Sari la conținut

Teletrade


damnrock

Postări Recomandate

Poate azi postez prea mult.Sunt cam liber...:-?

De fapt domnilor de la Teletrade ce urmariti cu aceste posturi?

Cautati angajati sau investitori?daca cautati angajati(tarderi) e ok sa postati aici dar ma indoiesc ca asta cautati.Pt investitori cred ca sunt mai bune alte variante care se gasesc pe internet si nu numai...Uite eu vreu sa ma angajez la DVS ca si trader.Rog sa-mi comunicati conditiile aici pe forum sa vad eu si toti de aici ce oferiti.(fara lincuri care duc la site)

Astept...sigur ne intelegem...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Stefan, ma bucura interventia pe care ai facut-o in clarificarea situatiei.

 

Am considerat ca cea mai buna metoda sa demonstrez ca suntem corecti este sa fac o invitatie tuturor forumistilor interesati de o colaborare cu TeleTRADE sa vina si sa-si demonstreze valoarea. REPET, DOAR PENTRU CEI INTERESATI. Intra pe site-ul www.tranzactiiforex.ro si vei vedea ce inteleg eu prin colaborare. Rolul meu este sa caut si sa-i aduc in firma pe cei mai buni. Sunt pozitii in cadrul firmei care se pot concretiza in colaborare si pozitii care implica angajare. Colaborarea si angajarea se face fara obligatia de a parcurge trainingurile noastre. CURSURILE NU SUNT OBLIGATORII!!! Din pacate in Romania sunt foarte putini oameni cu experienta in domeniu si o solutie in acest sens este sa caut, instruiesc si sa selectez persoane care pot aduce valoare in plus firmei. Chiar celor cu care stau de vorba personal le recomand sa se informeze de pe net, carti de specialitate si sa nu se bazeze doar pe trainingul nostru. Trainingul ii poate ajuta doar in asimilarea mai rapida a informatiilor si in ghidarea pentru aprofundarea lor.

 

Referitor la calitatea trainingului. Nu am de ce sa-mi fac griji. Fiecare persoana completeaza un chestionar de evaluare si pana acum majoritatea au calificat cu note destul de bune. Cine este interesat le pot pune la dispozitie pentru a confirma cele spuse. Oricum in permanenta imbunatatim modul de predare si informatiile transmise.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ok, ma bucur ca te bucura... Dar daca vrei sa dai explicatii celor care au nevoie, te rog da-le in continuare aici si nu mai posta adresa site-ului in fiecare reply. Si cred ca pui putin gresit problema: sunt de parere ca mai de graba trebuie sa va demonstrati voi valoarea fata de altii si abia dupa aia sa-i invitati pe altii la voi sa-si demonstreze valoarea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci Mult Tradelover si Stefan pentru interventie promta si la locul ei.

Ce sa mai zic mai mult decat ati spus?

Doar o remarca ca in primul post markofx zice ca e trader de 3 ani cu Teletrade si apoi se dovedeste ca e reprezentat a acestui Teletrade, aceasta si mai mult a adaugat venin in suflet, de acea am si reactionat mai agresiv ceva. Nu ca sunt rau de felul de a fi, ci nu prea accept "neclaritatile" :-?

Inca o data va mulțumesc!!! Toata stima și respectu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

""cand doi iti spun ca esti "beat" te duci acasa si te culci"" :-? ce zici barbones? :)

 

Ce coincidenta, chiar in acest moment, citind aceste randuri, sunt beat..... am fost la un botesz.... :) am ajuns acasa numai ca nu am somn..... Fie cum ziceti voi.... Dar invitatia mea ramane valabila.... va invit pe toti sa ne inscirem la un concurs de trading..... eu propun pe cei de la alpari.... fiindca, in primul rand nu sunt sponsorii acestui forum, in al doilea rand nu au nimiic cu teletrade-ul, in al treilea rand au un sistem de evaluare care tine cont nu numai de profitul realizat ci si de Absolute Drawdown si de Profit Factor. Dupa inregistare sa ne postam loginurile si cei interesati sa urmareasca evolutia.... zicea cineva pe aic de valori.... cred ca este cea mai buna metoda sa ne demostram valoarea..... ca la vorbe se pricepe toata lumea....... Na, cred ca mi se urca vinul mai tare in cap.... cred c amam enervat un pic......mii de scuze daca supar pe cineva.....

 

 

Iordaki, ti-am vazut postarile, imi place cum gandesti tranzactiile si interpretezi graficile, dar nu am vazut un rezultat cumulat.... adica un cont, profit .... profit ceva de genul asta....

 

 

Inca o data imi cer scuze pentru situatia dificila in care ma ajlu....maine poate voi regreta ca am postat.... m-am

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iordaki, ti-am vazut postarile, imi place cum gandesti tranzactiile si interpretezi graficile, dar nu am vazut un rezultat cumulat.... adica un cont, profit .... profit ceva de genul asta....

Ce tine despre un rezultat cumulativ.... un steitment al meu a fost postat acum ceva timp într-o discuție pe Vamist. Nu sunt pe acest forum în dorința sa demonstrez cuiva ceva. Îmi face plăcere sa citesc ce postează lumea, sa postez și eu și sa ma dau și cu părerea.... etc.

Ce tine de concurs demo... nu prea am timp și nici chef. Dar, o sa fac public evoluția unui cont ( pe bani reali) care o sa fie deschis în viitorul apropiat. Unde fiecare o sa poată sa vadă evoluția acestui cont: Tranzactiele, Sharp ratio, Profit/Pierderi, Annual forecast, Profit factor, Expected payoff, Absolute DD si Maximal DD.

Mi se pare ceva mult mai interesant si o sa reflecte imaginea mai reala decât orice concurs demo.

O sa-l fac public nu din cauza ca am început discuția în acest thread și în dorința de a va demonstra DVS ceva. Nu ma avânt în competiții în dorința sa demonstrez cuiva ceva. Eu ma mișc cum ma mișc --timpul le pune pe toate la loc.

 

Va urez succese!

 

P.S. Daca totuși lumea dorește sa participe la concurs- Alpari este bun pentru competitie, dar aici regulat se petrec concursuri pe platforma FxPro care ajuta direct și indirect la dezvoltarea și întreținerea vitala a acestui minunat forum în romana. Cel puțin nu trebuie ignorat acest sponsor.

Editat de iordaki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu ma mai bag in disputa asta dar vreau sa spun ca am avut un schimb de email uri cu ei (nu le povestesc continutul ca nu e bine)dar treaba sta cam cum a povestit Iordaki cu Chisinaul...hehe

 

Buna ziua. Va rog mult sa faceti publice acele emailuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.