Sari la conținut

care vii in februarie? :)


kerosen

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Stefan

 

Pe 27 dimineata ma duc sa iau vinutu' din depozit. Asta inseamna sa-mi dai o lista cu preferintele celor care vin: rosu, rose sau alb.

 

@Toticeicarevinlaintalnire

 

Deci cei care veniti dati-va preferitele aici ca altfel o sa strambati din nas, ca io vroiam demisec, ca vroiam dulce sau rosu si nu e vina mea ca nu v-ati exprirmat dorinta.

 

Repet:

 

Pentru membrii forumui Vamist, cei care isi exprima dorinta sa vina la intalnire si se anunta aici ca vor fi prezenti, le ofer o sticla de vin din partea mea ca "mare" importator ce ma aflu. Pentru ca el, Vinul, e de mai multe culori si arome, va rog sa va exprimati dorinta.

 

Alb, Rose si Rosu. Toate sunt demiseci, deci le puteti duce linistiti la "amante" ca veti avea succes.

 

 

 

Eu as fi venit cu nevasta mea dar vad ca nimeni nu se arunca. Asta e, o las cu fimiu si gata. Sau daca va incumetati sa venim in cuplu, ziceti ca sa-mi aranjez cu maica-mea sa-mi tina odrasla,

 

 

Daca vorbim cu tipi de la restaurant, si suntem destui sa inchidem un separeu, bagam ce muzica vrem noi, ne destrabalam, mai un blues, mai o mana pe "spate" ...

Hai ma, parca aveti 100 de ani. De nu va iau io la "intrebari" cu cate o Tequilla" cu sare si lamaie la juna' de ora, sa-mi spune-ti mie Mutu. Adrian Mutu.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai barbones...

 

am veni noi si cu ... si cu, dar poate mai la vara, si inca ceva, sunt foarte multi acum care participa ptr prima data, stai asa sa ne cunoastem sa impartim nr. de tel. si toate cele, ca dupa se aduna si copiii. :)

 

referitor la vin, nu-ti face atatea griji pentru noi, adu soiul ala care-l tii ascuns numai ptr tine. %%- banuiesc ca toti sunt de aceeasi parere cu mine, ce-ti place tie sigur o sa ne placa si noua.

 

stefan...

 

am vb cu flames, rasp. a fost ca pana vineri mai este, dar nu pune mare baza pe asta. cand o sa revina in Buc atunci nu va mai fi o prob. ptr el sa ne onoreze cu prezenta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

@Barbones, multumesc pentru initiativa. Sper sa scrie lumea aici ce vrea... desi cred si eu ca si Harif ca nu o sa se planga nimeni daca aduci ce vrei tu. Oricum, mie sa nu-mi aduci ca si asa am acasa destule sticle care plang ca nu le bag in seama %%-.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Nu uitati de intalnirea de diseara si poate vine cineva cu un aparat foto ca eu l-am vandut pe al meu si momentan nu mai am cu ce sa fac poze :tongue:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

S-a terminat si intalnirea asta. A fost cea mai mare de pana acum si le multumesc tuturor celor care au venit. Barbones, iti multumesc in numele tuturor pentru sticlele de vin si Kerosen, multumesc ca ai venit desi treburile pe care le aveai in Bucuresti s-au amanat.

 

Cel mai mult ma bucura faptul ca multi mi-au spus ca au simtit cu adevarat ca fac parte dintr-o comunitate si s-au simtit bine. Asa cum am mai spus-o si in alte dati, sper ca iesirile astea mai diminueaza putin din impersonalitatea mediului virtual in care comunicam si sper ca o sa ne vedem si la urmatoarele intalniri.

 

http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.