Sari la conținut

StartradeXT de la Vanguard


$tefan

Postări Recomandate

Am deschis un demo la vanguard (ex) de vreo 2 zile. Singurul avantaj pana acum este ca poti sa iti configurezi volumul de tranzactionare oricat , ...sa vedem in continuare cum se comporta.

 

Daca are cineva cont real la ei, as vrea sa stiu pareri ... multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Moderators

Pastilele de sambata dimineata...

 

Readuc Vanguard in discutie pentru ca am un prieten care vrea sa deschida cont la ei si ar vrea sa ma ocup eu (partial) de banii lui. Adica mi-a zis ceva la modul ca el mai pune cate un bet din cand in cand, si daca strica ceva eu sa vin in urma sa repar :)

 

Am picat pe spate la faza asta, si nu m-as prinde, chiar daca Vanguard ar fi brokerul perfect, pentru simplu motiv ca eu nu sunt instare sa repar ce stric eu, dapoi ce strica altu...

 

In schimb am facut ceva sailing pe valurile webului sa vad ce e cu Tradeville astia, cine este ei, ce face ei si daca parintii lor stie... Am descoperit o sumedenie de lucruri interesante, dar si o gramada de chestii funny...

 

Una dintre chestiile funny se leaga de personalul care lucreaza la ei, cam toti cei care apar in pagina lor de web au conturi pe Neogen, unii discuta chestii interesante, dar altii se limiteaza la barfe si la sex, iar la profile-urile lor, well... unii sunt foarte-foarte-foarte batrani :) (asta e Mihaela, CEO la Tradeville, cu poza aia "gorgeoasa" pe pagina principala de web a lu' tradeville, acolo nu arata ca ar fi asa de batrana, ori poate anii din Bucuresti sunt mai scurti ca anii din restul ţării), iar majoritatea sunt chiar de compatimit: nu au nici un prieten la viata lor, si nici un fan:

post-1272-008472700 1278734453_thumb.jpg

 

O alta chestie funny descoperita este ca Vanguard citeste vamistul intens, dar nu se implica in discutii, nu stiu de ce. Poate daca mai bag vreo cateva posturi ca ăsta îi voi stârni la vorba... De exemplu, nslookup-ul din maruntaiele computerului meu rezolva adresele de IP de la tradeville.eu si respectiv vanguard.ro la ceva de genul 193.47.249.17 si respectiv 193.47.249.3, de unde am dedus (aici sunt voit rautacios, deductia poate sa fie falsa) ca ei au doar o retea amărâtă de tip C. Dar nu asta e problema, ci faptul ca o scanare a vamistului dupa range-ul 193.47.249.x scoate in evidenta mai multi useri, dintre care unii foarte activi la citit posturi, dar destul de inactivi la postat (toti au zero posturi, conturi din 2007-2008, ultime accesari in mai-iunie 2010). Ba chiar doi dintre ei acceseaza vamistul chiar de pe serverul Tradeville pentru ca apar pe vamist cu adresa 193.47.249.1 (poate fi un gateway, daca au unul separat, si nu serverul principal de web, in orice caz whois-ul meu rezolva adresa asta la ceva de genul ns.vanguard.ro, deci un DNS).

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cunosc pe cineva care a incercat sa faca bani cu un cont real pe Tradeville (fostul Vanguard), platforma Startrade XT , si omul se pricepe destul de bine . Spune ca la ce comisioane au, e practic imposibil de lucrat si de facut bani cu ei . Asta stiu , asta spun .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.