Sari la conținut

GBP/JPY


oltciter

Postări Recomandate

uita-te putin la poza... cam cit de sus ar putea sa mearga g-j? sau cit de jos...

 

Parerea mea e ca Gj-ul isi continua putin miscarea in sus, pana formeaza o corectiva Zig-Zag.Dupa cum vedeti prima a fost simpla.dupa aceea va urma unda 5 in jos.

post-1398-1202844913_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

bullish? pe graficul asta??? singura mea grija e cind sa ma opresc din adaugat pozitii short.

cred ca nu suntem departe de capatul caderii, dar totul depinde de ce fac americanii in viitorul (relativ) apropiat. se termina alegerile, vine un guvern nou cu un nou pachet de masuri (desi sincer nu stiu ce masuri ar mai putea sa echilibreze ce se intimpla acum), incep si rechinii sa cumpere la preturi mici... dar mai e pina atunci si strategia de baza e "sell the rallies".

 

am vazut ca in ultima luna nu s-a mai postat nici o analiza pe aici, oare toti care postau analize erau bullish biased?

post-1398-1205533808_thumb.jpg

Editat de Scrat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...

ok dragilor... care poate sa-mi spuna ce s-a intamplat astazi cu GBP fata de JPY si USD? =)) noroc ca is inca pe paper money =))

 

btw care vrea sa vada ce se intampla cu contul meu cu refresh la 5 minute, am pus direct din MT4 statement-ul la adresa www.corici.ro/statement.htm :D

Editat de kerosen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

punctul meu de vedere:

- pe daily: nivelul OB a fost extrem, pretul a ajuns in linia de trend care vine de anul trecut; era normal sa dea inapoi, si primul stop semnificativ a fost in cel mai apropiat suport de pe h4 (alpari il are la 200.65, north finance il are la 201.27 - e din cauza orei diferite de inchidere a candelei h4). totul arata ca o divergenta bearish ascunsa care te trage de mineca... DAR inca nu e confirmata pe daily! am inchis deja shortul, targetul meu a fost la 201.40; am sa-l deschid daca vad linia albastra de pe daily incalcata, si in acelasi timp CCI 14 sub 0. acum suntem intr-un punct critic, si n-as putea sa spun daca o ia in sus sau in jos.

- pe h4: divergenta bearish clasica pe CCI si stochastic... era clar ca pretul o s-o ia la vale.

mai departe stau pe tusa, pentru ca daily nu mi-e clar. dupa cum arata, CCI 14 poate sa faca rebound pe nivelul 0 si o ia in sus; daca trece si de trendline-ul pe daily, cred ca vedem macar 700 de pipsi in sus. dar, la fel de bine poate s-o taie si-n jos... caz in care vedem probabil un nou minim extrem, sub 192.

care e suportul fundamental, nu ma intereseaza. n-am inteles niciodata de ce stiri negative produc efecte inverse... si invers. asa ca ma multumesc sa fiu pestisorul ala pilot care urmareste rechinul.

 

p.s. abia acum am observat ca de fapt tu ai intrebat ce s-a intimplat cu GBP, si eu m-am intins cu g-j... nu stiu care-a fost miscarea, dar analiza mea a mers =)) .

post-1398-1207665211_thumb.jpg

post-1398-1207665220_thumb.jpg

Editat de Scrat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cica au fost ceva news-uri importante pe GBP si JPY (mama lor de nwes-uri) si io azi am deschis doar gbp/jpy chf/jpy gbp/usd =)) si mai toate pe buy :D ca deh asa imi spunea mie neuronala. sa vedem daca se implineste in 3 zile =))

Editat de kerosen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.