Sari la conținut

New Order sau F9 in MT4 nu functioneaza


astreda

Postări Recomandate

Azi am intimpinat prima problema in MT4. Nu pot deschide fereastra New Order in nici un fel, de nicaieri din MT4.Pur si simplu nu pot introduce nici un ordin in piata.Icoana "New Order" e blocata, tasta F9 nu raspunde... Am vorbit la support cu brokerul si inca nici ei nu i-au dat de capat.Platforma am download-at-o si instalat-o de vreo 3 ori... si intimpin aceeasi problema.Astept in continuare de la broker indicatii (cele de pina acum s-au dovedit ineficiente). Am sa va tin la curent cu rezolvarea situatiei.

A mai intimpinat cineva asa ceva de cind tranzactioneaza pe platforma MT4?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • Moderators

Ceea ce descrii tu este specific contului read only. Adica daca ai un cont si intri cu parola de investor, atunci nu poti in nici un fel sa pui ordere, nici macar sa deschizi ferestra aia. Cea mai buna indicatie este un simplu rightclick pe chart, oriunde. Daca in meniul dropdown care se deschide nu apare ca prima optuine "trade" (incepe direct cu "experts") atunci esti pe un cont read only. Fa-ti un alt cont demo si incearca ambele parole, si cea de investor si cea de master, sa vezi diferenta. Nu stiu cum face mt4, dar s-ar putea sa isi tina in registry-ul de la windows sau in niste fisiere .ini setari de la cont care sa se fi mascarit. In acest caz, reinstalarea lui MT4 nu ajuta, pentru ca fisierele cu setari nu se sterg la reinstalare. Tre sa dezinstalezi, razi toate folderele din mt4, apoi folosesti registry cleaner (de genul Registry First Aid, de la Rosecity.com) si sa faci curat. Dupa care reinstalezi si merge. Asta presupunand ca nu e cazul in care tu incerci sa pui ordere cu o parola de investor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DA mersi Tradelover, aici a fost problema... am schimbat parola de investor cu cea de master si eu intram in cont cu cea de investor. Parola de investor nu-mi da dea dreptul sa introduc ordine in piata.Mi-a trimis brokerul parola de master si acum am schimbat parola de master.Asa ca de acum intru cu parola de master, care imi da dreptul sa introduc ordine. Deci totul sa rezolvat... cind mi-am dat seama datorita lui Tradelover ca s-ar fi putut sa fac o greseala la schimbatul parolelor...

 

Parole...parole... am deja o agenda plina... Oare cate se vor stringe peste 10,20... de ani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.