Sari la conținut

tradefx

Traders
  • Număr mesaje

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tradefx

  1. Zen , perfect de acord cu tine.Si eu am stat cu sute de pipsi pe - (mai exact vreo 200) pe cont real , nu demo.Numai ca raportul mi se pare un pic (de fapt mai mult) tras de par:RR 10:1.De aceea eram curios dak si pe contul real foloseste acceasi strategie.

     

    Din punctul meu de vedere o astfel de strategie iti aduce profit constant o luna , doua , cinci , noua...dar cand iti iti loveste sl-ul il simti.

     

    Oricum , indiferent de strategie toti cei care fac profit constant sunt de apreciat , cu atat mai mult cu cat mai si posteaza unele tranzactii.

  2. Am si eu o curiozitate , daca imi poti raspunde:pe contul real folosesti acelasi RR? Nu este o intrebare rautacioasa , dar eu nu cred ca o astfel de stragie este profitabila pe termen lung...am citit undeva ca o vei optimiza cu sl-uri mai rezonabile - in acest caz , fiind o strategie neoptimizata inteleg aceste sl-uri.

  3. Tranzactiile la care faceam eu referire pareau a fi priamidare , nu aveam de unde sa stiu ca sunt luate pe analize separate....desi pana una alta indiferent de analiza contul este expus tot 1600 de pipsi ptr 130 de pipsi.

     

    Nu sunt genul care sa spuna ca o tranzactie care nu se incadreaza in teoria din cartile de specialitate nu este o tranzactie ok , deci nu am o problema cu un RR subunitar , dar un RR 0,1 deja este muult prea mic.....cu astfel de tranzactii risti 100 de pipsi ptr un pip....

     

    Apreciez faptul ca iti postezi tranzactiile live, fie si o parte din ele, dar tare sunt curios cum va arata acest cont peste un an .

  4. Salutare tuturor,

     

    Sunt nou pe acest forum si am o intrebare:pot seta un robot sa foloseasca o combinatie de indicatori pe tf diferite?De exemplu , robotzelul ar trebui sa deschida pozitie atunci cand rsi la h1 strapunge 70 de sus in jos si rsi la 5 min strapunge 50 tot de sus in jos.

     

    Din cate stiu un robot poate functiona pe un singur grafic , dar ma gandesc ca poate exista solutie si ptr a combina indicatori pe tf diferite.

     

    Multumesc

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.