Sari la conținut

what's new :)


Postări Recomandate

asa cum am promis ca am sa va tin la curent cu evolutia proiectului nostru va aduc urmatoarele la cunostinta (pt cei care ii intereseaza sau nu :) )

 

se pare ca suntem in grafic si undeva pe luni primul modul al acestui proiect va fi gata. el sa ve numi nostradamus avand in vedere ca va fi un modul de forecasting pentru inceput forex si destul de repede pt derivate si restul. am creat prima oara acest modul de forecast 4x pt ca ne era cel mai la indemana si pt simplul motiv ca trebuie sa incep sa fac bani ca sa-mi continui proiectul.

 

cei care sunt interesati de acest proiect, vor avea ocazia sa il testeze dupa ce va fi urcat :) . deja am rezervat un domeniu pt intreg proiectul si acum parte din echipa lucreaza la elaborarea site-ului.

 

sper sa putem sa fim in grafic pana pe 10 dec A.C. asa cum am promis.

 

modulul nostradamus foloseste ANN-uri (doua deocamdata la numar) algoritmi genetici formule de eliminare a noise-ului, backpropagation si inca vreo cateva ingrediente cutting edge in domeniul matematicilor financiare.

 

rugamintea mea vis-a-vis de cei care sunt avansati in domeniul 4x-ului ramane deschisa de a participa la acest proiect.

 

tin din suflet sa va multumesc tuturor chiar si celor care mi-au ras(si imi vor rade in continuare) in nas pt ca, fara ei poate nu as fi avut ambitia asa mare. dar hey :) fiecare trebuie sa ne urmam visul.

 

inca odata va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok dragilor :) una calda una rece :) care vreti sa o auziti prima? :) incep cu cea buna :D

 

am cumparat domeniul

 

si cea rea,

 

nu o sa pot sa-mi tin promisiunea de 10 decembrie din simplul motiv ca inca nu am gasit cine sa-mi faca site-ul... ;) asa ca o sa mai asteptam un picutz.

 

partea buna a acestei asteptari este ca am mai adaugat inca doua noi componente pt modulul de 4x forecasting.

 

btw.... nu ma asteptam la rating dar daca a fost din suflet ratingul... thx a lot ;)

 

si inca un "Btw" ... dau o bere celui care ghiceste numele domeniului :D sper sa va placa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Bravo! Si la mai mare!

 

Eu nu ma pot abtine insa a fi carcotas incontinuare: atentie la numele proiectului. In materie de pieţe financiare, "nostradamus" este nume rezervat (trademark al companiei britanice Nostradamus System Limited, un tool care se vinde pe bani grei, pe care am pus si eu ochii mai demult, dar nu m-a tinut punga!). Adica puteti face o fabrica de electronice ori un automobil care sa se cheme nostradamus, dar nu puteti face un sistem de predictie financiara ori trading care sa se cheme asa. Altfel, aveti probleme cu ei...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@tradelover

 

ii stiu pe astia http://www.financialpredictions.com/ dar eu nu am vazut vreo chestie de TM oricum numele modulului nu e batut in cuie. sotia imi spunea sa ma folosesc cumva de ganditorul de la hamangita :) (cand eram tanar si plin de talent la desen, l-am pictat :) ). oricum repet numele acum pt mine nu este asa important al modulului in sine. site-ul va face furori oricum ca denumire (cred io :)))))))))))))))) )

 

@mangusta multumesc de sfat dar... eu sunt de urmatoarea parere: fiecare sa faca ce stie mai bine :D si toti sa castige o parte din ceea ce face. nu sunt genul care sa faca el totul si sa ia el totul. dorind sa fie o chestie profesionala (chiar daca a inceput din joaca-doamne cat iubesc proiectul asta) doresc sa fie un lucru super foate bine facut. o sa vad ce solutii or sa apara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok... se pare ca o sa o rezolv si cu web-ul macar provizoriu si tot o sa fie bine. stiu ca va fi ceva hibrid flash cu java si mai tarziu ceva jsp :) thx mangusta anyway and the rest of you guys :)

 

@tradelover.... sa stii ca o sa folosim pt viitoarele module intelligent agent system si inca cateva lucrushoare faine :) o sa te caut :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un nume mai simplu ar fi mai indicat.Daca numele e pompos iar expertul vostru nu face treaba prea bine o sa para un chici.La un moment dat o sa te enerveze numele.Daca e simplu e mai de efect.Parerea mea.Fiecare parinte isi boteaza copii cum vrea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.