Sari la conținut

FxPro


Stefan

Postări Recomandate

Banuiesc ca te uiti la 'Margin' cand spui cele 2 valori.Nu cumva la contul demo si la contul live ai leviere diferite (leverage)?

 

Later edit:

Se pare ca ce am spus mai sus e o prostie pentru ca nu am citit cu atentie intrebarea.

Poti sa pui 2 printscreenuri din care sa reiasa ceea ce ai afurmat mai sus?

 

Deocamdata contul live l-am golit,o sa bag saptamana viitoare vreo 300 de euro si o sa pun aici printscreen cu o tranzactie pe live si o tranzactie pe demo.As schimba brokerul dar imi place aici pt. ca imi pot retrage banii direct pe card si alte probleme nu am avut cu ei,banii ajung intotdeauna la timp,platforma merge bine.

Editat de insomniac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu cred ca la un cont e vorba de Euro si la celalalt de $.

Chiar daca stii asta o scriu pentru cei ce nu au gasit-o inca: daca dai click dreapta pe fereastra Trade acolo la profit poti alege 3 variante:

-as Points (pipsi)

-as Term Currency

-as Deposit Currency

 

Deci fie un cont e in euro si celalalt in $ si ai selectat la ambele as Deposit Currency, fie la un cont ai selectat as Term Currency si la celalalt as Deposit Currency (ambele conturi fiind in euro de ex)

Alta explicatie eu nu gasesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca l-ai golit poti sa pui si o linie cu un ordin si impartim noi profitul la nr de pipsi ca sa vedem valoarea pipsului.

 

Da,asha e cum spune msjohntm,la amandoua conturi e selectat as deposit curency si contul demo e in dolari.Nu m-am gandit la asta,sunt un dobitoc...sorry de deranj.Va multumesc pentru ajutor.

Editat de insomniac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci e exact cum am banuit eu mai sus. Cei 72 sunt $ si nu Euro. Pe GspUsd ai valoarea:

1 pips=1$ pentru 0,1 loturi.

 

L.E. @insomniac ai sters graficele la care ma refeream si m-ai lasat sa vorbesc in vant. Dar eu nu mai sterg nimic, sa stii. :D

Editat de msjohntm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Imi place FxPro, asa cum au zis veteranii mai sus , sunt de acord cu ei, insa primul lucru care imi place sunt serverele rapide. Nu stiu, mie asa mi se misca mult mai rapid decat la ceilalti desi expirarea unui ordin la o anumita ora se face cu intarzieri de cateva sau zeci de secunde, probabil decalare, ma rog.

 

Spreadul e usor mai mic decat cei de la IBFX 0.2-0.3 pip, din cate am observat . Si un lucru util pentru mine, cel putin, au ora RO spre deosebire de ceilalti care sunt cu doua ore in urma :) . In rest, s-a vorbit mai sus de celelalte avantaje.

 

Eu ii recomand !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragi Forumisti,

 

Vreau sa va multumesc pentru interesul acordat companiei FxPro si pentru post-urile voastre, ne bucuram mult ca avem clienti si in Romania.

 

Din motiv ca pe zi ce trece tot mai multi clienti ne contacteaza si ne intreaba despre noile conditii si metode de accesare a gestionarului de conturi, am decis sa deschid acest thread pentru a va informa despre schimbarile majore efectuate la momentul actual de catre compania noastra, si de asemenea de a ne cere scuze pentru faptul ca situl FxPro.ro este la moment in mare parte in engleza , el a fost tradus in intregime si acum se lucreaza la incarcarea variantei românesti , va rog mult sa ingaduiti inca citeva zile pina cind o sa va putem livra site-ul FxPro.ro 100% in română.

 

Si acum Schimbarile Majore :

 

*Pentru a inregistra un cont nu trebuie decit sa introduceti numele, prenumele si adresa Dvs email, dupa care o sa obtineti acces direct la contul Dvs MyFx.Pro unde o sa gasiti formularul aditional de inscriere.

 

*Pentru Gestionarul de Conturi am dedicat un site special, prin urmare din acest moment pentru a accesa contul Dvs trebuie sa urmariti linkul http://www.myfx.pro

 

*Interface-ul gestionarului de conturi MyFx.Pro a fost modificat, s-au adougat functii aditionale precum deschiderea unui cont supplimentar in alta valuta, posibilitatea de a vedea levierul selectat, etc.

 

*Din acest moment fiecare client FxPro poate sa beneficieze gratuit de cardul FxPro Visa oferit de catre Hellenik Bank, cardul este direct conectat la contul Dvs si prin intermediul lui puteti sa extrageti fondurile Dvs la orice bancomat din intreaga lume (in trecut aceasta optiune fiind disponibila doar pentru clientii Premium)

 

*Spread-urile au fost de asemenea micsorate, acum incepind cu 0.5 Pips pentru EUR/GBP si 0.8 Pips pentru EUR/USD

 

 

Si acum Noutatea cea Mare Posted Image : FxPro in colaborare cu Vamist organizeaza pentru membrii acestui forum un campionat de trading cu premii in valoare totala de 4000 RON, estimam sa incepem acest concurs pe 7 ianuarie, pentru mai multe informatii si inscrieri o sa revina Stefan cu un nou thread

 

Va multumesc pentru atentie va urez sarbatori fericite si mult succes in continuare

 

Daca aveti oricare intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe email , telefon sau live chat.

 

 

Cu deosebita consideratie,

 

Echipa FxPro.ro

 

FxPro.ro

EuroOrient Securities & Financial Services Limited

____________________________________________________

Reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (numărul de licenţă 078/07)

Adresa : 4 quai Papacino

06300 Nice, Franta

Tel: + 33 4 92 00 72 50, Fax: + 33 4 92 00 72 59,

Mail to: info@fxpro.ro

Web: www.EuroOrient.eu;

 

FxPro , pe cand un nou concurs in colaborare cu Vamist ? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 luni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.