Sari la conținut

Admiral Markets


Cityzen

Postări Recomandate

@Vaxx, te rog detaliile sa le dai pe privat ca sa continuati acolo. Aici pastrati doar discutia legata de AM. Le voi atrage atentia si celor de la AM sa intre aici si sa-si spuna pozitia.

 

 

Ok. Stefan

 

 

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Asemenea spikeuri se pot intampla la orice broker, personal am vazut la brokeri mari, ca FXCM, IBFX, Oanda. Ele se pot datora erorilor de comunicatie, sau erorilor survenite in serverele brokerului. Intrebarea cheie este daca dupa aia iti dau banii inapoi sau nu. De exemplu pe mine la FXCM un spike de asta m-a costat odata vo 300 de parai, pe care i-am primit inapoi saptamana urmartoare, iar alta data a trebuit sa dau inapoi vo 80 de parai cand un spike de asta mi-a lovit un target, tot la FXCM. La Oanda, daca intrati pe forumurile lor, o sa vedeti ca astfel de miscari se intampla uneori, si ca de fiecare data au dat banii inapoi. Nu am tranzactionat live pe Oanda, dar se gasesc pe net discutii intregi.

 

Deci ceea ce conteaza e:

1) te-a prins in offsaid cu banii?

2) si daca da, care e reactia lor? iti dau banii inapoi?

 

Daca da, e ok, forgetit. Daca nu, sunt spam si trebuie sa va feriti de ei.

 

Exista desigur si posibilitatea ca eroarea sa fie de la tine, daca nu te-a prins cu bani sa ti-i ia, atunci nu stii sigur. Ca sa vezi sigur, sterge istoria si fa un reload. Daca spikeul nu mai apare, si daca nu auzi de el si de la alti traderi, atunci e o eroare de la platforma ta. Daca insa ti-a luat bani, e clar de la serverele lor (intentionat sau nu) si daca nu e intentionat (stop hunting) atunci ar trebui sa iti dea banii inapoi.

 

Chiar sunt curios sa vad reactia lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Am un cont live de 3-4 luni la ei, si din punctul meu de vedere sunt ok. Intradevar si mie imi apare acel spike, dar nu am avut ordin deschis atunci. Cred ca ii putem acuza de rea credinta doar daca au provocat pierderi si refuza sa returneze banii.Eu nu am avut probleme cu ei, au executie buna, spreduri normale, depunere de pe card rapida, am si sunat la suport tehnic si au raspuns prompt (nu a fost mare chestie dar macar au raspuns ), nu sunt reglementati in SUA. Mai am doar un test de facut : retragerea unor sume de bani.

Mentionez ca nu am mai avut cont si la alti brokeri, deci nu am un termen de comparatie real.

 

Spor la pipsi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@tradelover

 

Din fericire, nu eram in nici o tranzactie cand a aparut spike-ul :-?. Deci, ai dreptate. Atata timp cat iti dau banii inapoi in astfel de cazuri, e ok. N-ar fi ok daca nu ti-ar returna banii. Din pacate, n-am cum sa verific asta, pentru ca nu eram in tranzactie in momentul ala.

 

In rest, ce sa zic... Eu prefer brokeri mai cunoscuti, gen IBFX. Nu stiu daca m-as incurca sa depun mai multi bani in contul de la Admiral (ala era un cont de 10$ de joaca). Daca se avanta cineva pe-aici, sa ne anunte si pe noi daca sunt ok.

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un client de-al meu a avut cont la ei si au mers ok lucrurile. Acum un an am facut si scalp pe contul respectiv si nu au fost probleme.

Retragerile sunt ok si am auzit zvonuri ca isi vor deschide conturi in Ro, adica transferurile pentru romani vor avea comisioane mai mici si se vor efectua foarte repede.

Am un prieten care tranzactioneaza prin ei pentru ca el merge pe indici si e multumit si el. Nu mi-a spus sa fi avut vreo problema.

Eu sincer nu mai lucrez cu ei pe contul personal pentru ca ma enerveaza lumanarea de duminica pe daily. NU O SUPORT

Din acest motiv alpari va ramane probabil brokerul meu de suflet desi de cand lucrez cu pending orders sunt un pic incomodat de noile lor spreaduri variabile

daca admiral ar elimina lumanarea aceea foarte probabil mi-as muta banii in contul de la ei si as lucra doar cu ei.

 

trebuie sa recunosc totusi ca e un pic ciudat cu spikeurile acelea. daca ne-ar confirma cineva ca a pierdut bani intr-o astfel de situatie mi-as lua gandul de la ei.

Editat de sian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...

Eu lucrez cu ei de 6luni pe real si pana acum nu au fost probleme. Am facut acel curs la ei dupa care am deschis 2 conturi pe real. Am sa povestesc relatia cu ei cu rugamintea de a nu fi suspectat de "favorizare a infractorului" :) . Nu am nici o treaba cu ei si castiga o gramada de bani de pe urma mea.

Firma mama e avizata de corespondentul CNVM in Europa, nu-i stiu numele. De anul asta am fost anuntat ca intra cu conturile in Romania si ca va trebui sa trec conturile reale pe contul din Romania (Reiffeisen). Probabil va costa comisionul de tranzactionare mai putin.

M-am uitat si eu la acel spike pt ca am avut mari rezerve legate de seriozitatea lor. Norocul a facut ca la acea data sa nu am ordere deschise deci nu m-a afectat. De altfel nici nu l-am vazut la momentul respectiv pt ca de obicei stau pe 1H/4H. Am intrebat de ce in momentele tensionate din piata platforma reactioneaza foarte greoi, dau un ordin si asteapta cateva secunde bune. Raspunsul a fost ca tocmai, pt ca se fac tranzactii in timp real, dureaza pana gasesc un cumparator/vanzator. Daca s-ar fi executat instant de fiecare data as fi putut suspecta faptul ca aduna ordine mai multe dupa care le executa. In plus, intru foarte des de pe mobil doar pt a urmari preturile (http://www.forexhelp.com/charts-eurusd/) si pana acum nu au fost diferente pe lumanari.

De fiecare data cand au avut mentenanta pe servere am fost anuntat prin email.

Pana acum nu am avut nevoie de suport tehnic asa ca nu stiu cum stau acolo, insa tipul care se ocupa de asa ceva pare ok.

Nu am platit comision de depunere.

Nu am scos bani pana acum de la ei dar iar nu vad sa fie probleme, mai ales daca trec pe contul lor din Romania.

Din discutiile cu ei, am inteles ca daca faci scalping mult intri in monitorizare. Posibil ca in acel moment sa fie ordine intarziate sau adunate si operate mai tarziu. Habar n-am in ce consta acea monitorizare.

Eu cel putin pana acum nu am avut motive de suparare cu ei, cu toate ca sunt suspicios din fire. Ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile in continuare. Spor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

Mai sunteti careva pe contul Token, cel dobandit cu ajutorul talonului din SF?

Eu mai am putin si imi revendic cei 50 usd, de altfel si suma maxima care se poate castiga cu aceasta ocazie.

 

Aici este si statementul:

 

DetailedStatement.htm

 

post-2510-12707013018_thumb.gif

 

Spor la treaba celor inscrisi si nu numai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.