Sari la conținut

Admiral Markets


Cityzen

Postări Recomandate

  • 3 săptămâni mai târziu...

Admiral au campanie acum, ca orice broker incepand din primavara pentru atragerea de noi clienti, Din Aprilie, Mai incep sa se rareasca clientii, chit ca au facut sau nu bani in restul timpului deci poti lua un bonus la deschidere daca deschizi acum la ei Nu brokerul pana la urma e problema. Admiral sunt OK din ce stiu. N am avut la ei pentru ca stau doar cu un broker de 5 ani.

Au Mt4 si au indici ceea ce e un plus fata de altii. Al meu nu are si stau cu Demo la Admiral pentru indici.

Pentru ca nu am avut Live nu stiu cum se misca, requote, spread, etc. Fata de alti jmenari de brokeri, e unul serios. Pana la proba contrarie. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 săptămâni mai târziu...

pina la urma a facut cineva retrageri de la Admiral- si cum?

 

Experienta mea nu e prea placuta: nici o pb la depunere, dar la retragere :

 

1 - nu aveam optiunea activata (???)

Adica fa retragere daca poti.

Dupa multe interventii s-a activat doar wire transfer, (cica problema de IT).

 

2 - Comisioanele se par imense - 30 de eur la transfer interbancar si 5 eur intrabancar (nu ca ai avea alte solutii).

 

3- Au disparut banii din contul de tranzactionare, am primit o confirmare a retragerii - dar in banca n-au aparut..

Am sunat, din nou, sa vad ce se intimpla - si cica dureaza vreo saptamina transfer din Raiffeisen in Raiffeisen Bucuresti, ceea ce mi se pare aberant - transferul in aceeasi banca e instant sau ia citeva ore cel mult.

 

4 - Pe chat primeste raspunsuri dupa 30 de minute in care vorbesti singur. Daca le primesti.

Iar de sunat nu te suna nimeni, sau nu de pe numerele de pe site anyway, cum ar fi de asteptat.

 

Sa vad daca ajung pina la urma aia 3 lei pe care i-am retras de test, sau nu.

Desi, sincer, cu termenele astea, mai bine ma lipsesc si caut firma externa, si de la capatul lumii ajung mai repede.

Editat de teodora
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se pare ca firmele astea fac totul sa ramana cu banii. degeaba castigi si te zbati daca la urma iti fura banii! unde te duci? am citit undeva ca si la Alpari au fost cazuri in care dupa un timp s-au returnat banii, dar fara profit... Cand ma uit, si Alpari tot in Cipru e...

in majoritatea cazurilor e hotie, treba cu forexul e doar de fatada. Scopul e ca banii tai sa intre in buzunarul lor.Cu atat mai mult atunci cand vb. de depuneri mari, de cateva zeci de mii.

cea mai sigura mi se pare varianta unei firme de brokeraj a unei banci, gen Citi, BCR Trader(lucreaza cu platforma SAXO). in rest, sunt niste facaturi din paradisuri fiscale si tari dubioase gen Cipru, Mauritius, de unde banii clar nu se mai intorc, mai ales daca e vb de bani multi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cea mai misto replica a fost aia ca nu se pot stressa dnele de la contabilitate cu intrebari de la clienti, daca mi s-a procesat plata sau nu..:-))

Foarte tare customer service.

 

Cine face depuneri de zeci de mii fara sa vada inainte despre ce e vorba?

La cum s-au derulat discutiile, ba ca e laie, ba ca e balaie, ba ca dureaza ca e transfer in valuta, ba ca dureaza oricum, ba ca e swiftul BNR trei zile (??) ba ca ei au platit dar banii sint la banca, ba ca sint inca la Admiral - n-as mai avea incredere sa depun nici 10 eur, nu 10k.

 

Dupa ieri dimineata aveam o intrebare simpla - daca s-a facut plata sau nu. Extrem de simpla.

Ei bine, nici o sansa sa aflu.

 

Cu faptul ca pe site sint prezentate alte comisioane decit cele percepute in realitate, am cazut de acord....macar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragi traderi,

 

Pentru ca au aparut anumite discutii astazi, in legatura cu retragerile si credibilitatea companiei Admiral Markets, ne simtim obligati sa intervenim si sa va oferim explicatiile necesare.

 

@Teodora, cateva raspunsuri la punctele problema enumerate:

1. Nu ati avut optiunea de retragere activata pentru ca ati participat la doua promotii in acelasi timp, pe acelasi cont. Mai exact, ati deschis un cont cu depozit de bun venit (50Euro), iar ulterior ati participat la promotia Recomanda un Prieten (RaF - 50 Usd), desi se specifica foarte clar in regulamentul RaF ca nu este permis. Mentionam ca suma blocata se limita la cei 50 Euro depozit bonus si nu la alte fonduri depuse sau castigate de client, insa, am solicitat ieri dupa discutia pe chat cu dvs. sa fie anulata orice restrictie si sa puteti retrage in totalitate fondurile, chiar daca cel de-al doilea bonus putea fi anulat conform regulamentului.

 

2. Comisioane Admiral Markets la retrageri sunt printre cele mai mici in domeniu, procedura este extrem de simpla - clientul poate efectua oricand o retragere, online, in doar 2 minute, fara a necesita confirmare din partea companiei, fara restrictii la suma retrasa sau numarul de retrageri:

3 Ron pentru cont in Ron la Raiffeisen (dureaza de la cateva ore - la 1 zi)

10 Ron pentru cont bancar in Ron la alta banca

5 Eur/Usd pentru cont in valuta la Raiffeisen (dureaza pana la 3 zile)

30 Eur/Usd pentru cont in valuta la alta banca (swift bancar ce nu depinde de Admiral Markets)

*transferurile se efectueaza in maxim 1 zi - pana la finalul zilei bancare, de cele mai multe ori, termenul maxim fiind o marja luata de companie pentru ca depinde si de banca.

*orice client poate oricand sa utilizeze un cont de tranzactionare in Ron, ca intermediar, pentru a evita Swift-ul, deci, exista solutii extrem de avantajoase.

 

3. In momentul in care efectuati online retragerea din aplicatia personala si securizata Biroul Traderului, instant aceasta apare si se reflecta in Balanta, este procesata de departamentul de contabilitate (de doua ori pe zi) si imediat fondurile sunt transferate in contul bancar al clientului. Noi nu am spus ca dureaza 1 saptamana, v-am spus ca maxim 3 zile, iar ziua de astazi este prima zi bancara pentru transferul dvs. si nu pare deloc aberant. Transferul nu poate fi instant, fara absolut nici o verificare si procesare, in special din motive de securitate. Nu este vorba de a "stresa" departamentul de contabilitate, dar nu ar fi logic sa solicitam informatii pentru fiecare retragere care se afla in grafic, sunt mii de retrageri la nivel international si exista o procedura standard, respectata. In cazul in care retragerea intarzie, verificam cauza, intru-cat poate fi si o eroare din partea clientului (date bancare gresite). In acest caz raspundem cu promptitudine.

 

4. Pe chat ati primit raspunsuri in max. 2 minute, va rugam sa verificati, dar intr-adevar se poate intarzia din diferite motive: mai multi clienti solicita informatii in acelasi timp, trebuie sa luam legatura cu un anumit departament pentru verificari suplimentare - cazul dvs. in care v-am mentionat ca solicitam informatii , etc...De sunat, va sunam, insa nu ati solicitat acest lucru, nici in chat, nici prin optiunea Suna-ma, disponibila pe site. Urmarim sa oferim suport prin optiunea dorita de client.

 

Suplimentar, precizam ca de cand compania este prezenta in Romania (2008), a incercat in permanenta sa ofere suport traderilor de retail prin diferite promotii, oferindu-le sansa de a testa gratuit serviciile Admiral Markets si pietele financiare in general, prin mici bonusuri de bun venit. Din pacate, scopul traderilor nu este intotdeauna cel mentionat mai sus, ci promotiile sunt percepute ca o sansa de a obtine un venit gratuit apeland la diverse metode lipsite de fair-play, cum ar fi deschiderea a mai multor conturi pe diverse persoane, recomandari fictive, profile false, etc...ceea ce ingreuneaza metodele de lucru si buna desfasurare a acestor campanii.

 

In incheiere, urmarind si alte comentarii, dar si din motive de TRANSPARENTA si REPUTATIE dobandita pe parcursul anilor, VA RUGAM INSISTENT, ca, in cazul in care considerati ca ADMIRAL MARKETS nu si-a onorat obligatiile, SA POSTATI IN ACEST TOPIC. Va multumim.

 

Cu deosebita consideratie,

Admiral Markets

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.