Sari la conținut

Concurs Forex Challenge - ianuarie 2009


Stefan

Postări Recomandate

Pe cine ai invatat? Si ce anume l-ai invatat? (nu vreau detalii). Tu l-ai initiat in tradeing?

 

Pentru cine e mai nou pe forum: Eu l-am invatat! Nu ca sa ma dau mare, doar ma mandresc. =))

Glumeste omu'

Nu te-ai prins?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 317
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Damien, sincere felicitari =)). Credeam ca e doar "norocul incepatorului", dar vad ca-ti merge contul pan` la cer %%-. Bravo. Sunt curios ce metoda ai folosit ( si nu-mi spune ca intrebi un copil de 5 ani incotro merge pretul, pentru ca asta inseamna ca mai trebuie sa astept cativa ani pana imi iau un astfel de ajutor la trading ;) ). Bafta in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dommilor si Doamelor,

 

am mai folosit sintagma asta da' sun bine

 

Am decis ca incepand de azi sa-mi schimb viata.

 

1. Tranzactionez doar pentru bani. Deci trec pe real.

2. Intre tranzactii imi voi pune fizicul la punct din toate puncetele de vedere, sala de sport, bai termale de'ale lu Udrea, bronzat la sala de bronzat, etc.

3.Dupa tranzactii, pentru ca voi fi euforic, ma voi urca in Otavie si voi trage o tura pe soseaua de centura pentru calmarea neuronilor electrizati.

4, Seara, calmat un pic, voi calma si ultimii neuroni cu o cura de alcool : Skol la doi juma', o vodkuta, un vunut, ca tot sunt "importator".

5. Dupa ora Douaj' doua voi scrie in jurnalul - Ce fac eu cu banii mei - adica: ce voi face cu milioanele care le voi castiga sau... sutele de milioane, de ... Eurooooo!!!

 

Dar pana maine, mai torn putin, ca mi-e sete!

 

Hai noroc, baieti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Casuta enable DDE server: nebifat

Cum poate influenta asta viteza de conectare, cotatiile, ori "inghetarea" platformei??? Scrisul in bufferul DDE ia mai putin de o milisecunda (cateva microsecunde de fapt). Un rightclick de mouse pe chart ia mult mai mult timp pentru deschiderea meniului pull down, haha... Mi se pare un pic de abureala dinspre FxPro =)), sa arate ca se intereseaza..

 

Nu de alta, dar la unii nu se poate fara DDE, pentru ca au nevoie sa exporte cotatiile spre diferite alte programe scrise in C or chiar spre MS Excel in care se fac calculele si statisticile. Eu zic ca setarea pentru serverul DDE nu conteaza. Partea cu proxyul si celelalte chestii, well... asta are sens, daca nu e setata cum trebuie, s-ar putea sa aveti belele cu conectarea sau inghetarea platformei. Nu este cazul meu, totusi, cel putin la asta ma pricep. Partea cu omoratul tranzactiilor imediat ce sunt deschise (si taxarea spreadului, normal!) de asemenea nu are nici o explicatie... decat in serverul brokerului.

Ideea de baza nu consta in casuta DDE propiu-zisa, dar in setarile standard pe care le sfatuim clientilor nostri sa le efectueze printre care intra si disable dde server, desigur ca in cazul in care cineva are nevoie sa isi bifeze enable dde server sau sa isi debifeze enable news, acest lucru nu o sa se rasfringa direct pe viteza platformei, eu nici nu am afirmat asa ceva.

 

Casuta enable DDE server: nebifat

Punctul al doilea nu se potriveste, pentru ca la demo nu exista decat un server %%-

Pe varianta demo exista 5 servere si anume FXPRO-DEMO.NB, FXPRO-DEMO.TC, FXPRO-DEMO.AS, FXPRO-DEMO.AS, FXPRO-DEMO.US SI FXPRO-DEMO.FIRST (prin urmare punctul 2 se potriveste foarte bine)

 

Casuta enable DDE server: nebifat

Puntele 4 si 5 - abureala. Updatarea platformei la broker e dublu-bufferata, nu se updateaza nimic care influenteaza comunicarea cu clientii, iar platforma clientului (aia care o instalati voi, adica MT4) nu face verificare automata de update decat la pornirea sistemului, sau manual (atunci cand lansati voi check for update, si vedeti fereastra lui live update pe ecran).

 

5. Va rog nu uitati ca foarte mult conteaza si ce provider de internet folositi, precum si viteza, calitatea, transferul de date, etc.

 

O Abureala? Da!!! ;) In cazul in care cineva este conectat la un WIFI sau la o retea cu o calitate de emisie slaba, sau chiar la dial up (daca mai exista asa ceva undeva in Romania %%- ) atunci ipoteza ca providerul, calitatea de emisie, viteza, transferul de date, eventualele deconectari, etc pot influienta platforma este ceva absolut logic si nu e deloc o abureala, cel putin asa cred eu si alti oameni care au intilnit astfel de probleme.

 

In final, post-ul anterior a fost o simpla tentativa de a ajuta pe acei care au nevoie de acest ajutor si in cazul in care cineva nu este de acord cu sfaturile pe care le-am furnizat, are toata libertatea sa nu le foloseasca, probabil ca din cei 108 concurenti ai acestui concurs, cineva chiar a avut nevoie de aceste indrumari.

 

O seara frumoasa tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@FxPro

Nu as fi vrut sa dau reply ! Dar este necesar! Am o line de net de 1.5Mb pe fibra optica care merge ultra super si totusi platforma voastra "ingheatza" de nenumarate ori chiar daca am respectat "setarile" recomandate de voi.

Asa ca , vorba romanului, "ma leshi bre!" cu explicatiile astea puerile! Mai bine recunoasteti cinstit ca problema este cam 80% a voastra si 20% a noastra!

Editat de oltciter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

probabil ca din cei 108 concurenti ai acestui concurs, cineva chiar a avut nevoie de aceste indrumari

well... sorry pt comentariul anterior... din punctul asta de vedere chiar aveti dreptate si nu am ce sa zic.

 

Anyhow, conform legilor lui Murphy, datele tehnice furnizate de producator trebuie inmultite cu 0.5 iar cele furnizate de comercinatul produsului respectiv trebuie inmultite cu 0.25 pentru a afla datele tehnice reale =))

 

Ar mai fi multe de spus, dar eu fiind unul dintre cei care mi-am distrus contul la concurs, nu vreau sa se interpreteze ca tentativa de razbunare %%- deci tre sa fac ciocul mic si joc de glezne! Am spus parerile mele pe privat, unora ce mi-au cerut pareri, dar vreau sa afirm inca odata pentru toti: NU VA LUATI DUPA CE SPUN EU! Cineva ma intreba ce as fi zis daca as fi fost primul in top. Well, la Oanda am fost primul (norocu!) si am zis la fel: Nu vor fi niciodata brokerul meu. Dar eu vorbesc si eu ca sa nu tac, voi trebuie sa testati totul cu mana voastra, treceti totul prin prizma gandirii proprii, distrugeti vreo 10 conturi (ori duceti-le la profit infinit, nu profitul conteaza ci felul cum se misca platforma si serverele) si apoi faceti-va o parere. Vedeti daca se merita sau nu. Unii vor gasi ca FxPro este brokerul cel mai tare. Altii ca nu se merita. Opinions vary, asta e normal intr-o societate libera ;)

 

Cineva ma acuza de "formator de opinie". Ei hai, nu chiar asa, ca nu mi s-a urcat intr-atata la cap. Anul asta l-am inceput cu pierdere pe real (fara legatura cu concursul, a fost inaintea lui), deci se vede ca sunt departe de a fi in masura sa dau sfaturi. Ceea ce spun eu pe aici sunt doar "pareri", chiar daca le exprim in stilul meu mai "visceral". Cine s-o lua dupa mine, ca mine sa pateasca. Elder insusi zice: treceti totul prin filtru propriu inainte de a o lua de buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce e domnilor cu moleseala asta la concurs? Unde e distractia unui concurs? Brokerii? Pai, exista vreun broker care sa-i multumeasca pe clienti 99,99% =)) ? Oricand se poate intampla orice, oriunde... incepand de la probleme tehnice pana la cele morale (imorale). Trebuie sa trecem peste sau prin ele cum putem... infruntandule sau ocolindule. %%-;)

Acum vreau sa va anunt %%- ca am ajuns cu contul pentru a treia oara la linia de start ...dar...acum am targhete clare .... top 20 saptamana asta... top10 saptamana viitoare... si... top5 ultima saptamana... ar mai fi ultima zi cu top 1 , dar trebuie sa tratez cu damien %%- Si ca sa vedeti ca am ganduri serioase am o intrebare la Stefan sau Fxpro :

La mine de multe ori din cauza netului nu se prea updateaza equity si ma vad printre cei de la subsol...intrebarea e daca la final se ia in considerare clasamentul de la site-ul lui stefan sau clasamentul din serverul lui Fxpro?

Asadar rog cei din clasament care se ala in topurile aflate in raza mea de interes %%- sa coboare o pozitie pentru a-mi face loc %%-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Astreda, stiu de problema cu publicarea... Daca MT sta prea mult deschis, nu mai publica (trebuie restartata)... La sfarsitul concursului se vor lua in considerarea valorile reale ale equity-ului (adica cele care sunt pe server la fxpro). Totusi, in situatia in care suma de pe serverul fxpro nu coincide cu cea de pe vamist, concurentul va trebui sa mai faca un ultim publish sau sa posteze statement-ul in threadul asta. Cred ca e cel mai corect asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Darzule, ce parere ai de James16? =)), incerc sa invat tot ce pot de la el. Am citit mai devreme ca sti de el Il folosesti ca si strategie, sau doar ai luat cate ceva pe ici pe colo. eu am si pus cateva tranzactii pe ideile lui si au mers. Bineinteles ca urmeaza restul dar cel putin mi-a dat sperante.

 

Ce parere ai de Trend Folower/5M.

 

De fapt, cine stie ceva despre James16 il rog sa ne zica un cuvant, doua ca vad ca nu prea va arde de vorbit; macar mai schimbam o tehnica m ceva.

 

Cine nu stie cine e James16 il gaseste pe FoerexFactory

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.