. Folosesc analizele altora. Nu vreau sa dau nume, ca sa nu se prinda cei care mi le dau.

     

    Eu tranzactionez forex din 2010 pe real si cu seriozitate. In toata existenta mea am inteles ca doar pe eurusd poti face profit frumos daca nu te expui la mai mult de 1:10. Cu alte cuvinte, acum EURUSD este 1.13, iar eu deschid un short cu expunere 1:10, inseamna ca eu rezist cu succes pina ce EURUSD ajunge la 1.24. Pot sa va spun ca o singura data mi-am luat pleasna, in August 2012, cand Maroi Draghi a rostit faimoasa fraza "whatever it takes", intorcand piata de la 1.21 catre 1.32 (parca) , dar cand am vazut ca analistii au devenit full bullish, am inchis si am asteptat caderea. In August 2012 eu eram cu familia la Disneyland, iar amaratii de francezi nu aveau net decit la un restaurant din satul indian, restul era seceta mare la net. Cand am vazut de dezastru aveam, am inchis imediat jumatate. restul pe la 1.26 parca.  La fel am patit anul trecut. USDRUB era 38, iar eu eram in Grecia. Nu aveam net pe plaja, asa ca nu am vazut ca rusii patrunsesera in Ucraina. Am inchis la 42, dar ce castigasem in 9 luni(tot pe USDRUB), am pierdut in 10 zile. Deci.....nu lasati pozitiile nesupravegheate, ca puteti sa va treziti cu averi...sau cu surprize. Azi m-am trezit cu EURRON la 4.409. Am inchis tot . Este neverosimil de bine. Asteptam 4.4 de 3 luni.

     

    Eu nu merg in ambele sensuri pe EURUSD, decit ca sa mai ciupesc ceva, adica in momnetul in care am 20-30.000 pe short, mai bag ceva timid pe long, adica 1-2-3 mii, pentru a maiculege vreo 2-3 euro, maxim 10. Eu merg acum( de 2 ani incoace) pe short . Daca creste, am loc sa ajustez media. la o crestere de 200 pips, garantat o sa cada 100 in urmatoarea perioada. Oricum ,eu rezist mai mult de 1200. 

     

    Revin la analize. Eu ma uit in fiecare vineri seara  pe fxstreet:

     

     

    vedeti si voi o orientare pentru ce se previzioneaza ca va fi. puteti vedea cum au fost analistii in sapt trecute....etc.

    Asa cum v-am mai spus, favoritul meu este Yohay Elam, ultimul din lista, care pune analiza pe forexcrunch.com . saptamina aceasta este neutral, deci crede ca poate sa mai creasca.

     

    Ma mai uit si pe http://www.fxstreet.com/analysis/trading-positions/

     

    Dintre analistii Romani, eu il prefer pe Mihai Nichisoiu de la Tradeville. Cred ca este unul care gandeste cu adevarat si are argumente palpabile pentru ceea ce spune. E bun de tot pe RON.

     

    Alte surse mai sunt bancile, respectiv ING, Rzbr, Erste ( apropos, Erste da analize gratis pe mail, iar daca selectezi doar limba romana, primesti tot ce da BCR-ul fara sa platesti, in timp ce in Ro se platesc....politica lor) 

     

    https://www.rba.hr/wps/public-web/en/cee-weekly

    https://www.slsp.sk/en/all-about-banks/analysis-and-prediction/fi-fx-cee-insights/fi-fx-cee-insights.html

     

     

    MAI VRETI???  E mult de citit.....

    • Upvote 2
  19. 1. Tu intelegi ce inseamna NDD ? Inseamna ca iti trimite ordinul direct in piata. Atunci cum poti sa ai spread fix la stiri si SL-uri executate la alte preturi decat cele din piata ?

    2.O fi tinand banii in conturi separate cum cere legea. Insa exprimarea lor e menita sa induca in eroare si sa creeze un fals sentiment de siguranta.

    3. Pentru tine 20k si 'toti banii depusi la Avus Capital sunt asigurati' e acelasi lucru ? N-am vazut pe site sa scrie ca nu poti deschide cont cu mai mult de 20k. Faptul ca-s reglementati si de ASF nu incalzeste pe nimeni care stie ce incompetenti numiti politic misuna pe acolo la cel mai inalt nivel...vezi numirea recenta a lui Marian Sarbu.

     

    Nu mi-a luat 2 ore de cautat ci 2 minute :P . Am cont la FXCM UK, deci m-am dus direct pe site-ul lor, ce treaba am eu cu Australia sau cu limba franceza sau spaniola in acest caz ?!  http://www.fxcm.com/uk/advantages/safety-of-funds/ de aici am ajuns aici http://www.fscs.org.uk/what-we-cover/eligibility-rules/

    Mai traiesti omule? Zi-ne si noua daca ti-ai recuperat banii de la FXCM!

    Stiu pe cineva care era cu Alpari si ii injura pe englezi ca abia la vara isi recupeteaza banii...

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.