Sari la conținut

EUR/USD


maslow

Postări Recomandate

  • Moderators

Cred ca azi va fi o zi de ţăcăneală, numa buna de scalping în canalul ala de 40 de pipsi care incepe sa se stabileasca dis de dimineata. Spun asta pentru ca dupa spindălul ala IMENS pe D1 facut ieri, nu cred ca se mai incumeta cineva dintre rechini sa puna vreun bet mare, in zi de NFP. Nimeni nu vrea sa fie prins cu patalonii pe vine... Lumea va astepta NFP-ul deseara (la mine la ora 19:30, GMT+7) pentru a decide daca trendul up continua pe D1, ori daca "titireaza" făcută ieri a insemnat obştescul dumnealui sfârşit...

 

Atentie, daca faceti scalp, nu va lacomiti, folositi loturi mici si intotdeauna SL (in afara canalului), că odată vă treziţi că o rupe in direcţia contrară si va lasa cu buburuza umflată (sau goală, mă rog, depinde cum vă prinde, hihi).

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NFP...yami yami...se asteapta sa fie o crestere de 5k..sincer...americanilor le convine de minune dolarul slab (europenii deja incep sa aiba probleme din cauza cursului de schimb, Airbus isi va opri productia in cazul in care euro trece de 1.50), asa ca nu prea vad o stire favorabila(doar stiti cum se fac "rapoartele"), totusi nu mi-as pune banii la bataie pentru presupunerea mea =)).

Daca stirea este negativa, nu vad nimic ce ar putea opri cresterea Euro, care a depasit un nivel de stagnare important atins la inceputul lui martie. Urmatorul target va fi posibil 1.44. Vom vedea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic
Nu este prima data cand "striga" Airbus din cauza cursului de schimb, acestea fiind URIASE. Primul semnal de alarma a fost tras prin 2007 si a continuat, poti cauta diverse articole.
Articolul de la care a plecat toata treaba a fost The Guardian (2007).
http://www.guardian.co.uk/business/2007/dec/04/theairlineindustry.economics
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Offtopic
Multumesc kotoy. Dar nu am gasit nicaieri ca "Airbus isi va opri productia in cazul in care euro trece de 1.50" ...asa cum ai zis in postul #342.
Aaaa .., ca sunt nelinistiti ca vezi doamne, scade dolaru asta este alta treaba. Sa se mute in Alabama atunci. Si dupa ce scade euro sa se mute inapoi in Europa. Dupa ce scade yuanu, sa se mute in China... si tot asa (sa ma sune pe mine ca le mai dau solutii ... dupa ce scade si ronu sa vina la Pipera).
Nu uita un lucru kotoy, scriitorii din presa (ziaristii) sunt si ei oameni, trebuie sa manance si gura lor ceva.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Eu vad trendul in sus pentru moment. Pe termen foarte scurt avem o rezistenta undeva in zona 1,3426. S-a lovit o data de ea putin mai devreme si a avut o reactie negativa de scurta durata, dar cred ca pana diseara trece de nivelul asta. Ce-o fi mai departe om vedea maine.

post-2429-0-93388300-1294143843_thumb.gif

Editat de coldrecs
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.