Sari la conținut

Criza Financiara in lume


harif

Postări Recomandate

  • 5 săptămâni mai târziu...

"Rise in Jobless Poses Threat to Stability Worldwide" suna un articol recent publicat de NYTIMES, aveti aici si linku si undeva in stanga se poate vedea un grafic ingrijorator cu rata somajului in diferite tari. >> http://www.nytimes.com/2009/02/15/business...tml?ref=economy

 

Un alt articol citeaza: "Go Ahead and Save. Let the Government Spend." >> http://www.nytimes.com/2009/02/15/business...tml?ref=economy.

 

iar la categoria YOUR MONEY ne este prezentat citet: "Legacy of a Crisis: A Generation Shy of Risk" >> http://www.nytimes.com/2009/02/14/your-mon...?ref=your-money.

 

Revin cu update-uri care sa va tina conectati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O preocupare "suspecta" si "previzibila" a lui Big S. Sa reducem levierul la nivelul unde noi, pleaba, pierde orice sansa de-a mai intra pe piata.

 

Nu stiu daca propunerea a trecut sau daca a fost respinsa dar o asemenea preocupare ma "ingrijoreaza", vorbind in limbaj de lemn de ministru de externe.

Suntem, oare, in fata unei schimbari majore in reglementarea pietei de capital mondiale?

 

Tare ma tem ca, DA.

 

Premisele sunt evidente. "efectul Husein Obama' este in plina evolutie, caderea pietelor de capital, actiune creata artificial (lucru spus de prea multi "oameni de bine") este parte importanta a planului si in plina desfasurare, "Problema Chineza" a fost rezolvata, partial, Putin incearca sa tina pasul cu vremurile dar este "lucrat" constant, conflicte create artificial (vezi declaratiile belicoase din ultima vreme intre Corea de Nord si cea de Sud) la care se vor mai adauga si altele, sunt mici piese dintr-un joc Lego care va fi terminat odata cu "integrarea natiunilor" sub aceeasi oranduire.

 

Sondaje de tipul care-l scot pe Obama pe locul unu, inaintea lui Jesus, drept un Mesia, cresterea numarului de simpatizanti in orientul mijlociu pentru America, lucru de neconceput acum cateva luni, nu fac decat sa-mi intaresca credinta ca suntem pe un drum "destinat" spre un "nou inceput", "CHANGE!"

 

Religiile sunt cladite pe o singura emotie primara: FRICA. Orice om simplu, in fata fricii nu poate decat sa spere. Aici, intervine: HOPE!

Frica impreuna cu Speranta, sunt startul in cladirea unui mit.:

- Potop = Frica... apare Noe = Speranta, , Imperiul Roman = Frica... apare Jesus = Speranta, si asta doar in crestinatate, Hitler= Frica... apare ONU=Speranta Exemple sunt nenumarate, n-are rost sa continui in demonstratie.

 

Si cum frica de insecuritate poate fi insuflata doar celor saraci financiar, solutia este simpla: saracim marea majoritate a populatiei dupa care le dam Speranta. Putem doar sa sugeram ca vor deveni saraci si e destul. Astazi, datorita comunicatiilor, Frica este "prezenta" in fiecare camin din lume, chiar si cel mai sarac chinez sau indian poate sa-ti spuna ca suntem in "criza".

Avem, asadar, primul punct din planul creeri unui mit, realizat si instaurat in sufletul tuturor credinciosilor. Speranta vine sa inchida cercul si sa intre in scena cu scopul de a "elibera" de sub jugul fricii de "criza", intrega umanitate.

 

Problema este in ce se va transforma Speranta. Am inteles ca Obama este Noe sau Jesus, dar unde ne va duce El este problema. Va distruge Templul Comertului pentru a fi reconstruit din temeli doar pentru cei "alesi", sau va construi o Arca unde vom fi pastrati doar o parte dintre noi iar restul vor fi lasati in urma in fata "Potopului" adica a "Terorii Razboiului"?

%%-

FINRA_09_06_SEC_proposal.pdf

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu credeam ca religia crestina se bazeaza pe iubire. toate cartile pe care le-am citit explica lucrul asta. de unde-ai scos chestia cu frica???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mr. Barbones, interesant document FINRA_09_06_SEC_proposal.pdf,

2) unde l-ai gasit?

3) ce ai inteles din el, mai in 2 cuvinte, concret si cum crezi ca ne va afecta pe noi, piticii traderi in eventualitatea legiferarii lui?

P.S. azi noapte chiar ma gandeam ... ce ar fi sa faca "astia" ceva sa lichideze forexul asta (fara nici o legatura cu postul lui barbones)

 

Ce parere aveti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.