Sari la conținut

GEOPOLITICA


flames

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Moderators

Foarte misto. Da' FOARTE misto! Bravo! Ce studiezi? Istorie, economie? Am citit cu deosebita placere.

Sunt unele fraze care nu suna chiar romaneste, multe constructii gramaticale ar trebui refacute. Dar pentru cineva care VREA sa inteleaga si nu citeste doar asa ca sa piarda timpul, ori trece ca gâsca prin apă, textul este usor de parcurs si de inteles. Chiar recomand tuturor sa citeasca partea cu influenta BTC asupra tarilor din zona! E musai to read pt cineva care tranzactioneaza petrol. Daca vrei sa publici pe undeva (ori e deja publicat?) si ai nevoie de un corector care se pricepe BINE la romana (ala sunt eu, haha, fara falsa modestie, si trecand peste "inventiile" lingvistice care le fac pe forumuri), ma angajez cu placere, for free (si nu am pretentia sa imi apara numele pe undeva).

 

later edit: cei mai multi de pe aici sunt prea tineri si nu isi mai amintesc un cantec care s-a cantat la noi in Romania inca de pe vremea lui stalin, pana prin anii 70, inca il mai dadea la radio, eu insumi eram prea mic pe atunci ca sa imi aduc aminte tot cantecul, dar nu stiu de ce, mi-au ramas pana azi in minte versurile: "Oh ce multe bogatii ai tu, Azerbaidjan/Sub pamantul tau petrolul - nesecat ocean"... Parintii nostri il invatau la scoala, cum invatam noi pe vremea noastra "trei culori cunosc pe lume". Oare batranii nostrii stiau ceva, anticipau cumva viitorul, lupta pentru resurse, inca de pe vremea aia? :)

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc mult de aprecieri tradelover. de studiat am studiat istoria (arheologia) si stiintele politice, lucrarea care am prezentat o a fost la vremea respectiva o lucrare conexa la un plan dezvoltat de un institut de cercetare din bucuresti care se refrea la (strategia energetica pe termen mediu si lung a RO prin 2006), de greseli ai dreptate am avut putin timp de rumegat la ea si ca sa nu fac o repetitie atunci a multor fraze(din cauza libajului specific) am preferat o constructie gramaticala mai greoaie care suna mai (carcalit). (articolele au fost publicate, in reviste de specialitate (de geopolitica) doua articole din tot ce am pus eu aici, restu apar intr un raport cu alte lucrari), la vremea aia era un proiect ambitios ce incepusem eu dar acu nu a devenit decat unu informativ. ce am pus eu aici e cam 60 % din ce am referitor la spatiul respectiv (intentia mea a fost sa le pun datorita razboiului din georgia si sa i ajute si pe ceilalti de pe forum sa inteleaga mai mult decat dau astia la tv, uitasem ca mai am articolele si cand le am gasit am strigat EVRICA!). de corectat nu stiu daca merita efortul intentia mea a fost de a informa si sa nu mai spuna carcotasii ca lucrarile stiintifice sunt doar proiecte intelectualiste si nu au nimik de a face cu realitatea, de data asta e pura realitate si este realitatea din imediata proximitate a Romaniei.

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hartile: sunt unele greseli ca nu ma pricep la grafica deloc si le am facut cu chin pe astea la vremea aia, la populatiile turcice arealul e mai intins in Kazahstan decat am trecut eu; harta portocaliu cu verde a vrut sa fie o harta religioaasa care iar nu iesit foarte grozav. mai am harti de pus dar vad ca acu imi da o eroare, o sa mai incerc pe seara.

post-1776-1221457629_thumb.jpg

post-1776-1221457722_thumb.jpg

post-1776-1221457860_thumb.jpg

post-1776-1221457937_thumb.jpg

post-1776-1221458053_thumb.jpg

post-1776-1221458097_thumb.jpg

post-1776-1221458134_thumb.jpg

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 luni mai târziu...

he he he, sper sa am timp sa continui acest topic, am mai gasit ceva materiale dar de data asta va fi despre lumea musulmana cand le voi pune `cap la cap` o sa le postez.

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Management

Flames, e ok daca mut topicul asta la discutii generale? Este foarte interesant, dar nu are legatura cu EW si cred ca acolo ar fi mai potrivit (poate acolo o sa si atraga mai mult atentia).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.