Sari la conținut

Scuze pentru intreruperi


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Stiu ca de cateva zile site-ul merge execrabil. Voi rezolva problema, dar pana atunci, imi cer scuze pentru neplacerile provocate! Sper ca cel mai tarziu de sapt viitoare, totul sa reintre in normal...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 ani mai târziu...
  • Management

Stiu ca topicul asta e din 2007 dar am zis sa nu mai deschid unul nou. Scuze din nou pentru caderile din ultima perioada. Datacenterul din Germania in care "locuieste" vamistul a fost cumparat de o companie din Olanda. Nu stiu ce fumeaza aia pe acolo, dar in ultima perioada sunt intreruperi destul de dese (si explicatii penibile din partea lor). Daca nu se remediaza situatia voi cauta probabil un alt datacenter.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

Urmaresc de aproape un an acest forum fara sa scriu nimic - sunt altii care au intr-adevar ceva de spus mai bine ca mine.

De citeva saptamini insa mi se blocheaza tot timpul (si de pe calculatoare diferite) atunci cind actionez butonul din sus-dreapta "Ultimile mesaje postate". Acel buton afisa ultimile posturi indiferent de thread si era tare util caci aruncam un ochi la citeva ore fara sa fiu nevoit sa ma duc pe threaduri neinteresante ca sa verific ultimie posturi din ultimile pagini, etc. Stiu ca ati facut o modificare ca mesajele noi sa apara automat ... poate e legat de asta. In tot cazul, era foarte utila maniera dinainte si care acum se blocheaza. Chiar daca nu veti face nimic, va asigur in continuare de respectul meu, mai ales pt cei ce-si impart experienta si stiinta lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ce browser si sistem de operare folosesti?

 

Daca mai are cineva problema asta il rog sa posteze aici browserul si sistemul de operare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am testat si este intr-adevar o problema cu IE. Multumesc pentru feedback si incerc sa rezolv sapt. viitoare. Daca vrei sa folosesti functia aia pana rezolv eu problema cu IE, poti sa folosesti Chrome sau Firefox pentru ca astea nu se blocheaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Management

Cu intarziere, am "rezolvat" problema cu IE-ul. Intre ghilimele pentru ca se pare ca refreshul automat nu merge pe IE. Oricum, macar nu se mai blocheaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.