Sari la conținut

Teletrade


damnrock

Postări Recomandate

@asdfgggg

 

Eu am dat testul respectiv de 3 ori. Ultimul acum 1 an. Privind in urma pot spune ca am evoluat destul de bine.

In conditiile in care zilnic ma instruiesc aproximativ 3, 4 ore minim.

Rezultate:

 

Primul test: 7 verzi 

Al doilea test : 8 verzi

Al treilea test : dupa o extraordinara sesiune de 10 verzi si 1 rosie m-am lacomit si am pornit 4 tranzactii intr-un interval scurt de timp, dupa care piata s-a "intors" si am dat-o in bara.

 

Trage tu concluziile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Apollo:

          De ce sa ma baneze? Erai mai fericit daca ziceam ca ma cheama Zeus sau alt pseudonim? Parca ai fii in curtea scolii clasa 1. Urmeaza sa arati cu degetu si sa razi catre mine avand o sclipire de "inteligenta" in ochi. Postul este despre TeleTrade (si despre asta am si vorbit eu ONtopic), nu despre cum ma cheama, de aia nu am luat ban. Ma mir cum de nu ti-ai dat seama la cat de activ esti pe forum.

          Am postat pentru ca am tot cautat informatii despre TeleTrade sau ProfitPoint si nu am gasit, chiar acest forum l-am descoperit accidental. Mi-am zis parerea si am descris cat de cat experienta pentru ca altii sa nu piarda timp sau bani aiurea, si consider ca am fost suficient de lucid.

 

@ Eagle: multumesc de info dar nu-mi zice nimic, felicitari pt rezultat (cred), dar in descriere vad ca nu scrie cum ca ai lucra pt ei.

 

PS: mi-am zis parerea despre TeleTrade si ProfitPoint, daca ajuta macar o persoana nu am pierdut degeaba 2-3 ore, asa ca ma retrag.

O zii buna si succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@asdfgggg

 

Nu lucrez pentru ei. Dupa ceea ce sustii nu prea esti la curent cu mare branza despre Teletrade si ceea ce iti ofera ei.

Nici macar despre test habar nu ai..Informeaza-te si dupa vino cu ceva concret.

 

Parerea ta nu prea conteaza...deocamdata!

 

Cred.   ;;) 

Editat de Mighty Eagle
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

          Trebuie sa identifici niste "figuri", forme ale graficului, care iti vor da o idee despre variatia raportului dintre 2 valute. Ex: pe un grafic ascendent, apare o forma numita double top (2 dealuri cu maxime si minime aprox. egale)=> sunt sanse mari sa urmeze o intoarcere de trend=> dai comanda de sell.

          Mi-am dat seama ca am fost cam negativist in primul post. Sa zic si ce fac bine: daca esti nul la acest capitol te invata cum sa folosesti platforma (nu iti arata efectiv, dar vazandu-i pe ei si din cele cateva discutii prinzi esentialul), iti explica ceva termeni, iti dau o metoda de tranzactionare (buna sau rea n-am idee), iti ofera un mic punct de plecare. Poti sa inveti si singur dar ar dura mult mai mult. Inca un plus este faptul ca iti poti face conturi demo pe care te poti juca cat vrei. Cat despre interviul final = test, nu te opreste nimeni sa-l sustii, dar neavand experienta necesara e clar ca vei pica.

          Ar fii interesant de vazut o statistica pe 2013 care sa spuna cat la suta din cei care au urmat cursurile pentru avansati (primul curs platit) si au vrut sa se angajeze chiar au obtinut un post. Asta ar fi cea mai simpla si usoara metoda de a inchide gura celor care critica ProfitPoint-ul, bine, asta daca procentul nu e ceva gen 1% :P .

 

chestiile pe care tie ti le predau sunt foarte simple. in 2 luni poti sa inveti tot ce tine de analiza tehnica. de instrumentele ei.

problema este ca elementele sunt doar de cultura generala. implementarea lor intr-un sistem cu intrari si iesiri este alta mancare de peste. 

eu am fost la ei in 2007 si era alta metoda. era o atmosfera misto. problema era ca oamenii astia nu aveau profit. nimeni nu avea. nici nu aveau cum sa aiba . supra doza de optimism din partea angajatilor dar oamenii din spate care stiau adevarul sunt direct vinovati pentru prostiile astea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamnelor si Domnilor,

 

Dar oare ati aflat de la cursurile astea ce legatura este intre inflatie si rata dobanzii? sau daca oare cumva cele doua influenteaza rata de schimb? sau daca datele economice pot duce la schimbarea politicii monetare a unei banci centrale si in consecinta si rata de schimba in raport cu alte valute?

Nimeni nu invata pe nimeni asa ceva pentru ca sunt sanse mari ca cel care alfa asa ceva, sa devina constient si deci sa nu riste de-amboulea.

In alta ordine de idei, nimeni nu o sa invete pe nimeni cum se scalpeaza cu adevarat, ce inseamna MM si ca poti sa faci din 200 de Dolari intr-o luna 2000. 

Cautati oameni buni, oameni care chiar au castigat si cu ei vorbiti, nu cu firme de brokeraj. Ce interes are o firma sa te invete sa castigi? NU are. Iti da Analiza Tehnica pe gat, ca merge... cica. Linii de trend si candele. Teapa tepelor.

Ma uit peste tot si toti se mira de ce urca sau de ce pica, de ce acum si de ce asa de mult si oameni cu bani seriosi, zeci de mii de dolari riscati si desigur pierduti. Ma uit pe un forum unde apar si stiri si la comentarii vad cum unul se roaga sa nu creasca ca parca depinde de vreo fiinta superioara, altu; ce tocmai a inchis contul datorita NFP dn Ianuarie unde pariase toti banii pe invers fata de ce a facut piata. 

Cat de usor fac unii bani din nestiinta si naivitatea altora.

 

PS. Si culmea, ca treaba asta cu "stirile" si eonomia e mult mai simpla de cat sa inveti sa numeri valuri, sa inveti paternuri de candele si prosti. E atat de simplu ca dupa ce afli, iti vine sa te arunci de la etaj de ciuda. Nu trebuie matematica, nu trebuie sa stii sa codezi, nu trebuie nimic. Doar sa te uiti pe situri de stiri si sa-ti faci o opinie proprie. Nu sa te iei dupa analisti.

Aia sunt platiti ca zilnic sa scoata ceva pe gura. Nu conteaza ca azi spun ca urca dolarul datorita a cutare stire, si la o ora dupa, sa dea iar un post unde sa zica ca dolarul pica datorita aceleasi stiri. Vazut de mine pe WSJ. 

 

 

 

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia uite ca se poate si nu doar 20.000 din 2000 ci 80.000 de Dolari, Reali ... Intr-o luna!!!

 

Logic ca nu tine doar de MM dar e parte importanta din treaba, adica nu e destul sa intri bine si sa faci pips, ci cum sa scoti din pipsi aia masimum de profit.

post-2659-0-33723600-1392396225_thumb.png

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai taie niste zerouri ca e cont in centi, trebuie sa ai inima tare sa faci asta cu 80k....

 

am si eu un exemplu, unul din astia mici si multi.. (sigur a facut curs teletrade  :D)

"who showed an impressive 61,595% return on his investment ($247,210 from the initial investment of $300). This man has made more than 1 million Chinese yuan in just one month amid the global financial crisis."

 

baga niste orez poate reusesti si tu....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Deltatrade

 

Nu am inteles ce ai vrut sa-mi transmiti cu, citez "asta se chiama prostie tupeista. 7+8+10+1 inseamna  26 tranzactii. in lumea tranzactiilor asta e ca si cand ai dat cu banul 1 data si ti-ar fi iesit ce ai zis."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.