Sari la conținut

vamist.com evolueaza


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

S-a terminat si transferul... Acum ramane sa-mi spuneti voi daca e mai bine sau mai rau. Eu cred ca este MULT mai bine. IPB-ul, noul script de forum, este mult mai puternic decat MyBB. Sper sa va acomodati repde cu el si sa va faca placere sa-l folositi (mie cu siguranta imi face). Mai sunt cateva mici probleme care vor fi rezolvate pe parcurs... De exemplu, avatarul fiecarui membru a fost redimensionat automat in timpul transferului si pentru multi se vede ca naiba acum. Daca nu va place cum arata, il puteti uploada din nou folosind control panel (care de fapt se cheama My Controls in IPB).

Asa cum am promis in urma cu ceva timp, VETI AVEA BLOGURI (probabil chiar de sapt asta)! De data asta sunt complet integrate cu forumul si nu ar mai trebui sa apara probleme ca data trecuta cand s-a incercat implementarea lor. Va fi, de asemenea si o galerie foto. Nu stiu cati dintre voi o vor folosi, dar a venit la pachet cu forumul :D. Cred ca ar putea sa aduca ceva mai multa personalitate pe forum. Eu cu siguranta o voi folosi. Si ca o ultima nouatate, va sfatuiesc sa aruncati o privire prin profilul userilor... s-ar putea sa va placa noua forma de prezentare si interactiune :D.

Momentan blogurile si galeria foto au link dar nu sunt functionale, asa ca va rog sa mai aveti putina rabdare... pana la sfarsitul sapt cand sper sa fie complet functionale.

Nu stiu ce sa mai zic pentru ca mi-e cam somn. Astept cateva pareri de la voi... Sunt convins ca vor fi si nemultumiti dar... c'est la vie http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Bine ati revenit, (eu nu prea, ca inca lucrez in conditii de santier si nu am teava) imi place ce vad, deabia astept sa inchei lucrarea si sa revin in lumea forex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ce tare.. vad ca deja am o "nota" proasta la profil. Sa fie oare din cauza modificarilor? :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.