Sari la conținut

Teletrade


damnrock

Postări Recomandate

Stim ce inseamna fals si uz de fals si nu ne jucam cu asa ceva. Statementurile sunt doar pentru uzul intern. Nu urmarim alt scop decat selectia traderilor pentru companie si postarea lor pentru verificare la terti nu are sens. Veridicitatea lor poate fi veriricata la sediul companiei.

 

TeleTRADE, daca imi permiti o mica recomandare ... Nu sunteti in pozitia sa va ridicati cu pretentii. Cred ca ati uitat regula de aur in comert : Clientul nostru, stapanul nostru.

 

Aici sunt potentiali clienti iar daca nu aveti ceva de ascuns, de ce nu va conformati intocmai cerintelor clientilor ?

Sunt mii de vizitatori zilnic pe acest forum, chiar credeti ca veti face o impresie buna refuzand sa cooperati cu clientii si neoferind transparenta ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators
Offtopic

Dintre ultimele 10 postari 3 dintre ele au continut injurii, unele mai agresive decat altele. Le-am ascuns. E limpede cred de ce am facut-o. Adevarul ramane acelasi si sunt 17 pagini de discutii in care lumea poate sa se documenteze despre acest adevar. E ok daca ai o parere negativa despre teletrade si poti sa iti exprimi liber punctul de vedere pe forum la fel ca oricine altcineva. Te rog insa pe tine si pe toti ceilalti care aveti opinii similare/opuse sa o faceti fara injurii sau orice alta forma de agresivitate.
Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

art 292 C.P face referire la folosirea unui inscris oficial ori sub semnatura privata in vederea producerii consecintelor juridice prevazand regimul sanctionator pentru ambele situatii, dar atata timp cat faptei ii lipseste unul din urmatoarele laturi: obiectiva, subiectiva, materiala, nu ne aflam in prezenta unei infractiuni. La fel referindu-ma si la art 10 C.proc.p in ansamblul sau (de citit) coroborat cu 11 C.proc.p.

Orice acuza provenita din partea unei persoane care nu are calitatea necesara de a acuza, poate sa antreneze raspunderea delictuala civila daca este promovata de cel indrituit. Drept urmare, acuzatiile nefondate fac obiectul discutiei anterioare, in cazul unor infractiuni comerciale sau economice, probatiunea este foarte grea pentru org. de urmarire penala, asa ca sugerez o abordare mai fina a situatiei care sa determine obiectul discutiei noastre, sa ofere cat mai multe informatii susceptibile de ocolis, o dovada materiala menita sa fereasca tot mai multi nestiuitori de faptele societatii TeleTrade(necatalogate ca fiind penale ori civile), ce s-ar putea sa prejudicieze aceste persoane cu riscul neputintei despagubirii.

In concluzie, acuzele referitoare la statementurile companiei nu sunt menite decat sa faca valva, simpla preventie este mai sanatoasa si cat se poate de nobila, cine nu are incredere sa ramana pasiv, cine vrea sa aibe incredere, sa judece singur situatia si sa constientizeze daca este bine sau nu ce face, cine a fost prejudiciat, sa actioneze societatea in instanta, cine are experienta in tradeing si vrea sa o colaborare cu dansii sa se gandeasca de doua ori (glumesc aici), si asa mai departe.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Vladimir

 

Eu, Johnbull spun: societatea Radiotrade este o societate tepara, toti cei care lucreaza acolo sunt niste tepari!

 

astept sa fiu dat in judecata pt afirmatiile mele, sa-mi fie confiscati caii de la bicicleta pt despagubiri morale acordate teparilor de la RadioTrade!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@iordaki

mersi!

ca tot zise Apolo sa muscam rechinii: sa muscam beregata teparilor, care traiesc pe spinarea fraierilor cu promisiunea mincinoasa a unui loc de munca!

Sper sa ajunga procurorii si la voi intr-o zi Radiotrade, sa aveti si voi asa, cateva nopti nedormite! ca prea multi paduchi sug deja din banii fraierilor de pe Forex!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@johnbull

Eu nu am spus ca este obligatoriu sa respectam drepturile lor la demintate si concurenta loiala (cel mai oribil cuvant rostit vreodata), ci doar ca au dreptul sa te taraie prin judecati. Nu putine au fost cazurile cand un inteligent care s-a trezit abuzand de dreptul sau, a chemat in judecata diverse persoane si entitati pentru motive absurde, rezulta de aici un timp pierdut de o zi pentru a arata judecatorului care chiar daca vede ce aberatii a scris in capatul de cerere, tot va fi nevoit sa o admita ca asa zice procedura civila pana la depunerea intampinarii de catre parat. Cu absurzii (sa nu se inteleaga sensul cuvantului cel mai potrivit in locul acestuia), nu e de joaca, coarda lor vibreaza puternic si se rupe repede.

Cat sunt de tepari, asta poate sa o constate diverse persoane dar zic ca nu e indicat sa o facem noi pentru simplul principiu ca s-ar putea sa ne preantampine cu absurditati (aceeasi poveste ca mai sus).

Totusi, subiectiv vorbind, ceea ce fac este ... (se subantelege ce trebuia sa spun).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

Si eu am facut cursul,am luat testul si in consecinta mi.au dat cont asa cum au spus.Nu stiu dc. atata critica pentru ca mie ce mi.au spus acea a si fost!Eu am o cunostinta care colaboreaza cu tele trade de foarte mult timp si la recomandarea lui am veni dar pe mn nu m.au dezamagit in nici un punct.O zi buna va doresc.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.