Sari la conținut

Analize fundamentale


Postări Recomandate

Cred ca vom avea o saptamana viitoare mai mult decat interesanta; am citit niste titluri nu prea placute ce vor avea un impact major pe pietele de capital din toata lumea si pe piata valutara si, in special, asupra valutelor cu yield mare in special (cele preferate pt carry trade - AUD, NZD).

 

IMF Mulls Extension of Greece’s Loan Package, Bini Smaghi Says

 

Would intervene in FX to stem volatility: RBI

 

Traders to test BoJ’s appetite for intervention

 

si cireasa de pe tort:

 

Abrupt yuan rise would trigger havoc in China: Experts

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este sau nu divergenta, ca-mi crapa capu". Sunt varza. Aseara am intrat bear si acum a facut un bull si mi-a inchis tot.

 

Bull sau redbull? Dupa cum arata poza e bull, un frumos trend de buy cu corectiile de rigoare. Ai inchis pozitia? Editat de sec
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

Desi mai toate bancile centrale mari au umblat la dobanzile de politica monetara pentru a contracara inflatia, FED refuza inca sa modifice indicatorul. Banca centrala americana (FED) a mentinut dobanda la 0,25% - minimul istoric.

 

 

In aceste conditii, moneda americana - dolarul - a atins un minim al ultimilor trei ani fata de un cos de sase valute importante si este pe cale sa coboare la cel mai redus nivel inregistrat vreodata.

 

Decizia Rezervei Federale nu a luat prin surprindere pe nimeni, insa ea este urmata de o conferinta de presa a presedintelui FED, Ben Bernanke, prima din istoria de 97 de ani a institutiei.

 

Este probabil ca Bernanke sa sustina o politica prudenta de retragere a masurilor de stimulare a economiei americane. Politica monetara ultra-relaxata a FED, a unei dobanzi cheie aproape de nivelul zero, contrasteaza puternic cu cea a Bancii Centrale Europene, care in martie a majorat dobanda pentru prima oara dupa iulie 2008 si pare ca va continua aceasta strategie.

 

Divergenta strategiilor constituie principalul motiv care a dus la aprecierea euro cu 9,6% in acest an. Indicele dolarului a atins 73,493 fata de un cos de valute, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, in scadere cu aproape 10% fata de ianuarie. Numerosi traderi anticipeaza ca indicele va ajunge la un minim istoric de 70,698, atins in 2008.

 

Euro a urcat cu 0,2%, la 1,4654 dolari pe unitate, dupa ce a atins 1,4713 dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel dupa decembrie 2009.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.