Sari la conținut

Structura forum


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Mai trebuie sa pun cate ceva la punct si o sa ajung destul de tarziu acasa. Oricum, in noaptea asta o sa primesti toate datele.

In privinta moderatorului, ai dreptate. Problema e ca stiu ca majoritatea stau cam prost cu timpul. Daca vrea cineva sa faca chestia asta, il rog sa scrie aici. Si Ener, avand in vedere ca o sa fii primul care uploadeaza materiale, o sa fii si primul pe lista in caz ca esti interesat si ai timp sa te oupi de moderare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Management

Ener, am vazut un folder cu audiobooks care acum este gol... L-ai facut doar pentru organizare sau vrei sa uploadezi ceva in el? Ma intereseaza pentru ca m-am cam saturat de muzica din MP3 player :D

 

Am uitat sa specific pentru ceilalti... Cine vrea userul si parola de la FTP, sa-mi trimita un PM. ATENTIE: voi da datele NUMAI celor care au participat activ la discutiile de pe forum Ca sa avem un oarecare control, ii rog pe cei care uploadeaza fisiere sa-mi trimita numele celor care au primit parola de la ei. Daca vad in logurile de la FTP ip-uri care nu corespund listei de utilizatori care au primit parola de la mine sau de la cei care au uploadat documente, o sa sterg contul de FTP si nu o sa mai aiba nimeni acces. Ma bazez pe "cinstea si corectitudinea" tuturor :D. Sunt curios ce o sa se intample.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 ani mai târziu...
  • Management

E in plan si modificarea template-ului site-ului ca sa se potriveasca cu layout-ul forumului. Urmeaza :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

Salut :D . in timp ce navigam pe forum si citeam diferite subiecte , mai exact strategiile, am dat peste niste termeni care pana acum nu i-am intalnit. Asadar , ce spuneti daca acolo unde scrie "hedging" sa apara scris cu o culoare distincta , albastru spre exemplu, si cuvantul sa contina link catre o sectiune unde explica detaliat ce inseamna acel cuvant? :D Nu credeti ca ar fi mult mai usor pentru noi astia mai noobi sa invatam ? Mie personal mi-ar fi de un mare ajutor, nu m-as mai rataci prin forum cautand subiectele unde am mai intalnit cuvantul respectiv. Succes si , cum se zice , la multi pipsi :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

scriu si eu aici ca nu mi dau seama unde.....

 

stefan, ne e dor de butonelul ala care te ducea instant in topul paginii.

 

poate reusesti sa l introduci din nou sa nu mai scrolluim de jos pana sus toata pagina.

multam si sporuri.

 

ps: l-am gasit in sfarsit, cu ceva perseverenta, insa parca e prea jos, de la terminarea posturilor mai trebuie scrolluit in jos pana la el.

era mai bine pozitionat la fiecare post in parte, parca mult mai accesibil.

Editat de harif
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

hihi, am luat si eu "buba" asta mai demult, actually eu eram ala care ceream mereu butoane mai demult, si cineva de pe forum m-a invatat de ce exista pe tastatura tastele "home" si "end". :D Le foloseam destul de des la programare, cand tre sa navighezi prin sursa, dar nu stiam ca merge si in firefox(/explorer). Am bagat la cap. E mai rapid decat sa cauti butoane.

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vaaai ce tare m-am enervat Stefaneeeeee!

Am pierdut un sfert de ora si nu am reusit sa intru pe chat . Parca tu cauti cu tot dinadinsul sa complici lucrurile pe aici . Ce ma intereseaza pe mine : sa pot intra rapis sa vad ce s-a postat in ultimele 24 de ore sa dau un raspuns doua daca pot (si sa primesc) , eventual sa accesez rapid un topic ce mi se pare interesant. Ori acest lucru e aproape imposibil in actuala configuratie de pe aici . La naiba abandonez si ies.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

As vrea sa pot spune ca iti inteleg frustrarea... dar nu prea inteleg. Chatul e deschis tot timpul, pentru a vedea ce s-a mai postat ai aceeasi functie ca si pe vechiul forum... Ceva cred ca e in neregula daca spui ca lucrurile astea sunt imposibile. Poti pune un screenshot cu felul in care arata forumul la tine ca sa te pot ajuta mai bine?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.