Sari la conținut

Metatrader


Postări Recomandate

Nu sunt un specialist in calculatoare si nici timp sa devin unul numai am. Vorbeam pe un alt thread despre trading-ul online si cum a evoluat el de la telefon la trading-ul pe Internet si faptul ca acum numai pot concepe trading fara internet.

Oricine doreste sa mearga sa intre in aceasta hora a "taurilor" si a "ursilor", uneori oi, hiene si alte animale exotice, initial cauta informatii, merge pe forumuri, se intereseaza de brokeri, banci, transferuri bancare, stiri, si nu in ultimul rand de o platforma de trading. Una relativ facila, care-ti ofera cat mai multe instrumente, indicatori si default si care-i si poti programa intr-un limbaj anume, denumiti si "indicatori Custom", platforma care sa-ti permita o analiza cat mai completa si complexa. Una din platformele acestea de trading oferite in mod gratuit de brokeri este Metatrader-ul. Tocmai pentru ca este asa gratuit...are asa mare cautare si tocmai ca pentru incepatori, este o unealta perfecta.

Nu fac exceptie nici eu, am indragit initial metatrader-ul, desi m-am confruntat in trecut cu probleme serioase, fie ca-l foloseam si-n Linux si-n Windows, fie ca nu stiu ce indicatori custom am adaugat si obtineam nu stiu ce erori,etc. Dar ultima "patanie" cu acest omniprezent metatrader le intrece pe toate.

De cand am avut in trecut probleme, la care se adauga ultima recenta m-a determinat sa statuez ca nu voi baga bani f.multi pe un broker cu metatrader si m-am tinut de cuvant. Metatrader-ul este pentru mine doar pentru analiza. Punct.

Am sa pun o imagine care cred ca spune totul. Este un metatrader Demo de la FxPro.com.

In ce consta anomalia? Al doilea cont este contul Demo creat de mine si i-am reeditat numele (hehe de data asta cu soft-ul meu ...). Nu am vrut sa-mi apara public pe forum numele. Atat. Primul cont nu stiu ce reprezinta si nu stiu al cui sau ce este? Mi-ar fi fost si greu sa tiparesc ...kilometrii aia de litere si semne. Cand am vazut prima data asta am facut repede o poza si am trimis-o si la "Support" si la "Dealing" la Fxpro.com intrebandu-i care-i treaba cu contul ala ciudat pe platforma mea si de ce?

iata primul raspuns de la "dealing" primit pe email:

Hi,

 

 

 

We do not know what the problem is. Probably something with the encoding of the language. We recommend you to open a new demo account. By this way you will manage to overcome the problem with the encoding.

 

 

 

Regards,

 

Dealing

Iata-l si pe al doilea de la "Support":

 

Thank you for your email.

 

 

 

Please be advised that the login number on that screenshot is not one of Fx Pro’s this could be caused by your language settings on your pc, as the computer sometimes can try to encrypt a different language through the normal windows settings. May i suggest that you delete any previous versions from your desktop and program files, and download the software again. Please select the english language version and hopefully this will solve the problem.

 

 

 

http://www.fxpro.com/trading-platforms/

 

 

 

If you require any further assistance please do not hesitate to contact me

 

 

 

Kindest Regards

Numai comentez nimic.

post-768-1214342325_thumb.jpg

Editat de Alexian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.