Sari la conținut

Primul concurs: 1-30 aprilie


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Mda.. eu intelesesem gresit intrebarea :biggrin: Astreda, trebuie sa faci cum zice Carboon. Sorry daca te-am incurcat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Hmm...

Dificil sa stabilim niste reguli.De exemplu un trader care tranzactioneaza pe termen lung are putine tranzactii pe an care stau deschise si cateva luni daca nu chiar si ani.Si totusi cei care care tranzactioneaza pe termen lung nu fac gambling.Poate fac trading pe termen lung daca bag 70% din cont pe o tranzactie.Poate astept 15 zile sa gasesc un punct de intrare in piata si in restul de 15 zile tranzactia deschisa de mine se bucura de succes.

 

Propun ca primul editie a concursului sa fie fara reguli impuse.Toti care ne-au inscris acem un singur scop: "Sa castigam cati mai multi bani virtuali si sa castigam concursul".De la a 2a , a 3-a editie stabiim niste reguli fixe.

Eu de exemplu propun ca sa il alegem castigator pe cel care aduna cei mai multi pipsi , dar la 1 lot valoare pipsului variaza in functie de perechea jucata.

Trebuie sa facem o formula in care sa intre mai multe variabile si in functie de cel care obtine punctajul cel mai mare castiga.

Dar dupa cum bine stiti conteaza extrem de mult in tranzactionarea la forex si money managementul.La regula propuse de mine mai sus are unele dezavantaje.De exemplu asa toti ar putea sa joace cu loturi minime si sa adune o gramada de pipsi.Poate sa deschida ordine foarte mici si oarte multe si pipsi sa se adune.

Deci trebuie gasit un regulament pentru a diferentia traderii buni de cei care joaca la noroc .Dar cine poate stabilii un astfel de regulament astfel incat sa nu dezavantajeze pe nici un trader sau sa il dezavantajeze cat mai putin.

Editat de Mangusta
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Nu cred ca avem cum sa-i multumim pe toti si sa adaptam concursul pentru toate tipurile de traderi (sau de trading). Eu zic ca e ok sa mergem doar cu regula propusa de Carboon pentru aceasta editie si dupa aia vedem daca e necesar sa punem mai multe reguli.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

70% pe o tranaz. pe termen lung?

gamb... sau... mai bine nu mai termin cuvantul:)

deci, eu nu vreu sa dezavantajez pe nimeni ci, doar sper sa isi dea seama ca MM e foarte important (foarte) e chiar mai important decat strategia pe care o foloseste.

 

 

"Eu de exemplu propun ca sa il alegem castigator pe cel care aduna cei mai multi pipsi , dar la 1 lot valoare pipsului variaza in functie de perechea jucata."

 

NU conteaza cati pipsi faci, ci cati $ faci! 1 pip poate sa aiba valoarea de 1 cent sau de mii de $ (sau mai mult) si in plus... un trader profitabil foloseste MM... deci, cum ai sa folosesti MM daca tu vrei sa tranzacti. pentru pipsi, cum aplici compound-ul (pentru mine compound-ul e una din cea mai importanta 'arma' din planul meu de trading) adica... poate ai sa poti aplica compound-ul dar nu imi trece mie acuma prin cap, ca is prea obosit(sa nu zic lazy:) )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:biggrin: OK , am rezolvat chestia cu rubrica " User's FXGame account to link to contest. " ... trebuie scris nunarul contului.

Referitor la cine cistiga concursul ?...dificila intrebare... pai ... inprimul rand ar trebui stabilit scopul concursului ... si pe urma reguli pentru atingerea scopului.

Editat de astreda
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Referitor la cum se stabilesc castigatorii, am dat pe pagina anterioara un link. Ideea de baza este ca cel care va avea cel mai mare "Portfolio Return" fara sa depaseasca 50% "Maximum Drawdown" castiga.

 

Portfolio Return: This value expresses a portfolios profit and loss with respect to their starting balance, taking fund transfers into account. This value is used as the ranking function for contestants. See How are contests ranked? for more details.

 

Maximum Drawdown: The maximum drawdown of the contestant. The period over which the drawdown is calculated is delimited by the times when contest statistics are computed.

Aveti toate explicatiile in FAQ la Oanda

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.