Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Management

O sa faca la momentul potrivit (cand algoritmul ii va spune ca e ok sa deschida o pozitie). Daca nu-ti mai apare removed e ok. Si vezi ca in coltul din dreapta sus sa ai o fatza zambareata. Asta inseamna ca expertul are voie sa deschida pozitii de unul singur. Daca omuletul ala e trist, da dubluclick pe el si bifeaza allow live trading

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ignora remarca "Daca nu-ti mai apare removed e ok". Removed oricum e posibil sa-ti apara. Important este sa fie omuletul ala fericit acolo in colt si sa astepti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt cei care vor sa vada ce face de capul lui alpha aveti un cont cu refresh la 5 minute la adresa: http://www.corici.ro/statement.htm

 

pana la 6166 l-am adus io. de la valoarea asta am lasat de capul lui pe alpha sa faca ce vrea =)) prima impresie e proasta adica a pornit pe maxime zilnice in aceiasi directie. este pus sa am minim de pierdere =)) asa cred :D

 

merci stefan de ajutor :D

Editat de kerosen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok ... deci i-am mai facut ceva setari si se pare ca asa cum ma contrazice in deschideri, a revenit un pic catre contul initial de 6166$ are multe setari(parte dintre ele nu le inteleg gen numar norocos) dar pana acum s-a comportat 50-50 la aceiasi adresa il tin deschis permanent pe demo si puteti verifica ce face AICI. l-am bagat pe toate valutele de la alpari si deschide ce vrea cand vrea cum vrea =))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@tradelover

 

laurentiu poate faci un test si pt acest EA

 

si apropos de el... azi am inchis o pozitie care el a deschis-o pe short la GBP/USD unde mi-era clar ca datorita calendarului favorabil pt GBP nu e bine... am inchis-o si iar a deschis una mai ales in conditiile in care pe H4 aveam o frumusete de double bottom =))

 

later edit si ca si cand nu mi-ar fi ajuns o singura pozitie pe short la gbp cu orice, mai mi-a descis doua care se pot vedea in statement =))))

Editat de kerosen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu ai inchis shortul ala de la 1.9765 de pe g-u? mergea bine daca-l lasai... sunt curios, pentru ca mie nu mi-a inchis nimic pina acum in pierdere (e drept ca-l tin doar pe g-j, dar totusi mi se pare o performanta ca de la mijlocul lunii martie sa nu-mi inchida nici o pozitie pe minus).

Editat de Scrat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

i-am setat mai mici targeturile... si nu stiu cum sa-i pun trailing stop(nu stiu daca are) sau ceva de genul asta. daca te referi la cel cu minus, da i l-am inchis eu ca a fost ceva pe calendar si era negativ(plus ca asa cum am spus pe TF4 era o frumusete de double bottom =)) ) o perioada a mers rau pe minus (fara sa dea in margin call) cum am inchis pozitia pe short, cum a deschis automat alte desi eu as fi mers long si pe perioada respectiva aveam dreptate =)) in fine, asa cum merge cu mici imbunatatiri ar putea sa dea rezultate mult mai bune cu interventia lui laurentiu sau a celor care se pricep la EA-uri

 

pt care vrea sa il vada live la alpari aveti: user 20555 pass: vlir5jb sper sa mearga (passul e doar read only)

Editat de kerosen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.