Sari la conținut

Admiral Markets


Cityzen

Postări Recomandate

  Trade ul nu era la 12 noaptea era la 11 trecut de fix, stiu de oprirea de la 12 fix. Ieri chiar am si intrat in dialog cu cineva pe chat de la voi datorita blocajului in timpul zilei, nu seara. Stau cu 3 platforme deschise pentru a vedea diferentele de flux si nu doar Admiral se blocheaza, asta e sigur. Poate nu a stat 30 de secunde, poate 15 sau 10 dar in anumite situatii 5 secunde pot insemna mult. Daca va faceti ca nu stiti ca, azi, mai mult ca oricand, viteza conteaza, atunci e timpul sa aflati asta de aici de pe forum.

Se poate spune ca mt4 nu este pentru viteza si atunci de ce promovati asta prin plug in ul "One Click Trading"? 

 

Oricum, totul e acoperit prin Disclaimer asa ca nu-i bai. Nu am sa reclam o intarziere de executie, doar nu am sa suplimentez contul cu cat doream. Contul e real si facut cu scop de test. Nu l-ati trecut si-mi pare rau. Executia nu este diferita cu a altor brokeri poate la fel de mari ca voi asa ca, sunt resemnat.

Una e sa pierzi 5 10 pips cu 0.01 si alta e cu 1.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vrem să luăm apărarea altor brokeri, dar, după cum bine știți, sunt multe variabile în tradingul online, iar riscurile nu sunt doar cele de piața, ci și tehnice: de sistem (probleme de soft, incluzând aici și platforma de tranzacționare, care de cele mai multe ori nu este dezvoltată de broker) sau de comunicare (conexiune, mentenanță, schimbări tehnologice, update-uri, etc).

În tot acest proces complex de tranzacționare, sunt multe părți implicate, inclusiv dvs. ca trader și nimeni nu va garanta niciodată că tradingul electronic va fi perfect, indiferent de nivelul la care va ajunge tehnologia. Orice trader și orice broker și-ar dori, dar nu depinde în totalitate de cele două părți.

 

Tocmai din acest motiv, pentru a evita astfel de probleme sau a le diminua în cazul în care apar probleme ce nu depind de Admiral Markets, punem la dispoziție 12 Centre de Date (Data Center) pentru protecția ambelor părți, plus call center 24 din 24, pentru tranzacționarea prin telefon.
 

Știm cât de importantă este viteza execuției în trading și facem tot posibilul să o îmbunătățim permanent. Ați testat execuția market și ordinele nu sunt executate cu o viteză mulțumitoare? În caz contrar, vă rugăm să ne transmiteți exact problemele, pentru a solicita explicații de la provideri. Ne surprinde, pentru că nu am primit sesizări pe această temă și conform testelor de specialitate viteza este mult mai bună decât media industriei, iar recotările sunt imposibile.

Oricum, în curând vom lansa o tehnologie nouă care va oferi una din cele mai rapide execuții din tradingul online.

Referitor la one click trading, aveți în vedere că doar plug-in ul oferit standard de metaquotes mai este acceptat, orice alt script poate să genereze întârzieri și chiar erori. În trecut, brokerii puteau oferi scripturi ca alternativă, dar acum nu mai este posibil și am avertizat traderii în această privință. Asigurați-vă că este dezactivat.

 

Succes.

 

 







 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 luni mai târziu...

1 lot EURUSD  la un levier de 1:100 inseamna ca in tranzactie se afla 100.000 dolari,euro,lire etc depinde de valuta in care s-a deschis contul, Deoarece la 1 lot = 100.000 si levierul 1:100 un punct are valoare aproximativa de 10.00 dolari,euro,etc asta inseamna ca pozitia respectiva  are un castig de 80 de puncte. Adica pretul s-a miscat pe directia tranzactiei (short sau long, vanzare sau cumparare) 80 de puncte.

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

Admiral , vorbiti mai sus despre o noua tehnologie . Executia e intradevar rapida , dar ce e cu acel spike de aprox. 60 pipsi din data de 11/12 , ora 19,20 . Nu l-am regasit la nici un alt broker . 

 

Vechile metehne ? 

Executia este rapidă si precisa, acesta fiind motivul implementarii si este un pas inainte in tradingul online. Vorbiti de cont demo sau live? Orice cont demo poate da erori din cand in cand, in general nici un broker nu are back up la serverul demo. Nu-l vad pe grafic acum, poate a fost un bad tick corectat. Orice pozitie afectata de o astfel de eroare este corectata. Este binecunoscut faptul ca din cand in cand mai apar probleme pe un anumit instrument de la un anumit provider de lichiditate major. A fost cazul paritatilor cu AUD pe finalul anului trecut, recunoscuta public de furnizor, ce a afectat toti brokeri conectati cu acesta. Acum depinde cat de repede este rezolvata de broker si compensata de broker, compensat la randu-i de furnizorul de lichiditate. Nu toti brokerii au acelasi tip de contract (cost) si exact aceeasi furnizori si de aici apar diferentele minore de pret si executie. Este un proces electronic complicat si de aceea nu poate fi perfect. Nici un sistem electronic nu poate fi perfect. Poate fi provider-ul, poate fi brokerul, dar de cele mai multe ori este traderul...important este sa existe asa numita buna credinta cand apar erori (sa fie foarte rare nu dese) sau conditii de forta majora (de exemplu paritatile cu Rubla, blocate de toti marii furnizori de lichiditate).

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu te gandesti la castig nu la pierdere. probabil la fel s-a intamplat si pe 9/11.

 

in primul rand s-a redus leverage-ul, brokerul garanteaza pentru tine, la o miscare contra ta, brokerul neavand lichidate  sa te execute nu poate sa iti inchida pozitiile si atunci isi asuma riscuri prea mari. tu ti le-ai asuma? vine brokerul dupa tine sa iti ia tv-ul din casa? tu daca vrei sa vinzi pe varf cine iti ia parte si cumpara? daca te-ar pune sa girezi cu casa pozitiile care le deschizi in caz ca se prabuseste rubla, ai mai face scalping pe rubla?  :D

 

daca tu pierzi 1k brokerul poate pierde de 500 de ori mai mult.

Editat de iulik
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.