Sari la conținut

Admiral Markets


Cityzen

Postări Recomandate

sall...eu am cont la ei din ianuarie a.c. si sunt seriosi cel putin pana acum.contul il am in lei si chiar ieri am facut o cerere de retragere si azi am banii in cont.serviciul relatii clienti mi se pare la fel de prompt.pana la urma cam toti sunt inregistrati in cipru sau nu stiu ce alte paradisuri fiscale...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca un broker serios nu se coboara sa faca promotii de 50 usd, e ca si cum ai vrea sa ademenesti un copil cu o bomboana. nu cred ca un broker cu bune intentii deschide conturi de la 10 usd sau cat o fi minimul ( numai daca nu are el niste statistici ca x persoanae inscrise vor face load). Si, mai ales, cred ca e total deplasata reclama site-ului in care-l vezi pe Iftimoaie la buricul gol si izmene de lupta. Mai ales cand intri pe situl dvs cu un posibil client de 100.000. El a ras. eu nu. Poate trebuia sa-i zic si de promotia aia la care a luat parte Teodora...

Un client se uita la comisioane, spread-uri, executie prompta a ordinelor, delay-uri, recotari, alimentari si retrageri prompte. Daca ziceti ca le aveti pe astea in regula, dati-l macar jos pe mascariciul ala de pe site. Degeaba e spreadul dvs. la jumate, ca acum clientul oscileaza intre Saxo si BCR trader, desi acolo cheltuielile sunt duble. Maine, ma mai vad cu unul. dar nu cred ca o sa-i arat izmenele lui Iftimoaie.

Cu respect.Bull.John Bull.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Update - intre timp s-a solutionat problema cu plata.

Am discutat acum la telefon si am lamurit si flow-ul fondurilor.

 

In rest:

1 - welcome bonus l-am pierdut, margin call. Ca sa pot testa in continuare am facut depuneri.

Am intrebat - tot pe chat - daca trebuie sa replace bonusul pierdut inainte sa retrag. Raspunsul a fost ca nu. Cit depun atit pot sa retrag +/-profit sau pierdere. S-a schimbat ceva? Sau iar n-a stiut operatorul procedurile?

2 - n-am nici cea mai vaga idee de nici un prieten care sa se fi inscris. Poate imi spuneti si mie cine e si unde "il vad", sa ii zic merci, daca tot exista....:-)

Anyway, bonusurile inteleg ca sint oferta standard - deci "daca nu ar fi trebuit" sa le am, de ce le-am avut?!

 

3 - se pot consulta logurile de chat care vor confirma ce am scris in mesajele anterioare -informatiile contradictorii, comunicarea cu clientul gen "BNR are swift intrabancar de trei zile, ce nu s-a inteles???"si nenumaratele semne de intrebare in cite jumatate de ora in care nu mai raspundea nimeni.

Poate ca aici ar trebui umblat un pic la imagine, replicile absolut neinformate sau neprofesionale timp de doua zile pe chat creaza mult mai multe suspiciuni decit discutiile astea pe forum.

 

 

johnbull - bonusurile sint o modalitate de a testa cum functioneaza platforma, care nu intotdeauna e identica live cu demo, deci mi se par chiar ok. Iar minimum deposit, la fel.

Gindeste-te cit de wise ar fi pentru cineva sa intre cu 10k sau mai mult, fara sa testeze inainte spread, slippage, tranzactionari/retrageri/depuneri si comunicare. Altfel, uneori poti sa iti iei banii si din Cipru si Maldive- e drept ca dupa vreo luna. Nu contest ca scopul nimanui nu e sa castigi tu....

Editat de teodora
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stimate Johnbull,

 

Admiral Markets nu "ademeneste" cu promotii si nici nu face promisiuni sau ofera garantii potentialilor clienti. Rolul promotiilor este acela de a face cunoscute serviciile companiei si pentru ca traderii sa experimenteze fara risc, dar si fara obligatii fata de Admiral Markets! Ne pare rau ca nu apreciati faptul ca puteti testa executia, spread-urile, costurile, alimentarile si retragerile, chiar de dvs. mentionate ca fiind relevante pentru alegerea unui broker. Admiral Markets urmareste ca un client sa cunoasca toate serviciile oferite, anterior deciziei de a investi banii proprii.

 

Ionut Iftimoaie a fost ales pentru a reprezenta imaginea Romaniei in competitia Forex Fight, la fel cum alti 9 luptatori reprezinta alte tari participante. Este normal ca o persoana publica sa nu fie pe placul tuturor, se va intampla de fiecare data. Cum ati spus, pana la urma conteaza conditiile si serviciile, iar fiecare trader este liber sa aleaga brokerul preferat, care nu va fi niciodata pe placul tuturor traderilor. Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 luni mai târziu...

Admiral, (daca e cineva din reprezentanti aici)

Cand va fi disponibila platofrma MT5 pentru conturi reale.

Mersi.

 

Foarte curand, iar conditiile asemanatoare cu cele de pe PRO MT4, executie Market, 5 zecimale, spread de la 0.1 pip, depozit minim necunoscut deocamdata, posibil sa nu fie nici o restrictie. Oricum, in momentul in care este disponibila MT5 Live vom anunta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi pentru raspuns.

Dar totusi "foarte curand" e ceva relativ.

Ar fi de dorit sa existe si o limita de spread maxim pentru conturile cu spread flexibil....

Sa fie permis scalpingul si sa nu existe minstoplevel.

Alta intrebare, de ce nu implementati sisteme PAMM?

Ar fi ceva super, si pentru voi.

Editat de mql4you
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi pentru raspuns.

Dar totusi "foarte curand" e ceva relativ.

Ar fi de dorit sa existe si o limita de spread maxim pentru conturile cu spread flexibil....

Sa fie permis scalpingul si sa nu existe minstoplevel.

Alta intrebare, de ce nu implementati sisteme PAMM?

Ar fi ceva super, si pentru voi.

 

Au o varianta de PAMM sau MAMM numita Money Manager: http://www.admiralmarkets.ro/trader/moneymanager

Si eu sunt interesat de treaba asta deoarece am niste prieteni care vor sa tranzactionez pentru ei plus cativa membri ai familiei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.