Sari la conținut

EURO-DOLAR


flames

Postări Recomandate

nici leul nu se simte bine in criza asta, del a 2,65 vineri dolaru la 2,9 lei azi, euro se chinuie sa sara de 4 lei si cred ca va reusi sa sparga nivelu-traim vremeuri grele. :P:):D -cat tine de AT nu am cuvinte, nici fundamentalu nu mai finctioneaza ci doar stirile, zvonurile si panica.

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scart, cred ca ai cea mai mare dreptate....

Tehnicul aici fumează bambus

 

bambus sau iarba? :-

 

Se zice mai vualat .....bambus...ce poate fi inţeles si ca "iarba tare".

Intradevar a făcut varza tot ce putea sa faca...Asa ceva eu traiesc pentru prima data (am mai văzut intervenţii de la Banca Japoniei in 2004 masive, dar acele erau floricele pe lângă acestea)

Am asa o asociere de parca e un oraş după tornadă unde totul e distrus, inundat....care abia încearcă sa sesizeze ce a fost aceasta.

Cranced ce sa zic...?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

situatia fundamentala apropo de carry trade o vad in felul urmator: e clar ca creditele s-au pus pe chituci pentru o perioada lunga. ceea ce inseamna ca s-a terminat si cu imprumuturile in yeni, asa ca gata cu carry trade. din motivul asta cred ca g-j n-o sa se opreasca la 174 azi, ci o sa continue in jos. pina unde? nu stiu, cred ca mai important e pina cind = pina cind se rezolva problema cu creditele, DACA se mai rezolva vreodata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca zvonurile conteaza ci ca pur si simplu este criza. da iordaki e normal sa nu mai fi vazut asa ceva si sa fi fost floaricele pt ca in 2004 era sa spunem un fel de exercitiu :) la ce urma sa vina :D

flames daca ai urmari mai bine, asta e fundamental si nu zvonuri :D

 

mereu am fost de parerea contrar altora ca AT trebuie sa fie pe aceiasi directie cu fundamentalele ca sa poti sa ai o cat mai mare rata de succes

 

sunt multi care se uita strict la fundamental sau strict la AT... gresit! orice ce este in exces (strict fundamental strict AT) dauneaza grav sanatatii :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu are cum sa mearga in sens opus!!!Doar ca individul care analizeaza piata din punct de vedere tehnic nu are o pregatire prea buna in AT.Acum depinde ce intelegeti prin AT.Ca nu respecta regulile EW sau alte semnale e cu totul altceva.Dar daca mergeti pe trend, cu ajutorul suportilor si rezistentelor, merge destul de normal.

Numai ca e mai stresant sa astepti spargerea linii de trend, si anticipezi dinainte.Deci va sfatuiesc sa asteptati confirmarea schimbarii trendului, altfel o sa ramaneti fara cont, cum am patit eu. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(CEP News) - Announcing ongoing co-ordinated efforts to provide U.S. dollar liquidity to the financial system, the Fed, European Central Bank, Bank of England, Bank of Japan, Swiss National Bank, and Bank of Canada have pledged to continue working together to provide additional liquidity to the financial marketplace.

 

asta apropo de dolar de ce si cum :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 luni mai târziu...

Ia sa mai stergem praful de pe topicul asta.

O previziune a perechii valutare EUR\USD in urmatoarea perioada.Din ce ne ofera graficul pana acum, aveam de-a face doar cu o corectie ABC in jos.

In locul unde am pus cele 3 semne de exclamatie (!!!) e posibil sa se intoarca pretul sau sa stagneze, ori sa-si continue drumul.De ce acolo?Pentru ca e linia de trend (cea rosie) care vine din trecut.Deci atentie in acel punct.

post-1335-1243075710_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.