Sari la conținut

Teletrade


damnrock

Postări Recomandate

iti mai dau niste tzepari cu cursuri: http://www.link-academy.com/

stii cate e un curs? am un coleg care a platit la ei. 700euro. iti dau niste cursuri pe cd traduse dintr-o limba straina gen "ceha", traduse si prost. astia ce sunt? si daca nu platesti cursul te mai dau si in judecata.

 

deci ori deschideti ochii ori aruncati cu banii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi place ca discutia se incinge!!!!!!

 

Nu am nici timp nici chef sa intru in polemici . Cred ca unii dintre cei de mai sus nu au cont real, DAR VORBESC PRECUM PROFESIONISTII . (CULMEA)

 

Anul trecut am facut un pariu cu un coleg,care stie psihologie si care ma cunoaste, ca pot sa fac 100% pe un cont demo intr-un an de zile. Eu in ultimii 2 ani am avut randament intre 25% si 40%, avand 4 conturi pe care aplic strategii diferite. Pe conturile reale, anul acesta am 20% pe unul, restul am mai putin. pe contul demo am dus la extrem 2 componente forex importante, anume 1) am deschis pozitia cat mai bine, adica atunci cand eu pe real deja deschisesem un munte de pozitii, pentru a ma mentine la o medie buna (pe GBPUSD media mea e aproape de 1.707), 2) expunere colosala.

 

Va atasez contul demo, pe care am avut 50.000 roni, si numai in ultimele zile vedeti ce randament am obtinut. l-am dublat in nici o luna, DAR FOLOSIND EXPUNERI ASTRONOMICE, CARE PE CONTURLE REALE IMI E FICA SA LE FOLOSESC. Daca gbpusd ar fi sarit 200 de pipsi, imi inchidea tranzactia. Pe real contiinta nu m-a lasat.

 

Cu alte cuvinte, poti sa faci tranzactii multe pe demo, tinand cont de "cărți" ...și să îți iasă, DAR PE REAL, FACTORUL TIMP TE CAM OMOARĂ. 

 

Daca voi credeti ca va trebuie talent, eu sustin contrariul. Daca ai talent si ceva studii economice, nu iti trebuie cursuri. Eu din 1997pina in 2000 , cind multi abia invatau Abecedarul, am lucrat intr-o firma de brokeraj (e adevarat, pe Rasdaq si BVB). Nu eu faceam analizele, dar eu zic ca un training printre traderi de 10 zile, timp in care să stai doar pe scaun si sa iti notezi intrebarile si sa le pui traderului la pranz sau seara la o bere, FACE CAT 1000 DE CURSURI STERILE ! Pe piata romaneasca mai sunt vreo 3 firme care mai accepta asa ceva, dar trebuie sa vorbesti frumos cu ei, sa ai un cont frumusel...si te accepta la un internship 2-3 zile, dar nu consecutiv ( eu nu am fost, dar stiu pe cineva care a aplicat ideea mea, dar nu stiu cum a reusit sa intre). Eu nu pot sa spun ca am talent, doar ca imi place si ca am ajuns la nivelul la care dau tranzactiile si astept si 1 luna fara sa fac nimic. Acum 1 an stateam cu telefonul in mana si in fiecare ora stiam cotatiile...si ajustam ca prostul.

 

DECI.....EU NU ZIC CA ESTE TEAPA 100%, NU AM ZIS NICIODATA, DAR DACA ITI FACI CONT REAL DE 1000 DE EURO, POTI SA TE DUCI LA UN CURS DE INSTRUIRE CU UN TRADER PENTRU 3 ORE, IAR APOI SA REPETI FIGURA, ...SI VEI AVEA DE 1000 DE ORI MAI MULT DE CASTIGAT DECIT SA DAI BANI PE CURSURI. PUNCT SI EU AM TERMINAT PE ZIUA DE AZI.

 

p.s. Colegul meu a incercat sa aplice invers strategia mea......si deja e negru de furie.....fiinca rateaza oportunitati, iar contul lui demo este fruMusel, iar cel real abia daca are 1% profit, dar are 1000 de euro in el...:))

post-5493-0-58988900-1404890951_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor cand ma uit si vad aici unele persoane atat de indoctrinate pot spune cu privire la Teletrade astia imi vine sa rad in hohote. Dupa cum spunea si un trader mai sus cred ca vadim nu stiu sigur NU E CHIAR ASA POMANA SA ITI DEA UN CONT DE 5000 DE COCO fratilor. Cascati ochii si ganditi logic nu mai sperati la cai verzi pe pereti. Eu v/am impartasit experienta mea cu acesti mari traderi si va spun ca nu e teapa e pacaleala curata. Baietii astia iti vand ceva pe bani multi care acel ceva il poti lua de pe babypips gratis si mai stiu eu ce siteuri de genu.  Nimeni nu iti va vinde cheia succesului si marele Graal al tradingului din simplu fapt ca nu exista !!!!  Daca ar exista acea persoana ar face atatia bani incat nu ar avea nevoie de inca 600-700 de lei ai tai pentru a te face si pe tine bogat. 

           Iar referitor la conditiile lor o companie care intradevar recruteaza si angajeaza traderi in baza unui astfel de concurs nu iti va impune niciodata sa faci acel target de tranzactii intr/o saptamana pentru ca e o absurditate penibila.

  Adevaratele companii care fac tranzactii si fondurile de investitii care invart SUTE DE MILIOANE DE EURO SAU CHIAR MILIARDE nu isi obliga traderii sa faca un anumit profit pe saptamana pentru ca nu poti conditiona o persoana sa iti produca atatia bani intr-un anumit interval de timp. Pentru cei care sunt atat de increzatori in Teletrade uitati-va pe net la marile institutii de brokeraj sa vedeti ce inseamna trading cu adevarat nu mai inghititi orice rahat care va este aruncat sub nas de marea companie Teletrade .

   Va multumesc , mi-am terminat expunerea cu referire la MARELE FOND MUTUAL TELETRADE :)   O ZII VERDE VA DORESC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce cer ei 700 de lei pt un curs :

 

 

  1. Pentru ca daca ar fi gratis, nu ti-ai da interesul sa inveti nimic, stiind ca nu ai nimic de pierdut si tot un prost a-I ramane .       

  2. Pentru ca cei care sustin aceste cursuri nu sunt Crucea Rosie sa faca munca voluntara.

 

De ce impun conditii sa faci un anumit numar de tranzactii pe zi , adica minim 2 : pentru ca banii investitorilor trebuie sa produca cash si din spread , nu doar din miscarile Pietei.

 

De ce trebuie sa faci un profit cat de cat, si drawdown redus ? E acelasi lucru ca la conturile PAMM , trebuie sa faci profit, pentru ca tu ca trader trebuie sa iei si tu o parte, dar si investitorul sa ia si el ceva cat de cat ok ca si procentaj la banii investiti .

 

P.S. Multi vad, putin cunosc, iar de unde nu este, nici Teletrade nu cere !

 

Pa la gara ! Ultima postare pe care o mai fac pe subiectul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cani bani produci din spread din 2 tranzactii? sa zicem ca deschizi 2 loturi, la spread de 1 inseamna 20 poate le ramane 10usd mi se pare putin.

din ce stiu eu brokerii mici nu traiesc din spread. poate astia sunt mai smecheri. fie cum zici tu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iulik, tu tot timpul vorbesti fara sa ai habar absolut deloc despre ceea ce se discuta  ... daca ai fi stiut ceva despre situatia despre care vorbim, ai fi stiut ca teletrade are spread de 3 pipsi pe eurusd (am zis asta intr-un post anterior, dar nici asta nu ai vazut) ... la 40 de tranzactii de 1 lot lunar , brokerului ii revin 1200$ ; daca ei iti ofera cont de 10 mii $ si ei scot 12% profit lunar doar din spread, e ceva, crede-ma ... daca mai faci si tu ca trader cateva procente bune, daca nu intri ca gasca in Piata, iar este ceva .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.