Sari la conținut

Voi votati?


Stefan

Postări Recomandate

Hey... :))

 

Da, si eu voi merge la vot :P ... si voi proceda astfel:

 

-pun stampila 'VOTAT' pe toate persoanele prezente pe buletinul de vot, pana se termina tusul de pe stampila;

-pe restul persoanelor pe care nu a ajuns tusul - ca sa ii impac si pe ei si sa nu se supere - voi scrie cu un pix VOTAT;

-introduc mai apoi buletinul in urna.

 

:D:P):D=))

 

Bafta la pipsi !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu voi vota,deorece candidatul din Alba de unde sunt eu este un tip OK.

 

Cu siguranta e frati-tu daca il cunosti atat de bine. Daca nu e, atunci de unde impresia asta ca " e OK"?

 

Si Hitler era "OK'. de fapt, ideologia era chiar super OK... . Finalizarea a fost, in schimb, un chix.

 

Nu sunt rasist, comunist, liberal, socialist. Sunt un om care A INTELES REALITATEA!, si realitatea este simpla rau:

 

Daca esti om si ai hormonii normali la tine, intri in haita si vei incerca sa te ridici. Daca ai facut-o si vei vedea ca altul vrea si el, ii vei da la cap fara ezitare sau pui haita pe el.

 

Eu asa fac. Nu din totdeauna, ci de cand mi-am luat-o si eu la randul meu.

Asa inveti sa traiesti si doar asa vei putea sa-ti trimiti samanta mai departe.

 

Oricum, SINGUR nu se poate ridica nimeni si atunci cum crezi tu ca cineva in tara asta are intentii sfinte cand SIGUR face parte dintr-o haita?

Esti credul si naiv in cazul asta.

 

Tipul de care vorbesti, incearca si el sa se ridice.

Ca sa ajunga mai sus, in primul rand, trebuie sa fie propus pentru canditatura de haita, care la randul ei, va astepta in schimb ceva pentru asta, ca doar asta e scopu membrilor haitei: Sa mentina pozitia haitei intre alte gasti si grupuri.

 

Daca Haita ta nu se misca, are mari sanse sa fie atacata, asa ca are nevoie de pozitii inalte, de unde sa fie sprijinita.

 

Asa ca, TOTI cei care candideaza fac parte dintr-o haita.

Ca se numeste partid, este titulatura din vremurile noastre. Acum 3000 de ani, tot asa era, dar cu alta denumire. Diferenta este ca azi a disparut ONOAREA.

Mori de foame, azi, daca ai onoare.

 

Asa ca dute la vot si dai PUTERE unuia care, dupa alegeri, va multumii haita lui cum va putea mai bine. Sigur ca nu din propriul buzunar. Al cui crezi? AL TAU!, din impozite pe casa, masina si TVA.

 

Tu te uiti la televizor si ei isi intaresc pozitiile fata de rivali prin PUTERE si BANI.

 

 

In final: cine are, va avea si mai mult.

Cine are mult, va da si copiilor. Copiii astora, vor avea educatie la scoli scumpe cu profesori platiti bine si destepti.

 

Copiii tai NU!, ca nu sunt bani la buget pentru educatie!

 

Vor creste si vor avea femele bine facute si destepte (mai putin important, sanatoasa sa fie) sau masculi asemeni, dupa caz, si samanta lor va inflorii.

 

A ta nu, pentru ca, tu nu ai PUTEREA de a avea acces la cele mai importante surse care sa-ti dea PUTERE: STATUL! Contractele cu STATUL!

 

Dute la vot!!! si cauta sa intri si tu in haita, asa poate ai o sansa.

 

Daca te duci doar ca sa mai adaugi un ciolan la masa festiva de dupa alegeri a Haitei pe care ai ales-o, atunci nu-ti pierde timpul in ziua aia cu un drum inutil TIE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru cei care nu stiu, Catavencu a pus mana pe o lista a candidatilor patati deci pt ce sau cine sa votezi? (nu-mi vine sa cred ca spun asa ceva eu care eram un tip cu simtul datoriei civice vis-a-vis de vot)

 

Sincer mi-e scarba de pseudoclasa politica din Ro

 

Si Catavencu nu crezi ca vasleste intr-o barca? sau Catavencu este mana dreapta a lui Cuza sau Stefan Cel Mare, cu scopuri inalte si demne?

 

divide et impera parca era zicerea. Asta e catavencu.

 

 

 

Ascult radio Ro Actualitati si de o ora e campanie.

Nimic ciudiat pana aici dar cand am auzit o jurnalista candidat, care a inteles ca avem o arma ce trebuie sa o folosim o data la 4 ani, auzi, arma...,

ca, sa o votam pe ea, jurnalista candidat la PNG, care a inteles ca Geo Becali a reanviat romanismul si alte baliverne, am realizat ca, cu cat esti mai nesimtit, mai mincinos, mai ipocrit, mai josnic, doar atunci ai sanse in politica.

 

Cum adica Becali?..., un oier, un agramat, un barbugiu, un smecher de Pipera ajuns smecher de Romania ARE sanse sa intre in parlamentul Romaniei.

Traim istoria cea mai neagra a Romaniei.

 

Asa cum bine spune M Badea : Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. (si ne distruge nervii)

 

http://www.youtube.com/watch?v=kTr9w9jnpZQ

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@barbones

 

nu am comentat nimik despre catavencu eu doar am vb despre lista, asa cum se vede in lista cuprinde mai tot spectrul politic era un argument asupra motivatiei de ce sa nu merg(em) la vot

 

iar daca citesti postul meu de mai sus o sa vezi ca am spus ca mi-e scarba de toti politicienii si nu cred in niciunul chiar mama fiind

 

cat despre mircea badea..... ma amuz mult la el dar si el este un dobitoc care face campanie mascata.

 

aseara parca spunea de elena udrea si luminita anghel si spunea bine :)) si eu si el(pana la un momentdat) credeam ca luminita anghel candideaza din partea PNL dar si eu si el am realizat ca defapt luminita anghel candida din partea PSD-PC sa vezi ce mutra de prost a facut cand a vazut ca s-a luat de ai lui :P))))))))) m-am si facut pe mine de ras :D radeam de unul singur de gafa lui. sa-i fi vazut fataul deci nu-mi spune de badea

 

sincer imi place cum le spune si mi-ar fi placut si mai mult de el daca chiar ar fi fost impartial :D

 

cred ca deja i-a tras 15% din salar nea voiculescu :D

Editat de kerosen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:))

 

Pai Badea, ce sa faca si el, ca saracu' si-a luat o mama mama de teapa acu cativa ani, daca nu stiai.

 

A vrut sa cumpere o fabrica de chibrituri sau chiar a cumparat-o cumva cu credit sau asa ceva si la un moment dat sau bagat niste baieti destepti pe fir si i-au tras-o rau, dar rau rau, ca acum tre sa munceasca o mie de ani sa plateasca creditu.

 

Si cum nu se mai putea sa huzureasca printre televiziuni dupa cai verzi pe pereti cu emisiuni de cacao, a zis sa se intoarca la taticu Voiculescu, cel care ia dat laptic cand era mic si facea spagat un pic, ca sa-si plateasca marea datorie.

 

L-am prins de cateva ori zicand de asta chiar pe post, despre cum are el pica pe aia.

 

Normal, ca face jocuri si injura DOAR pe cine trebuie, ca nu l-onjura pe ala de-i da libertatea, ca altfel trebuia sa vanda casa parintilor si tot cred ca nu-i ajunge.

 

Asa cum ziceam mai sus, daca nu esi in HAITA, nu faci nimic, si daca esti , faci ce spune sefu' haitei.

 

Televiziunea nu are nicio legatura cu arta sau cu distractia. Este cea mai simpla unealta de manipulare in masa care exista in acest moment.

Restul, adica programele dintre stiri si reclame, sunt umplutura care face prajitura dulce. Da, umplutura e divertismentul si nu reclamele.

 

 

De fapt, in afara de internet, cat o mai fi, tot ce exista in materie de massmedia, este creat cu un scop clar: acela de a VINDE.

Si ce trebuie sa se vanda cel mai bine?

Idea se vinde cel mai bine,

 

Idea ca: sa fi tolerant, sa fi credincios, sa fi ecologist, sa te imbraci frumos, sa mananci bine, sa bei sanatos, sa nu fumezi, sa vezi un film bun, etc.

 

L a prima impresie ai spune ca e perfect dar IDEA este alta: sa tolerezi ce trebuie, nu ce vrei tu, sa crezi in ce trebuie, nu ce vrei tu sa crezi, ca te imbraci asa cum ti se spune si tot asa.

 

Daca vin eu cu o idee si n-am banii marilor corporatii crezi ca am si eu loc intre ideile lor sa-ti spun tie prin massmedia ca am o idee?

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Paul, ti-am editat postul pentru ca forumul nu suporta momentan sa faci quote la filme si de aia se vedea codul ala html urat. Si ti-am scos si linkul din post. Te rog sa citesti regulamentul si daca vrei, sa-ti pui linkul in semnatura (atunci o sa-ti apara automat la toate postarile cum apare la mine linkul cu anunturi imobiliare video)

Imi cer scuze. Nu e nici o problema. Cum imi pun semnatura? Am reusit Editat de Paul Rotaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca am timp, voi depune un vot alb, am inteles ca buletinele de vot nestampilate nu vor mai fi incluse la categoria voturi invalide, ci sunt o categorie aparte pt persoanele nemultumite.

eu as zice sa nu faci asa ceva,intr-adevar voturile albe intra intr-o categorie f. speciala , pot fi stampilate de catre aia care le numara adica votul tau se duce unde vor ei.Nimeni nu stie cate au fost albe si cate nu.So nu faceti asa ceva !

ps-ai putea sa stampilezi mai multi candidati,astfel se anuleaza sau pune stampila undeva unde sa-l anuleze

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.