Sari la conținut

Parteneriat vamist.com - Saxo Bank


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Am primit pana la urma si linkul de referrer de la Saxo. Daca vreti sa testati platforma lor, o puteti downloada de la http://smap.saxobank.com/EN/saxo/default.a...efid=SMAPvamist (da, e linkul de referrer :biggrin: ). Si daca aveti intrebari/nelamuriri despre acest broker, pot sa va asigur ca cel putin un reprezentant de al lor citeste acest forum :wink:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

mda... acum am citit si eu in sfarsit acest post desi el exista inaitne de existenta mea :biggrin: pe forex si capital :wink:))))))))))))))))))))))))) in fine.... impartial (sper eu) trebuie sa fiu deacord cu multi de aici dar in acelasi timp sa le spun ca si-au mai inbunatatit PR-ul cu romanashii :D)))

 

masterd6ib6 daca mai esti pe aici.... in cea mai mare parte ai dreptate. in 2007 am vrut si io sa incerc saxotrader si aceiasi impresie mi-a lasat-o... o platforma care chiar nu spunea mare lucru... . despre ceea ce ofera ei clientilor? deocamdata mai nimik le-am spus ca imi trebuie data la tick si mi-au spus pas si ca or sa faca ei ceva candva intr-un viitor cand maica masii o fi aia. daca sunt de luat in seama sunt de luat in seama asa cum a spus cineva pe aici pt ca au multe instrumente financiare. news-ul nu prea pot sa-mi dau seama daca e delay sau nu. faptul ca nu dau toate facilitatiel pe demo ca si pe cea live iar e nasol si subscriu.

 

@mfx sincer ii urmaresc cam demult si ca si analiza ce o ofera clientilor, suna cam asa: exista sanse sa urce sau sa coboare :D))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si se folosesc strict de elliot waves. referitor la robert balan, da am auzit ca e un guru in elliot waves dar.... cred ca si EW sunt depasite desi poti inca sa faci ceva cu ele daca stii sa le interpretezi si ai cohones :D

 

avand in vedere ca ei acum incearca sa penetreze piata romaneasca, stefan fara 500 euro pe luna, nu-i baga in seama. tu aici ai un segment din clientii lor tinta asa ca oricare s-ar hotara sa faca click pe link e un plus si pt ei :D

 

atata timp cat ei nu fac nimik sa-si imbunatateasca serviciile catre clientii potentiali, cred ca trebuei suspendat dialogul pana la o mutare clara din partea lor :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 luni mai târziu...

Holla

mai are cineva informatii despre Saxo, prospete de preferat? Eu tranzactionez demo cam de doua saptamani si chiar eram pe punctul de a incerca sa tranzactionez live, dar cateva cautari de pareri pe alte site-uri i-au dat SCAM. Tot ce pot eu sa spun ca dupa trei zile de la inceperea tranzactionarii demo, m-a contactat o duduie, cu care nu am putut sa vb chiar in acel moment si am stablit sa ma sune din nou, ceea ce a si facut. Nr. de tel e ceva strain (+4 ...) nu stiu daca e chiar din Danemarca sau nu, dar duduia vorbea romaneste. I-am mai cerut informatii si pe mail si a raspuns prompt si multe raspunsuri erau de genul link catre paginile Saxo care contineau informatiile solicitate. Marea problema e ca acele pagini sunt in engleza, iar eu chiar am crezut ca ea le poate oferi in romana. In rest numai bine si astept pareri. :smile:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt sfat, insa sunt si eu curios daca cineva e multumit de brokerul cu care lucreaza, in sensul bani primiti la timp, platforma ok fara probleme, etc. ..., ca deocamdata nu am gasit pe nimeni sa laude vreun broker :)

Tot ce pot sa zic e ca tranzactionez cu Saxo din 2004 si pe sume cu mult peste 10k. Niciodata nu am avut probleme cand am cerut sa-mi trimita bani (ajungeau la mine in 2 zile lucratoare). Niciodata nu am avut probleme cu executia (asa cum se intampla pe la altii). Platoforma de AT este bunicica si se imbunatateste permanent (de la o luna la alta apar noi indicatori). Ce-i drept eu folosesc Metastock pentru luarea deciziilor (datele in timp real mi le iau cu bani de la Reuters). Stirile sunt destul de multe dar oricum le citesc asa ca pe romanele politiste, decizia o iau pe AT. Ma uit doar la calendarul financiar ca sa stiu la ce ora or sa inceapa cotatiile sa se miste mai tare. Spread-ul este de 2 pips pe EURUSD si USDJPY si mi se pare foarte ok. Stiu ca sunt altii care dau spread-uri mai mici dar nu am incredere in ei. Apropo. Saxo e banca daneza :) Insa a cumparat companii din Singapore, Elvetia, Franta, UK etc si le foloseste ca subsidiare pentru a opera pe pietele locale respective. Serverele de trading sunt in Gentofte. Prea multe dialoguri cu oamenii de la suport de acolo nu am avut pentru ca nu am avut nevoie sa am. Stiu foarte clar ce am de facut, stiu de ce sa ma feresc si stiu mecanismul. Si mecanismul merge. Asa ca daca nu am prea avut probleme nu am avut de ce sa apelez la ei.

 

Asa .... carcotasi sunt peste tot. Mereu o sa se gaseasca unul caruia sa nu-i convina ceva :) Cel mai adesea insa astia sunt cei care vor sa deschida cont cu 300 EUR sau cu 2.000 USD :) Cei cu bani mai multi prefera siguranta oferita de SAXO si nu spread-ul de sub 1 pips dat de te miri ce brokeras care azi e maine nu mai e :) Din ce stiu (si stiu multe si de multa vreme) sunt foarte putine companii mari care ofera spread-uri sub 2 pips. Singurul exemplu mai reprezentativ care imi vine acum in minte e Oanda care e si el un broker bun si de incredere si care are 0.9 pips din ce stiu, dar nu e fix. Variaza pe parcursul zilei si uneori poate ajunge si la 10 pips daca piata e mai volatila. La Saxo ramane 2 pips cu exceptia ultimelor ore de tranzactionare de vineri noapte si a primelor ore de duminica noaptea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.