Sari la conținut

care vii in februarie? :)


kerosen

Postări Recomandate

Bun, deci clubul nu-l stiu, asa cum nu stiu niciun club %%-. Daca e bere ieftina sau macar vodka voi amfitrionul vostru.

 

Eu propun altceva. Nu un club, ci un restaurant, oricare ar fi el. Pai mai nene, cand bei ceva, nu ti se face foame? pai mie da. Daca nu bagi ceva sub nas, nu mai merge sa mai degusti ca, ori te-nbeti, ori nu mai intra... . Asa ca io zic sa ne aruncam intr-un restaurant mai fara fite unde sa lasam fandoselile la usa si sa ne simtim ca acasa. Adica, sa bem, sa mancam, iar sa bem si tot asa. Restaurante d;asta sunt cu duiumu' unde manaci bine, ieftin si nu e muzica tare.

 

Nu zic ca nu stiu unde ar fi dar las pe altii sa vina cu propunerile sa nu se zica ca n-am gusturi. Apropo de baut, fiind importator de vinuri pot sa fac un iefort si sa dau ceva, asa ca pentru noi, forumistii ..., sa degustam doar. LOL.

 

Hai bajeti, Mangustaaaaa, vino si tu cu o propunere ca esti pe chat toata ziulica...:)

 

PS Am un vecin din copilarie care si-a deschis un retaurant chiar lanfa facultatea de teatru, am uitat strada cu se numeste. Pot sa vorbesc cu el, sa ma lase sa vin cu niste vinut din podgoria proprie si sa incingem o friptura la el. Are preturi bune, garantez. Nu e fancy dar nici slinos, nici de mahala si nici de Hilton, e de sprit, cum ar fi.

 

Nu-i fac reclama ca nu mi-a dat sai fac, asa ca daca nu vreti, mergem oriunde doar sa ma lasa sa aduc vinutu', bineinteles daca va tenteaza oferta. Doar sa ne numaram ca sa stiu cate sticle sa aduc.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Barbones

In Daimon Club se poate si manca.Atmosfera e ok : au mese si afara si poti sa stai la un pahar de vorba si sa mananci ceva in acelasi timp.

Nici propunerea ta nu e rea , dar hai sa vedem ce mai spun si altii.Pana atunci poate dai si tu zona exacta a restaurantului , eventual daca au site un link.

Am putea sa mergem la restaurantul indicat de tine.

 

Inainte sa ajungem in Daimon Club am fost intr-un local de pe Lipscani unde era muzica data cam tare si trebuia sa faci eforturi sa auzi ce se vorbeste %%-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Mie mi-ar conveni sa ne vedem la veciunu' lu' Barbones daca locatia e ok. In felul asta scap de responsabilitate si il deleg pe Barbones sa se ocupe de rezervare si "organizare" %%-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ca data propun sa ramana vineri, 27 februarie. @Barbones, vb cu vecinu'? Eventual poate are si niste poze cu locatia sa le pui aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut situl lui D Club. Arata bine. Banuiesc ca e vreo 8 10 lei berea, nu?, Nu ca n-as avea de unde dar ma doare sa dau atat pe o bericioaica. Chiar daca scoteam din forex 10 mii de parai pe luna si tot parca ma gandesc sa nu dau atat pe o bere. La Viena sau la Roma, da!, ca ai ce sa vezi, dar in Herastrau ... parca n-as da. Acum, majoritatea decide si ma supun.

 

Strada e Matei Voievod si restaurantul e lipit de Facultatea de Film si Teatru. Vizavi e o super bomba, non stop, antica si de demult. Cine a fost student si lefter sigur a trecut pe acolo. si acolo se manaca super bine si se bea la greu. Are covor pe jos, dar merge %%-

 

Ar mai fi unul langa cuptorul cu lemne, deschis recent, micut, unde rezervi o masa de 10 insi sa zicem si aproape ai ocupat tot restaurantul. Si asta e o idee ca poti sa spui de toate si tare ca nu e nimeni sa se uite urat la tine.

 

@Stefan, io zic asa. Ma duc sa fac poze azi la ambele carciumi si astea devin propunerile mele. Mai departe sa vina si altii cu idei si sa le votam pe baza de poze si info. Ce zici? de organizat nu e greu, caci rezervi o masa de cati om fi, facem un meniu aici pe forum, si asta e.

 

Bine, daca vrei inchiriem si-un arlechin sa ne binedispuna Hi Hi Hi

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Daimon nu e in Herastrau.. e in Tineretului: http://www.daimonclub.ro/ro/tratoria/gallery.html Nu mai stiu cat e berea acolo.

 

Nu se va face niciun meniu pentru ca poate nu toti vor vrea sa-si ia de mancare. Doar rezervare trebuie facuta. Singura problema este ca data trecuta au ajuns doar jumatate din cei care si-au anuntat participarea pe forum, asa ca sa speram ca cei la care facem rezervarea nu se vor supara daca rezervam o masa de 10 si vin doar 5 :)

 

E ok cu pozele daca ai timp sa le faci. Vezi sa apari si tu intr-una din ele %%-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@tavi_star

In "Micul Paris" [asa stiu ca se numeste ultimul etaj la Unirea] este destul de aglomerat si este mult zgomot.Ca sa faci o masa de 10 persoane trebuie sa apropii 3 mai mici ceea ce este foarte greu.Parerea mea este ca la ultimul etaj la unirea e naspa pentru o intanlire de februarie si mai ales multe persoane.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.