Sari la conținut

EUR/USD


maslow

Postări Recomandate

Interesanta situatie avem acum pe piata mai ales la perechea eur-usd. Analistii s-au impartit in doua tabere: unii spun ca intarirea dolarului va continua iar altii ca a sosit timpul slabirii dolarului pe termen lung si mediu. Din acest punct de vedere am selectat doua alternative care, din punctul meu de vedere, sunt mai viabile. Ambele scenarii presupun ca azi- maine vom mai avea o unda de cadere.

post-4587-127625958574_thumb.gif

post-4587-127625959403_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi ca ai ceva egalitate acolo linile trasate pe verticala. caderea de vineri este un abc frumos, in sus nu este terminat posibil un top sau 1.219

 

Offtopic
daca vad ca umbli cu 5 failed o sa ramai singur care posteaza anlize eliot.daca tot pui macar pune-l unde trebuie si cind trebuie.
Editat de RuuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Raman la varianta cu diagonalul. Sper sa fi copiat de data asta corect.

Domnule RuuM, A B C dumneavoastra , care este o cadere frumoasa in sus dupa cum ati afirmat, este zigzag? Daca este asa atunci unda A ar trebui sa fie impuls sau leading triangle, daca este un Flat atunci unda A trebuie numerotata W X Y si unda C ar trebui sa va iasa impuls sau ending triangle.

Varianta cu unda cinci failure avea drept la existenta pt ca nu incalca nici o regula si mie nu-mi ajungea o unda v of (v) in caderea de dupa strapungerea triunghiului unda (iv).

post-4587-085492100 1276465181_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua. Impuls clar si curat dupa toate regulele, mie cel putin, nu-mi iese din aceasta crestere. Presupun ca a inceput formarea undei [iv] of C in care prima unda probabil ia forma unui zigzag in care undele a si c sunt triunghiuri diagonale. Nivelul critic pentru varianta triunghiului diagonal in calitate de unda c of (a) of [iv] este 1.2439. Astept confirmarea...

post-4587-003868700 1276701180_thumb.gif

post-4587-067655000 1276701188_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O posibila alternativa. Varianta expusa ieri cu un zigzag a,b,c inca mai este valabil. Prin urmare avem nivelul 1.2239 care confirma scenariul cu zigzag si nivelul 1.2439 care confirma scenariul unui impuls cu unda trei extinsa. Ramane de vazut :D

post-4587-085163700 1276778008_thumb.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D Foarte bine poti sa pui ce vrei tu dar fara impuls si 5 esuat mai ales in valuri 3. Incearca sa vezi in sus grupuri de abc x abc x vezi ca ai ceva valuri egale (a=c) acolo care se repeta .Daca nu vezi egalitatea spune sa pun o pictura. Editat de RuuM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D Foarte bine poti sa pui ce vrei tu dar fara impuls si 5 esuat mai ales in valuri 3. Incearca sa vezi in sus grupuri de abc x abc x vezi ca ai ceva valuri egale (a=c) acolo care se repeta .Daca nu vezi egalitatea spune sa pun o pictura.

 

Salut Ruum, chiar mi s-a facut dor de tine. Am impresia ca tu apari pe forum doar ca sa ma feresti pe mine de erori in numerotarea undelor. Ard de nerabdare (si presupun ca nu numai eu) sa aflu care sunt schitele tale in ceea ce priveste viitorul cel putin al acestei perechi de valute. Bineinteles schite pe termen lung, mediu, scurt ca sa vad si eu (si nu numai eu)un scenariu bine inchegat si cu argumentele de rigoare, iar eu (si nu numai eu) sa mai filosofez asupra lor. Poate am ceva de invatat din talentul tau.

Cit tine despre cinciul esuat care vad ca ti-a creat zile fripte... Daca imi gasesti undeva in literatura de specialitate ca asa ceva este interzis, atunci promit ca ma las de aceasta varianta.

Un lucru te rog doar: materialul expus sa nu va aiba in calitate de autor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un lucru te rog doar: materialul expus sa nu va aiba in calitate de autor.

 

:D . Bun asa o sa fi singur care posteza analize. Ai grija la chf eu vad alceva acolo o sa postez la momentul potrivit(legat de analiza postata pe alt forum) dar pina termina o sa dureze, un indiciu ar fi volatilitate mare pe buy si sell cu o crestere usoara in timp.Sa vedem cind termina ce a inceput acum in jos.

Editat de tradelover
pusesesi rau parantezele la citat si nu aparea cum trebuie, am reparat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.