Sari la conținut

Metoda R-sin45


Postări Recomandate

Am explicat despre take profit ca poate fi la 50% din miscarea anterioara sau 61.% sau 100% sau etc depinde de toanele pietii, depinde daca trendul major e up sau down , depinde de ora de tranzactionare etc , cu alte cuvinte asta depinde de momentul pietii , iar la primele semne de revers e de preferat sa iesi. Despre railway pattern nu stiu nimik , am cautat pe google nu am gasit decat niste imagini care aratau o 2 lumanari una de maxim si una cu o deschidere sub aceasta, dar ma rog. E posibil sa fie formatiunea repectiva asemanatoare , dar iti garantez ca nu are prea multe legaturi in comun cu formatiunea descrisa aici. Puterea ei sta in volatilitatea pietii , viteza cu care se desfasoara lucrurile, momentul pietii... La cate formatiuni sunt e aprope inposibil sa nu se asemene una cu alta , gandeste-te numai la bearish engufing patter care e practic o lumanare care o inghite pe alta deci poti zice ca e tocmai formatiunea asta , dar te-ai insela amarnic. Formatiunea asta descrisa de mine se incadreaza in niste reguli clare incepand de la paritatile pe care functioneaza pana la time frame , exceptii , variante posibile etc..

Am mai descris odata un capitul desre rsi de ciclu pe care eu il foloseam si tradelover a gasit ceva pe net asemanator. E posibil orice tinand cont ca sunt miiii de formuri si mii de formatiuni , dar sincer nu cred ca are nici cea mai mica legatura railway pattern cu formatiuea de aici. Eu nu am postat sa vedem asemanari sau legaturi intre una si alta , am postat sa vad daca pot fi aduse completari, daca cineva o foloeste si ii functioneaza etc...

bye

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

De cateva zile "vanez" si eu constructia descrisa de tine (in special pe graficele EURUSD) si merge surprinzator de bine. Voi continua cu EURUSD si voi testa si pe alte perechi... voi mai testa cel putin o luna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.