Sari la conținut

Alege logo-ul vamist.com


Stefan

Logo  

36 membri au votat

  1. 1. Care logo va place mai mult?

    • Lumanarea cu cravata
      17
    • Vamistul si graficul subliminal
      5
    • Comunitatea de lumanari japoneze
      14


Postări Recomandate

  • Management

O noua incercare de democratie pe vamist =)). Aveti 3 variante de logo, fiecare reprezentantand inceputul unei noi identitati vizuale care, sper eu, se va definitiva pana la sfarsitul lui 2009. Desi sechelele ultimelor alegeri parlamentare sunt inca proaspete, sper totusi sa dati curs invitatiei si sa votati varianta care va place cel mai mult.

 

Nu m-am putut abtine si am dat si un nume fiecarui logo %%-. Avem asa:

 

Lumanarea cu cravata

vamist_logo2.jpg

 

Vamistul si graficul subliminal

vamist_logo3.jpg

 

Comunitatea de lumanari japoneze

vamist_logo1.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

  • Moderators

Lumanarea cu cravata, categoric!

 

"VA"-ul nu inseamna nimic pentru unu care nu stie de vamist, de grafice, poate un grafic oleaca mai "detaliat" ar fi aratat mai fain, asta e prea "stilizat", tre sa stii anterior despre ce e vorba ca sa te duca cu gandul la grafice. Iar grupul de lumanari e "fumat" in sensul ca il gasesti pe la foarte multi, in diferite ipostaze. Daca puneai ceva ca in avatarul lui lazypawn era mult mai meserias... hihi. =))

 

In plus, am impresia ca pe ultimele doua (VA-ul si grupul de candele) exista deja copyright nu? O sa ii pun pe astia de la mine sa caute logo-urile, parca una e ceva cu avioane si cealata e un "FX-nu stiu ce"-broker sau companie de investitii. Poate daca ai inlocui lumanarea din mijloc cu un morning star, ar arata ca un "V" tot designul (de la "vmist"), ai baga si conceptul de "star" in discutie, apoi, conceptul de investitie, profit, pentru ca dupa un morning star, cursul creste... well, asa cum e nu imi place e prea banala, iar candelele nici macar nu sunt egale ca grosime...

 

Dar lumanarea cu cravata... daaaaa... asta e bestiala, daca a fost ideea vreunuia de pe acolo (tu?) si nu e furacită de pe undeva, atunci e bestiala! Place-place rău! Si cum spunea cineva inainte, include atat conceptul de trading, cat si de trader.

 

Zău ca place! Mmmmm....

Editat de tradelover
uitasem citatul, nu-si avea rostul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

un motiv in plus impotriva "VA"ului, arata exact ca litera "i" rusesc. Deja e plina piata de rusi in domeniu, MQ e rusesc, iar americanii bomboroci confunda romana cu rusa (cand ies "la bulevard" cu nevasta, sta cate unu si trage cu urechea dupa ce ne aude spanand "da", "da", si ne intreaba in engleza "sunteti rusi?" hihi, altii nici nu ne intreaba, fac comentarii intre ei, "raşin, raşin, bla bla" hihi). Deci or sa creada forinerii care vad logoul ca suntem un forum rusesc. Well, poate ca e bine, le luam fasola alora de la codebase =))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Am mai primit o varianta (de la altcineva). O sa o numim... "Sherpishorul nazdravan" (neaparat cu "sh", nu cu "ş") =))

 

Nu mai are rost sa o pun la sondaj pentru ca oricum cei care au votat deja nu au cum sa-si schimbe votul. Daca va place, scrieti aici direct.

vamist1.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

...

In plus, am impresia ca pe ultimele doua (VA-ul si grupul de candele) exista deja copyright nu? O sa ii pun pe astia de la mine sa caute logo-urile, parca una e ceva cu avioane si cealata e un "FX-nu stiu ce"-broker sau companie de investitii.

...

Hmmm.... daca gasiti ceva sa-mi trimiti, te rog! Este foarte important.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca cel mai fain si elegant ar fi o combinatie intre "lumanarea cu cravata" si "sherpisorul...bla...bla...bla...". Adica, culoarea mov de la prima nu da bine...in schimb, combinatia de negru cu galben de la "sherpisorul"...denota stil, eleganta si bun gust.

 

In rest, lumanarea cu cravata este excelenta, superba chiar.

 

=))%%-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.