Sari la conținut

AVA FX


fxtrader_ym

PARERI SI OPINII !!!!  

9 membri au votat

  1. 1. CUM VI SE PARE "AVA FX" ?????

    • PARERE FOARTE BUNA
      0
    • PARERE BUNA
      0
    • ASA SI ASA
      0
    • PARERE PROASTA
      2
    • PARERE FOARTE PROASTA
      7


Postări Recomandate

  • Moderators

Well, de la data de cand scriam despre ei pe treadul cu RomFX au mai aparut unele schimbari pe pagina de la NFA. Au disparut numele cipriotilor, arabanilor si chinezului aluia, dar undeva in josul paginii zice:

 

• NFA MEMBER PENDING STATUS WITHDRAWN 11/13/2008

• FUTURES COMMISSION MERCHANT PENDING STATUS WITHDRAWN 11/13/2008

 

Oare de ce? (ingrosarea in cele doua randuri de mai sus imi apartine).

 

Sfatul meu: Stati departe de ei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.... N-am kef sa intru in nici o polemica .... nu d'asta am postat thread'ul , vroiam doar sa vad gradul de expunere al acestui Market Maker !!

 

Sincer kiar nu imi pasa daca f'un cioban de Dambovitza face hadge sa isi protejeze pretul la branza ....sau intr-un sens mai larg , daca cineva efectiv , face trading cu AVA sau nu !!! Pt mine e tot una ..... din partea mea , poa' sa nu faca nimeni .... findca e o chestie de proprie alegere ....

 

Prietene, cred ca ar fi cazul sa inveti sa scrii si apoi sa fii politicos.

Dupa care putem polemiza cum doreste sufletelul tau.

 

Si cred ca ti-ai gresit publicul: pe aici nu prea gasesti fraieri!!!

 

Pai da , asa cum ma si asteptam ..... DEMO'isti s-au basicat repede !!!

 

Pai cum sa nu se basice , ca vorbaia , din riclama platita pe care o consuma ei , traieste forum-masterul !!

 

Dar anyway , credeti ce vreti .....

 

Ca doar sunteti romani , si tara asta e oglinda voastra !!!

 

Kiar atat de loseri pot fi unii oameni incat , din prea multa patima , sa creasca replay-urile pe thredul meu ??!?!? :P

 

Dar ca sa va scutesc de starea de J.P.Morgan in devenire , promit ca asta sa fie ultimul meu post !!!

 

Nu ma cobor la nivelul vostru !!! Singura diferenta intre voi e ca unul stie ce e spread'ul si ceilalti d'abia acum invata .....

 

Hai ca va dau ku JET !!!!!!!!! :D PA !!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Din 2005 pana acum, specimenul de mai sus este al doilea om banat pe forumul asta. Cred ca e si asta un fel de "performanta"...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fast replay, asa cum ii sta bine unui bun roman ca tine care te uiti si-n oglinda, ca deh, tara asta e si a ta.....

 

in primul rand, SALUTARE ca asa-i frumos sa incep ca demo'ist.

 

am inteles ca de fapt primul basicat in toata tarasenia asta ai fost tocmai tu Luminatia Ta atunci cand ti s-a pus o intrebare si ai considerat ca esti prea important ca sa raspunzi la ea.

apoi, forumul asta are chiar mai multa libertate decat credeai iar dovada o poti vedea cu ochisorii tai Imperiali prin raspunsurile pe care le primesti drept rasplata - as zice eu, - drept feedback cum ai cerut tu.

 

WOW - postul 6 spune chiar absolut totul despre Maiestatea Ta:

 

Presupuneri , autoamagiri si hraniri de alter-ego'uri .... anyway .... - primul punct in caracterizarea ta, eh trebuia sa pornesti de undeva. :P

 

Ca sa clarificam , am lucrat pt ei , acum doar fac trading pe platforma lor , dar asta era mai putin important .... cel putin asa credeam eu , care nu urmaresc vre-un beneficiu financiar de pe urma thread'ului ...!!!!!! - bine de stiut, asa ca am bagat la cap.

 

Dar unii mai carcotasi , anticipeaza , intorc pe toate fetele .... problema lor !! - si aici nu vad decat un singur carcotas cu coroana pe cap, Marite-Rege.

 

N-am kef sa intru in nici o polemica .... nu d'asta am postat thread'ul , vroiam doar sa vad gradul de expunere al acestui Market Maker !! - pai cum vine asta? nu l-ai vazut inca pana acum? atunci problema ta.

 

Sincer kiar nu imi pasa daca f'un cioban de Dambovitza face hadge sa isi protejeze pretul la branza ....sau intr-un sens mai larg , daca cineva efectiv , face trading cu AVA sau nu !!! Pt mine e tot una ..... din partea mea , poa' sa nu faca nimeni .... findca e o chestie de proprie alegere .... - a 2-a ta caracterizarea, asta chiar ma unge pe suflet, e chiar interesanta mai ales ca acum avem certitudinea ca un cioban face forex cu ava. mai cunoastem noi unu care in loc de branza vinde fotbalisti.

 

E greu sa diferentiezi asa , din cuvinte frumoase si jargon , un DEMO'ist de un PROFI .... dar hey , nu disperati dragi forumisti , aici fiecare dintre voi puteti fii ori FATA MORGANA , ori J.P. MORGAN & Co. !!! Take it EASY .... life is full of suckerz !! - e o concluzie la care trebuia sa ajungi odata si odata, ce sa-i faci, viata intradevar e dura iar locul tau printre profi - de mate, de romana, de geografie sau istorie sau de ce-or mai fi ei, inca nu-si are rostul.

 

Si ca proba de foc pt administratorul forumului , iti dau eu o idee : ca sa iti aratati adevarata fata , poti sa stergeti atat thread'ul cat si username'ul meu , doar asa o sa simti ca esti un BUN & INTELEPT ROMAN !!! - na ca am trecut si proba asta de foc. oare tu ai trecut-o?

 

Daca nu o vei face si vei lasa discutia libera , kiar daca nu iti convine , ma vei face sa cred ca m-am inselat in privinta TA , lucru omenesc de altfel ....... - discutia este libera, dupa cum vezi, Slavite.

 

Marele Imparat - seria a 2a, bonus track:

 

Pai da , asa cum ma si asteptam ..... DEMO'isti s-au basicat repede !!! - aici am raspuns deja mai sus, in prima parte. ce sa-i faci si p-acolo pe unde esti tu sunt urzici, si daca n-ai belit ochii, ai belit .... pielea.

 

Pai cum sa nu se basice , ca vorbaia , din riclama platita pe care o consuma ei , traieste forum-masterul !! - cunosti cumva vreo firma straina care sa nu castige nici un ban, sau te-ai invatat ca romanii sa fie ce-i care iau teapa mereu? uite ca de data asta cel intepat ai fost tu.

 

Dar anyway , credeti ce vreti ..... - evident, asta si facem. romana ta e ...sucks!

 

Ca doar sunteti romani , si tara asta e oglinda voastra !!! - am rezolvat sit reaba cu oglinda cateva randuri mai sus.

 

Kiar atat de loseri pot fi unii oameni incat , din prea multa patima , sa creasca replay-urile pe thredul meu ??!?!? - stii cum se zicea pe vremuri, ceausescu intaiul om al tarii. asa si cu tine, Maria Ta intaiul loser, apoi venim noi astia mai de la urma cadeh, tre sa-ti dam intaietate.

 

Dar ca sa va scutesc de starea de J.P.Morgan in devenire , promit ca asta sa fie ultimul meu post !!! - chiar scuteste-ne.

 

Nu ma cobor la nivelul vostru !!! Singura diferenta intre voi e ca unul stie ce e spread'ul si ceilalti d'abia acum invata ..... - asta este de departe cea mai tare faza, epilogul, punctul culminant aproape de sfarsitul filmului. intradevar nu te cobori la nivelul nostru, ci mult muuuult mai jos, atat de jos incat trebuie sa trimitem un batiscaf sa te pescuiasca din groapa Marianelor. cam acolo consider ca este nivelul tau de trading si de intelegere a fenomenelor sociale.

 

Hai ca va dau ku JET !!!!!!!!! PA !!!!! - eh, si ce? las' ca-l strangem noi frumusel intr-o galeata si ti-l turnam direct pe gat, si-ti explicam ca-i ceai, poti sa-l bei linistit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stefan!!! am o rugaminte la tine ,,dupa ce am citit threadu asta am ajuns la concluzia ca acest nick name trebuie sa fie bannat inschis, sters, daca tot nu e in stare demo ...istu lui peste prajit sa scrie civilizat as dori sa i banezi daca poti din ip. iar pentru restu care vin cu asemenea ganduri pe aceste forum ar trebui sa aibe o conduita si o anumita morala adecvata.

 

1. era mai bine pentru tine incultule si barbarule sa demostrezi noua celor dupa forum de ce merita brokeru pe care ni l recomanzi fata de altii, asa se face lobby chiar daca din convingere sau din material (in sensul ca te ar plati aia de acolo), de ce asta e mai x broker fata de broker y, asa se procedeaza, tu nu ai venit decat cu insulte si insulte vei primi.

 

2. ne ceri noua sfaturi despre brokerul x cand s a discutat atata despre el si despre altii (poate data viitoare vii sa ne recomanzi tot scursuri de brokeri).

 

3. daca eram toti pe demo nu ne deranja brokeru pana la urma nu aveam nimik de pierdut dar din moment ce scriem despre borkeru x ca nu e tocmai ok, inseamna ca avem interesu sa ne informam ca sunt banii nostrii si ca nu merita sa depunem la brokeri fantoma sau nereglementati -asa spune o logica elementara pe care tu nu o detii, insemna ca nu e cine stie ce de capu tau ma refer ca om si ca profesionit -te compatimesc ca nu te duce capu, tara e plina de elemente ca tine.

 

Stefan, te rog baneaza -l!!!!!!

 

p.s. sa nu se creeze impresia ca vasmistu e un forum inchis; (elitist este tocmai prin natura lui, nu se adreseaza decat oamenilor care au informatii si care sunt interesati) asa ca va rog pe cei care veniti si ne scrieti noua ca x...y.... si mai aduceti si insulte, sa nu o faceti, si nu va mai ascunde ti in spatele unor nick name-uri ca niste lasi; vamistu e un forum deschis pentru toti cei care au interes si comportament adecvat.

 

 

p.s. 2. scuze stefan am vazut mai tarziu ca ai postat ca l ai banat.

Editat de flames
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

E banat deja. Si daca va fi cazul, il voi bana si IP-urile de pe care a intrat (ca a intrat de pe mai multe). Si apropo.. toate sunt din Romania (ISP-ul este Rometelecom) iar doua dintre ele sunt IP-uri pe care Romtelecom-ul le atribuie companiilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Spreadul este diferenta dintre pretul de ask si cel de bid.

 

Aha! Sâc sâc. V-am demonstrat ca eu eram ala care stiam ce e spreadul! Voi nu stiati nici macar atat :P:D :D

 

(thinking... well.. acuma sa nu ma intrebe careva ce e ask si bid, ca ma fac dracului de ras...)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Aaaa stai ca mai am una.. spread e ceva care se intinde pe paine, asa un fel de unt moale, sau smantana, sau margarina lasata la caldura, ori maioneza.. mmmmm.... sendvici spread... ma rog, ceva care se intinde... cam asa ca mucii...

 

ma duc sa ma culc... imi scuzati de ce prostii tot spun, vorba lui Gyuri Pascu, da cam pica ochii in gura.. oricum, nu m-am mai distrat de multa vreme asa de bine, de pe vremea cu pipaholica. Parafrazand un mare clasic al nostru, "mă, eu stiu ca sunt dobitoc, dar cand ma uit in jurul meu...măăăă, .. prind curaj, mă, prind curaj, ce mai..."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Spread este tot banul din cont pe care ti-l "ia" avafx, daca esti fraier sa-ti faci cont real la ei. Ti-l ia prin tot felul de metode: nerespectarea sl, tp, a limitelor de orice fel, blocarea platformei, etc, etc

Broker care imediat cum ai bagat banul la ei, incepe sa-si bata joc... Ca sa-ti demonstreze ca poti sa devii un loser.

Si dup-aia trimite analfabeti cu pretentii, ptr. reclama brokerului, pe diverse forumuri, sa intareasca bataia de joc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.